Man Utds blandede anmeldelser om Adrien Rabiot - 'riktig garderobe' til 'fotballsiraff'

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester United nærmer seg signeringen av Juventus midtbanespiller Adrien Rabiot , som ser ut til å dele meninger hvis han kommer seg til Old Trafford.



United har avtalt et innledende gebyr på 15 millioner pund med Juve for den 27 år gamle franske landslagsspilleren. Klubben er nå i forhandlinger med Rabiots mor, Veronique , som fungerer som hans agent, for å ordne opp i hans personlige vilkår. Hvis han blir med, vil Rabiot bli Uniteds fjerde sommersignering, etter Tyrell Malacia, Christian Eriksen og Lisandro Martinez.



pappa lange ben flyr

Men hva slags spiller kan Erik ten Hag forvente for sesongen 2022/23 og utover? Her NEWSAM Fotball tar en titt gjennom de varierte synspunktene til hans tidligere lagkamerater og ledere og meningsfulle forståsegpåere.



'Fotballsiraff'

Paolo Di Canio har aldri vært en som skjærer ordene, så det er neppe overraskende å høre ham sprute stor meninger i sin rolle som forståsegpåer for italiensk TV. Det er trygt å anta at førstnevnte West Ham Spissen er ikke en fan av Rabiot, som har brukt de siste tre årene på å spille regelmessig for Juventus .

I følge Di Canio er Rabiot en 'fotballsiraff'. Han la til: «Han er en som ikke kan sees på banen. Han er 1,91 m og mister utfordringene med spillere på 1,28 m.»

Di Canio gikk på en annen rant om franskmannen mens han var på Skys Calcio Club i januar, og gikk inn igjen. 'Rabiot hva er det? Knytte spillet? Også hos PSG har han scoret 20 mål på 250 kamper med et lag som skaper 20 mål per kamp, ​​sa han.



  Adrien Rabiot
Adrien Rabiot har ikke imponert Paolo Di Canio ( Bilde: Pool via REUTERS)

«Og han spiller som en offensiv midtbanespiller, fordi han er en med tekniske kvaliteter, elegant... han skyter aldri; han gjør ikke en rask vertikal assist på lagkameraten; han trenger ikke bestemme seg for kryss og fyller ikke ut straffefeltet. Du sier: 'Snakker du om noen som ikke kan spille fotball?'»

'Riktig garderobe'

Det kan høres ut som en fornærmelse – og ville absolutt vært det hvis det kom ut av munnen til Di Canio – men Gianluigi Buffon ga faktisk Rabiot et kompliment.



'Rabiot er utrolig, veldig sterk,' sa den legendariske Juve-keeperen til Corriere dello Sport i juni 2019. 'Det jeg møtte er en mester, en fantastisk blanding: han har fysisk styrke til [Paul] Pogba – han er en skikkelig garderobe. Han har [Arturo] Vidals personlighet i spillet og potensielt [Claudio] Marchisios dynamikk og evne til å integrere '

hvor gammel ville madeleine mccann være

'En komplett spiller'

Andrea Pirlo er en ganske god dommer av midtbanespillere, etter å ha vært en av de aller beste i løpet av karrieren, og italieneren er en fan av Rabiot. 'Han er en komplett spiller, jeg har sjelden sett noen så sterk både fysisk og teknisk,' sa han Sky Sport Italia i 2020.

«Han vet ikke engang potensialet for forbedring han kan ha, og vi jobber med den mentale siden av ting for å få ham til å forstå at han er en mester. Han forbedrer seg kamp etter kamp.'

'Nådde nye nivåer'

  Adrien Rabiot fra Juventus FC
Adrien Rabiot har vært fast over tre sesonger i Juventus ( Bilde: Sportinfoto/Getty Images)

Didier Deschamps hadde i utgangspunktet et vanskelig forhold til Rabiot etter at midtbanespilleren nektet å gå på reservelisten for Frankrikes lag ved verdensmesterskapet i 2018. Men han ble ønsket velkommen tilbake til den internasjonale folden i 2020, noe som gjorde Rabiot 'overrasket' over hastigheten på oppløsningen, og Deschamps var glad for å ha ham tilbake.

'Jeg vet hvor han spiller ... og det er derfor han er en annen spiller og han er selvsikker, bra for ham,' sa han i november 2020. 'Selv om det gikk dårlig en stund, glemte jeg ham aldri, fordi han er en kvalitet spiller. I dag fortjener han å være her. Han har nådd nye nivåer, han er mer konsekvent i alt. Han har alltid hatt denne teknikken, men nå har han også volumet og aggressiviteten.'

'Liker ikke defensive roller'

Unai Emery var Rabiots manager i Paris Saint-Germain i to år. Selv om spanjolen satte pris på egenskapene hans, innrømmet han også at det var vanskelig å fastslå hans beste rolle for siden. Rabiot returnerte bare 24 mål og 14 assists på 227 kamper for PSG, til tross for at han foretrakk en angrepsposisjon.

'Han er en sentral midtbanespiller, som er mer komfortabel med å spille som en defensiv midtbanespiller enn en kreativ,' sa Emery til forfatteren Marti Perarnau, via GFFN , i mai 2018 etter at han forlot PSG. 'Selv om han forblir mer boks-til-boks, i stedet for en defensiv midtbanespiller. Når du ønsker å spille med en defensiv, kreativ og boks-til-boks-midtbanespillere i faste posisjoner, blir Rabiot konfrontert med et problem.

«Han må løpe, løpe, løpe og ikke spille i en fast posisjon statisk. Og enda mindre med ryggen vendt mot handlingen. Rabiot liker egentlig ikke å spille som en defensiv midtbanespiller, han liker å spille som en boks-til-boks [midtbanespiller].

'Karakter er ikke en feil'

  Adrien Rabiot fra Juventus Fc ser på før vennskapskampen mellom Juventus og Juventus U23. Juventus Fc vinner 2-0 over Juventus Fc U23. (
Adrien Rabiot har en stor personlighet ( Bilde: Getty Images)

Laurent Blanc ledet PSG i tre år under Rabiots tidligere dager i klubben. I motsetning til Emery, mener han at han er best utnyttet videre fremover. 'Han er en boks-til-boks midtbanespiller,' sa han til Gazzetta dello Sport i juli 2019 etter at Rabiot flyttet til Juventus.

'Rabiot har fysisk styrke, som lar ham gå fremover. Han kan enkelt projisere seg mot motstanderfeltet, han har en kraftig venstrefot og en flott heading. De må vite hvordan de skal håndtere ham, så han får muligheten til å uttrykke seg i de varmeste områdene på banen, hvor kampene avgjøres og hvor han aldri mister klarheten. Han kan bare forbedre seg i Juve.

Det har ofte blitt kastet mot Rabiot på grunn av personligheten hans, med nedfall som ofte har kommet og handlingene til moren hans Veronique har forårsaket friksjon. Men Blanc foretrekker en spiller med noe å si, fremfor den stille typen, med Zlatan Ibrahimovic blant dem som anerkjenner det hos PSG.

'Selvfølgelig, nettopp fordi han har karakter. Å ha karakter er ikke en feil. Han har faktisk kvaliteten til gode spillere, la han til.

«Jeg husker krangelen hans med Ibra, som respekterte ham. Han kalte ham 'petit Rabiot' fordi han anerkjente at [Rabiot] hadde egenskapene til en stor spiller. Adrien har temperament, men det er nødvendig i store klubber. Kanskje utviklingen hans har kommet litt sent som 24-åring, men situasjonen hans i PSG må analyseres ordentlig.

sykehusforsikringstjenester

Se Også: