Manchester United -hooligans kaster flasker og slag i sammenstøt med rivaliserende fans før FA -cupkampen

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester United -hooligans kaster flasker, kaster slag og tøffe rivaliserende fans i sjokkerende opptak utgitt av politiet.



Et titalls Man U yobs har blitt utdelt fotballforbud som pålegger forbud etter de skammelige scenene da de røde djevlene møtte Sheffield United i en FA Cup -kamp i Manchester.



Anti-hooligan-offiserer fra Greater Manchester Police filmet den sinte konfrontasjonen i forkant av kampen da trøbbel blusset utenfor Shamrock-puben i Ancoats-området i byen.



eubank vs degale live stream

Det kom etter at rundt 40 United -supportere blandet seg med opptil 80 Blades -fans på herberget 9. januar i fjor, melder Manchester Evening News.

Manchester United -hooligans er begeistret for rivaliserende fans i opptak filmet av politiet (Bilde: Greater Manchester Police)

Flere offiserer ankom stedet og holdt de to gruppene fra hverandre, med noen fra Manchester United -gruppen på vei tilbake til puben og de andre forlot området.



To glassflasker ble også kastet mot politifolk, selv om heldigvis ingen ble skadet.

Klipp fra hendelsen er blitt offentliggjort da en 12. person ble utstedt et forbud mot forbudet.



Krangler bryter ut foran Manchester Uniteds FA Cup -uavgjort med Sheffield United (Bilde: Greater Manchester Police)

Gareth Yates, fra Audenshaw, Stor-Manchester, fikk en tre års forbudsordre for sin rolle i trøbbelet.

Yates, 41, 'vinket' fansen til problemene og 'oppmuntret' til volden, sa distriktsdommer Mark Hadfield til Manchester Magistrates & apos; Domstolen.

spekkhogger dreper trener

Dommeren sa til ham: På hendelsesdagen var du villig til å engasjere deg i en situasjon som kunne ha forverret seg til å være langt mer alvorlig enn den var.

Et titalls kjeltringer involvert i volden har fått fotballforbud (Bilde: Greater Manchester Police)

Han la til: Det er ikke en ordre designet for å straffe deg, det er rett og slett for å forhindre problemer i fremtiden.

Dommeren avgjorde at det ikke var nok bevis for å bevise at tre andre fans skulle gis forbudsordre.

I forrige uke fikk 11 United -bøller forbud mot pålegg etter å ha blitt funnet å ha forårsaket eller bidratt til volden.

PC Alex Robinson, fra Greater Manchester Police, sa at ekte fans ble skremt av uorden (Bilde: Greater Manchester Police)

Politiet inneholdt Sheffield United -gruppen før de utstedte varsler fra § 35 som krevde at de måtte forlate området.

restauranter som deltar i 50 rabatter

Etter høringen, sa Alex Robinson, fotballforbud for Greater Manchester Police,: Dette var en voldelig hendelse som resulterte i betydelig uorden og ville ha vært ekstremt skremmende for alle som var vitne til hendelsene som utspilte seg.

m6 krasj i går bilder

Takket være politiets etterretning kunne offiserer identifisere potensialet for konflikt og sikre at lidelsen raskt ble avsluttet.

Manchester United kaster en flaske mot Sheffield United -gruppen (Bilde: Greater Manchester Police)

De aller fleste supporterne oppførte seg upåklagelig før, under og etter kampen, men dessverre kan det noen ganger være et mindretall som har til hensikt å skape problemer og oppsøke konfrontasjon.

Disse mennene faller inn i denne kategorien, men har nå mottatt betydelige forbudsordrer som vil stoppe dem til å delta på en kamp i en årrekke.

Disse påleggene bør sende en klar beskjed til enhver supporter som vurderer å begå lovbrudd på en kampdag om at de vil bli fanget og håndtert på en robust måte.

Se Også: