Man Utd-innsidere om Marko Arnautovic-reaksjon mens Adrien Rabiot legger til et underveldende bilde

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er rimelig å si at Manchester Uniteds jakt på tidligere Stoke og West Ham spiss Marko Arnautovic har etterlatt mange fans litt underveldet.



Han kan kanskje gjøre det på en våt onsdag i Potteries, men en Manchester United spiller? Gjør oss en tjeneste ser ut til å være den generelle følelsen. Det faktum, også, at klubben er hot i hælene på Adrien Rabiot , WHO Juventus er glade i å gå videre, har knapt satt pulsen på Old Trafford.



Igjen, en god spiller, men er han en vesentlig forbedring av det United allerede har? Muligens. Muligens ikke. Dette er imidlertid realiteten i situasjonen som Erik ten Hag finner seg i og mener at dette er den typen avtaler han må inngå. Gjetninger og marginale anrop.



For å være rettferdig mot nederlenderen var det sannsynligvis ikke det han hadde i tankene da han sa ja til å bli med heller. Likevel er livet på Old Trafford i dag. Nei Champions League fotball, ingen sammenhengende langsiktig strategi og spretter fra den ene kneeavgjørelsen til den neste. Sky Sports-eksperten Gary Neville lo da det ble sagt til ham at klubben forfulgte den østerrikske landskampen på London Stadium søndag.

'Radamel Falcao, Zlatan Ibrahimovic , Edinson Cavani, Odion Ighalo desperat. Det er et mønster, og det skjer gang på gang, sa han. Han kunne godt ha lagt til Cristiano Ronaldo til den blandingen gitt innvirkningen han har hatt på Uniteds garderobe og planlegging de siste 18 månedene.

Klubbkilder har understreket at Arnautovic, 33, blir vurdert som et reservealternativ – United har fått et bud på 7,5 millioner pund slått tilbake av Bologna – og det er tydelig at Rabiot blir kurtisert på grunn av de avtagende utsiktene til å lande mål 1. Frenkie De Jong .



Likevel forbedrer begge spillerne vesentlig det United allerede har, som forresten, i tilfelle noen gikk glipp av åpningskampen mot Brighton , er et lag som ser en million miles unna å kvalifisere seg til Champions League. Det er mangel på avgjørende handling i overgangsmarkedet som ser ut til å være problemet. Hvor Manchester City og Liverpool er trygge og strategiske, skifter United ubehagelig fra det ene til det andre, usikker på hva de prøver på og glade for å gripe den spilleren som snurrer rundt på karusellen foran dem.

SI DIN MENING! Hva mener du om Uniteds overgangspolitikk? Gi oss beskjed i kommentarfeltet



  Marko Arnautovic har spilt i Premier League for Stoke City og West Ham
Marko Arnautovic har spilt i Premier League for Stoke City og West Ham ( Bilde: Getty Images)

Arnautovic og Rabiot er gode eksempler. Det virker svimlende at United fortsatt har håp om at De Jong vil bli med, gitt hvor lenge de har forfulgt ham. Utrolig de ikke har truffet Barcelona og spilleren med et tilbud han ikke kan avslå, og hvis han gjør det, bare gå.

Det er like svimlende at de fortsatt er usikre på hva de skal gjøre med Ronaldo som vil ut. Hvis en spiller vil ut, er han garantert best ut, uansett hva det koster. I stedet putrer han i bakgrunnen, forstyrrer garderoben og undergraver Ten Hags autoritet.

Og det virker svimlende at de satser på Anthony Martial, en spiller som de ikke kunne vente med å få ut på lån forrige sesong, som deres beste løsning – en spiller som sliter for langsiktig form og ikke scorer nok mål. Sånn sett gir et trekk for Arnautovic litt mening, men bare litt.

Se Også: