Hailee Steinfeld anklager Niall Horan for juks i ny sang 'Wrong Direction'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hailee Steinfeld har startet sitt nye år med å slippe et nytt spor med navnet & apos; Wrong Direction & apos; som fansen tror handler om hennes eks Niall Horan.



Den nye singelen, som ble utgitt via YouTube-siden hennes på nyttårsaften, nevner ikke Horan ved navn, men det tyder på at 25-åringen var utro mot henne.



Det inderlige sporet begynner med teksten: '& apos; I don & apos; t hate you, & apos; og la til at hun ikke kunne hvis hun ville, men, & apos; Jeg hater bare alt det vondt du har utsatt meg for. & apos;



'Og at jeg skylder meg selv for å la deg/Visste du at jeg allerede visste det?' fortsetter hun.

23-åringen har droppet et fortellende spor om hennes tidligere forhold til Niall Horan der hun sterkt antyder at han jukset henne. (Bilde: Getty Images for MTV)

The & apos; Love Myself & apos; sangerinnen refererer også til eksens enorme ego, som åpenbart tok en tøff på forholdet deres da hun sa på tuppene mine, men jeg klarte fremdeles ikke å nå egoet ditt, antar at jeg var gal for å gi deg kroppen min, tankene mine. & apos;



'Alle tror at du er noen andre, du har til og med overbevist deg selv' fortsetter hun.

Paret skal ha brutt opp i desember 2018 etter først å ha blitt koblet sammen tidligere samme år, selv om ingen av dem har bekreftet forholdet offentlig.



Steinfeld og Horan ble rapportert å ha sluttet i desember 2018, selv om ingen av dem noen gang har bekreftet at de var i et forhold. (Bilde: Dave Hogan/Getty Images for BMI)

Horan innrømmet også at bruddet ga inspirasjon til hans eget nye album, i et nylig intervju.

Når han snakket om The Tonight Show, avslørte den tidligere X Factor-stjernen: 'Jeg hadde nettopp gått igjennom et brudd, noe som hjelper når det gjelder å skrive sanger, antar jeg. Det hjelper å lufte følelsene. '

'Å gå gjennom hjertesorg bidro til å skrive balladene, til og med noen av de lykkelige sangene, de triste sangene som noen ganger er kledd ut som lykkelige sanger' fortsatte han.

Hailee Steinfeld og Niall Horan på American Music Awards 2017 på Microsoft Theatre 19. november 2017 i Los Angeles, California (Bilde: FilmMagic for dcp)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Wrong Direction er sangeren og Oscar-nominerte skuespillerens første singel siden Afterlife som hun ga ut for sin Apple TV-serie Dickonson .

Steinfelds debut -EP HAIZ falt i 2018, etterfulgt av singlene Starving og Let Me Go.

Hun har ennå ikke kunngjort planer om et nytt album, men den nye sangen indikerer absolutt at hun kan gi ut mer musikk i 2020.

Hailee har ikke vært knyttet til noen siden det angivelig ble skilt med Niall, selv om Horan har ryktes å være sammen med Selena Gomez.

Se Også: