Mars store Premium Bond -vinnere inkludert 2 nye millionærer - er DU en?

Premium -Obligasjoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du kan godt ha slått jackpotten(Bilde: NS&I)



Siden Premium -obligasjoner ble lansert i 1956, har en veldig spesiell maskin vunnet kjærligheten til den britiske offentligheten - Ernie.



Han representerer håpet og drømmene til 21 millioner kontoinnehavere i Storbritannia og i utlandet, og han har vært ansvarlig for å trekke over tre millioner premier hver måned, verdt mer enn 90 millioner pund.



Men etter 15 år har Ernie 4 nå blitt overlevert til National Museum of Computing for pensjonisttilværelsen.

Han blir erstattet av den høyteknologiske Ernie 5 - som nå vil sile gjennom 79 milliarder obligasjoner og velge tre store vinnere hver måned.

Alle tidligere Ernies har brukt termisk støy for å produsere tilfeldige tall, men Ernie 5 er drevet av kvanteteknologi, evnen til å produsere tilfeldige tall gjennom lys.



Og han har allerede valgt denne måneds vinnere.

betydningen av nummer 1234

Fordeling av premietrekning i mars 2019

I trekningen i mars 2019 vil totalt 3 252 781 premier til en verdi av 92 975 275 pund bli utbetalt.



Det var 79.693.094.848 kvalifiserte obligasjoner for trekningen.

Ernie 5s millionærer i mars

Er du en? (Bilde: Getty)

Denne måneds to jackpottpriser på 1 million pund tilhører en mann fra Somerset og en kvinne fra Buckinghamshire.

Somerset -vinneren, som har maksbeløpet på £ 50 000 i Premium -obligasjoner, har holdt sine vinnende obligasjoner siden september 2015 (vinnende obligasjonsnummer: 256SE420168).

Den andre millionæren for mars, en kvinne fra Buckinghamshire har 33 116 pund i Premium -obligasjoner, og kjøpte den vinnende obligasjonen i mai 2016 (vinnende obligasjonsnummer: 272TH828201).

Premium -obligasjoner er en av de mest populære spareprodukter , tilbyr skattefrie premier som kan betales direkte til kundenes bankkontoer.

Minste investering er nå £ 25 og kan kjøpes som gave til barn under 16 år av foreldre og besteforeldre.

Siden lanseringen av Premium Bonds i 1956 har Ernie skapt 406 millionærer og generert tallene for over 432 millioner premier på til sammen 19,2 milliarder pund. I dag har Ernie trukket over tre millioner premier til en verdi av mer enn £ 92 millioner.

'Premium -obligasjoner er like populære som noen gang før, og Ernie har vært en integrert del av denne reisen, og har endret livet til millioner av våre kunder siden 1957,' forklarte Ian Ackerley chies -direktør i NS&I.

'Men ERNIE og Premium Bonds beveger seg også med tiden; Ernie, som bruker kvanteteknologi, vil nå kunne generere de millioner tallene som kreves i et mye raskere tempo, og fortsette å gi kundene en sjanse til å ha det gøy mens de har et sikkert sted å spare.

'I mellomtiden kan kunder bruke digitale kanaler til å kontrollere og administrere premiumobligasjoner - fra å be Alexa om å sjekke premier til å få premier utbetalt direkte til bankkontoen sin - det er enklere, raskere og mer tilgjengelig å lagre og vinne enn noen gang før'

abdul ghani-javid

Les mer

Beste sparekontoer
Enkel tilgang til kontoer Sparekontoer for barn Beste kontanter ISA -kontoer Beste obligasjoner med fast rente

Se Også: