Mann som fikk et barn som 14 -åring til å bli Storbritannias yngste bestefar som 29 -åring

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

EN MAN blir Storbritannias yngste bestefar noensinne når hans 14 år gamle datter føder denne sommeren.



29-åringen var bare 14 da han selv ble far i 1996. Men han innrømmet at han røket for å oppdage datteren hans, som nettopp har startet GCSE-en, er 11 uker gravid.



I går kveld sa faren - som NEWSAM ikke navngir for å beskytte sin unge datter - fra Sør -Wales: Det er som historien gjentar seg. Jeg liker ideen om å være den yngste bestefaren i Storbritannia, men jeg gruer meg samtidig til at hun er gravid.



Jeg vet selv hvor tøft det er å være tenåringsforelder, og nå må hun gå gjennom det samme. Imidlertid kommer vi alle til å stå ved henne, og vi vil ønske den lille velkommen i familien.

Jeg føler meg ikke som en bestefar - jeg har ikke grått hår og hørselen min er på topp.

Han la til at hans 47 år gamle mor ikke kan vente med å bli oldemor.



peter andre baby født

Hun var 18 da hun hadde meg, sa han. Hun var sjokkert da jeg fortalte henne nyheten, men hun er glad nå.

Hennes egen mamma lever, og det er også bestemoren hennes, som skal bli en tippoldefar. Det kan ikke være for mange familier med seks generasjoner i live samtidig.



angelina jolie billy bob

Han påstår at han er yngre enn den nåværende rekordinnehaveren Dale Wright, som var 29 da han ble bestefar i 1997. Mr Wright, fra Cambridgeshire, ble Storbritannias yngste bestefar i 1997. Sønnen Stephen var 14 da kjæresten hans, også 14, hadde jenta deres.

På det tidspunktet sa Dale: Jeg skulle ønske det ikke hadde skjedd, men jeg kunne ikke rope for mye på Stephen - jeg hadde gjort det samme.

Verdens yngste bestefar er Nikola Kostic som var 26 da sønnen Stanko, 13, ble far i Tyskland.

Storbritannias yngste pappa er Sean Stewart fra Sharnbrook, Beds, som var 12 år da sønnen hans ble født i 1998. Han fikk fri fra skolen slik at han kunne være sammen med kjæresten Emma Webster, 16. De skilte seg seks måneder senere.

Storbritannias yngste mor var 26 da datteren hennes, 12, fødte hjemme i Rotherham, South Yorks, i 1999.

Se Også: