Maplin Black Friday -tilbud: Toppbesparelser på Dyson, iKettle, treningsur og mer

Svart Fredag

Horoskopet Ditt For I Morgen

Maplin forbereder seg på den største Black Friday på rekord



Med Black Friday -salget satt til å overstige 1 milliard pund i Storbritannia i år, elektronikkforhandler Maplin har avsluttet en 'hel uke med tilbud' med store besparelser på ettertraktede elektriske artikler og gadgets.



High street butikken har halv prisbesparelser på hodetelefoner og lyd , en tredje av bærbar teknologi gadgets og 40% rabatt på barneleker , ideelt for de som ønsker å spare på julehandelen.



For å sikre at du sporer de beste tilbudene, har vi hatt noen 'hot' akkurat nå & apos; tilbud på toppmerker som Dyson, Garmin og mer nedenfor.

Les mer: 5 beste mobiltelefontilbud da Carphone Warehouse lanserer Black Friday -salg tidlig

Maplins topp 5 Black Friday 2015 -tilbud

Dyson DC39 dyresylinder poseløs støvsuger , Nå: £ 230,00 (var £ 379,99)

Fra mandag 23. november kan kjøpere få tak i dette Dyson Ball -vakuumet for £ 150,00 mindre enn utsalgsprisen. Avtalen varer til mandag 30. november 2015.



Swann DVR8-3425 8-kanals DVR CCTV-sikkerhetssett , Nå £ 249,99 (var £ 349,99)

Dette smarte sikkerhetssettet inneholder både et avskrekkende alarmsystem og omfattende CCTV -dekning, og kjøpere kan få tak i enheten for £ 100 mindre fra torsdag 26. november.

Å sikre sjelefred har aldri vært enklere, ettersom du har ekstern tilgang til kameraene dine med den gratis SwannView -appen på smartenhetene dine. 8 -kanals settet lar deg utvide kontrollen over omkretsene med opptil 4 ekstra kameraer.



Ride-On Sports Cruiser , Nå £ 199,99 (var £ 229,99)

Denne Ride-On sportsbilen er en spesiell gave denne julen, og har en plug-in for MP3-spillere, slik at barna kan lytte til favorittlåtene sine mens de kjører.

Garmin Vivosmart Liten smartklokke , Nå £ 79,99 (var £ 119,99)

Den smarte Garmin Vivosmart treningsaktivitetsmåleren kan overvåke samtaler, tekster, kalendervarsler, e -post eller møter med vibrasjonsvarsler og et sveip av OLED -berøringsskjermen.

Sporeren hilser deg til og med med et personlig daglig mål, sporer og viser fremdriften din og minner deg på når det er på tide å bevege seg.

Les mer: 10 beste treningssporere og band for under £ 50

iKettle , Nå £ 74,99 (var £ 99,99)

IKettle er den første Wi -Fi -kjelen som kan fjernstyres via din iPhone eller Android -smarttelefon - og du kan få den for £ 30 mindre fra tirsdag 24. november.

Denne moderne digitale vannkoker i rustfritt stål lar deg koke den fra soverommet ditt når du våkner, eller når du er på vei hjem fra jobb. Ekspertene bak teknologien tror at du vil spare over to dager i året i ventetid.

Les mer

De beste Black Friday -tilbudene for 2020
Beste tilbud Mote Smarttelefoner TVer

Hvordan årets Black Friday -avtaler stabler seg mot fjoråret

I fjor ga Maplin store rabatter på Dyson støvsugere, varmeovner og iSpy -tanker for Black Friday - men i år lanserte forhandleren avtaler fokusert på retro barneleker og vokseninnretninger etter forrige måneds Back To The Future -dag.

Oliver Meakin, administrerende direktør i Maplin, kommenterte: Black Friday er nå en viktig shoppingdag i Storbritannia og endrer måten våre kunder planlegger julehandelen sin.

Etter suksessen med Black Friday -kampanjen vår i fjor og basert på tilbakemeldinger fra kunder, økte vi tilbudet og antallet produkter, og vi forventer en betydelig økning i trafikken på nettet.

Vi har noen utrolige tilbud som kunder bruker Black Friday for å sikre seg gode kjøp i forkant av julestrømmen, og vi forventer at salget vil øke med 150% fra i fjor innen utgangen av Black Friday.

Les mer

Black Friday 2019 - forhandlere som deltar
Når er Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

Se Også: