Love Islands Nathalia 'sveiper på Ekin-Su' i et vanskelig gjensynsøyeblikk

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Elsker øya bombe Natalia Campos har angivelig 'prøvd å tvinge frem noe drama' mellom vinnere Ekin-Su Cülcüoğlu og Davide Sanclimenti som de filmet gjenforeningsshowet torsdag .



Den årlige sammenkomsten ser øyboerne samles for en siste gang for å reflektere over serien som helhet, med årets episode satt til å være full av konflikter .



Nathalia (23) og Ekin-Su (27) falt ut i villaen da de kjempet om Davides oppmerksomhet.



De brennende jentene braket sammen før de konkurrerte i en pannekakekonkurranse - med den tyrkiske skuespillerinnen som vant Davides hjerte og mage.

Under gjenforeningen, som skal sendes på søndag, hadde paret nok en cook-off og sa at vinneren av denne runden ville få 27 år gamle Davide.

 Natalia
Nathalia og Ekin-Su har allerede hatt en cook-off ( Bilde: ITV)

'Nathalia prøvde å tvinge bort litt drama (igjen) ved pannekaken, men det var egentlig ikke stemningen for det,' fortalte en publikummer. Solen .



De la til: 'De spøkte med at vinneren av denne runden ville vinne Davide lol. Men nei, alle øyboerne valgte det de likte mer tilsynelatende.

'Jay [Yngre] gikk tilbake for sekunder av pannekake B.'



Den nye kokken kommer etter at Davide utløste rykter om en feide da han sluttet å følge Nathalia videre Instagram , etter at hun sa at han flørtet med henne bak ryggen til Ekin-Su.

 Paret klarte utfordringen med toerne Gemma Owen og Luca Bish
Paret ble kåret til vinnerne av Love Island 2022 ( Bilde: Matt Frost/ITV/REX/Shutterstock)

Da hun snakket på Capital-frokosten, spøkte Nathalia at hvis hun hadde kommet til villaen tidligere, ville hun ha endt opp med Davide.

Hun la til: 'Vi hadde ikke nok tid, det er sikkert.

'Men i løpet av den lille tiden vi hadde var det litt øyekontakt, flørting... Men de ser bra ut sammen, så det er hva det er.'

I løpet av sin tid i villaen insisterte Nathalia på at hun og Davide likte litt 'flørtende småprat'.

Den italienske hingsten sluttet også å følge George Tasker etter han avslørte at han ville bryte opp Ekin-Su og Davide ved å løfte lokket på akkurat det som skjedde under dynene på Casa Amor.

 23-åringen snakket ut i forkant av parets jordskredseier i helgen
George og Ekin-Su delte seng på Casa Amor ( Bilde: ITV/REX/Shutterstock)

George er fast på at de to ble friske, mens Ekin-Su fortsetter å benekte Georges versjon av hendelsene.

Mens han var på vei for å filme gjenforeningen, ba George sine Instagram-følgere sende inn spørsmålene sine for en Q&A-økt.

En fan spurte: 'Har du sluttet å følge noen øyboer siden du forlot showet?'

I en tilsynelatende lur utgraving rettet mot Davide, brukte han en sideøye-emoji og skrev «Nei», mens han også så ut til å himle med egne øyne i en selfie.

Se Også: