Man Utd-nyheter: Erik ten Hags side støttet seg til en fjerdeplass til tross for at Frenkie de Jong slo

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det har vært en interessant start på livet som Manchester United leder for Erik ten Hag , å si det mildt.



Nederlenderen har blitt rost av sine nye spillere for sine treningsmetoder, og United har oppnådd noen positive resultater, og slo Liverpool , Melbourne Victory og Krystallpalass under deres pre-season turné i Thailand og Australia.



Men Ten Hag har møtt vanskeligheter utenfor banen. United prøver fortsatt å sikre Frenkie de Jong sine tjenester, mens Cristiano Ronaldos overgangssaga fortsetter å trekke ut. Det er en hektisk tid, men frykt ikke - NEWSAM Fotball har avrundet de siste overskriftene fra Old Trafford.



Ten Hag gir ekte følelser på Ronaldo-kaos

Ten Hag har sagt til Ronaldo at det er «uakseptabelt» for ham å forlate kampene tidlig etter hans Old Trafford-avgang søndag ettermiddag. Veteranspissen, 37, var en av United-spillerne som gikk ut av stadion før slutten av vennskapskampen mot Rayo Vallecano, som endte 1-1 .

Ronaldo ble avvist med intervallet - og avsluttet sin første opptreden i pre-season - og ble avbildet når han forlot stadion før full tid sammen med forsvarsspilleren Diogo Dalot, som ikke spilte noen rolle i kampen.

Ten Hags kommentarer motsier klubbens holdning til saken etter at de bekreftet at de ikke hadde noe problem med at Ronaldo forlot Old Trafford. Det tyder også på at den portugisiske superstjernens pågående overgangssaga skaper problemer for den nye United-sjefen.



  Erik ten Hag har fortalt spillerne sine at ingen av dem kan forlate tidlig i fremtiden
Erik ten Hag har fortalt spillerne sine at ingen av dem kan forlate tidlig i fremtiden ( Bilde: Getty Images)

Hva synes du om Cristiano Ronaldos overgangssaga? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

alice arnold clare balding

'Jeg aksepterer absolutt ikke dette,' sa Ten Hag på spørsmål om spillere som går tidlig. 'Dette er uakseptabelt. For alle. Vi er et lag og du må bli til slutten.'



Klikk her for å lese mer!

Ferdinand støtter Man Utd for å bli nummer fire

Rio Ferdinand støtter de røde djevlene for å bryte seg inn blant de fire beste Premier League denne sesongen. United endte på sjette plass forrige runde og har ikke vunnet et trofé siden mai 2017. Likevel tror den tidligere engelske landslagsmannen at de allerede har forbedret seg under Ten Hag.

'Et subplot til de to [Liverpool og Manchester City ] prøver å vinne ligaen er mellom Chelsea , Manchester United og Spurs – og ev Arsenal - for de tredje og fjerde plassene, sa Ferdinand NEWSAM Fotball . 'Jeg tror det kommer til å bli et flott løp også.

'Jeg er sikker på at noen fra flokken vil komme opp og hoppe inn i det området også, slik vi så med West Ham siste sesong. Det blir interessant. Jeg tror det [de seks beste i rekkefølge] vil gå Man City, Liverpool, Spurs, Man United, Chelsea, Arsenal.'

Klikk her for å lese mer!

Chelsea kjemper mot Man Utd om De Jongs signatur

  Chelsea håper å slå Manchester United mot Frenkie de Jong's signature
Chelsea håper å slå Manchester United til Frenkie de Jongs signatur ( Bilde: Getty Images)

Chelsea er angivelig i direkte samtaler med Barcelona å signere De Jong.

De Nederland international, 25, har vært knyttet til United i flere måneder. Det antas at de røde djevlene har avtalt en avgift med den spanske klubben for De Jong, men er det sliter med å overtale ham å flytte til Old Trafford, slik at Chelsea kan rykke inn.

Barcelona forventes å la De Jong forlate Camp Nou denne sommeren for å lette deres økonomiske byrde. De må foreta salg hvis de skal registrere nye signeringer – inkludert Raphinha og Robert Lewandowski – før La Ligas frist 13. august.

Som rapportert av The Athletic , Chelsea er optimistiske om å inngå en avtale med Barcelona for De Jong. The Blues er ute etter å styrke troppen sin og har allerede avtalt avtaler for Kalidou Koulibaly, Raheem Sterling, Carney Chukwuemeka og Gabriel Slonina.

Klikk her for å lese mer!

hva betyr 1111 engler

Se Også: