Love Islands Harley sender overraskende melding til eks Chris etter splittelsen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Paret ble de første som skiltes da de ble delt bare 18 dager etter finalen



Love Island's Harley Brash har sendt sin eks Chris Taylor en melding på Instagram mandag etter at de ble delt søndag.



Eksene er det første Love Island -paret som skilles bare 18 dager etter finalen.



Nå har Harley lagt ut et strømmende innlegg på sosiale medier til sin 'fantastiske' ekskæreste da hun fulgte Chris & apos; ledet i å dele om deres minnelige oppbrudd.

Hun skrev: 'Hei folkens. Jeg kommer til å gjøre dette kort og godt, men jeg er så trist å si at jeg og Chris har bestemt oss for å gå hver til vår.

'Vi tok denne avgjørelsen i går kveld, og jeg ønsker ham lykke til i verden.



kevin og karen kommer strengt tatt dansende

Love Island's Harley Brash har sendt eksen Chris Taylor en strålende Instagram -melding etter splittelsen (Bilde: Matt Frost/ITV/REX)

dan og gabby affære

'Chris, du er en fantastisk person og fortjener all kjærlighet og suksess som kommer din vei.



'Jeg er så heldig å ha delt min vanvittige kjærlighetsøyopplevelse med deg.'

Harley, som er bestkamerat med 2018 -deltakeren Ellie Brown, fulgte hennes rørende melding med et bilde av det tidligere paret som så tett ut.

Chris sendte sine beste ønsker til sin tidligere kjæreste da han delte et vennlig utveksling med Harley og la til: 'Takk babe x.'

Paret er det første Love Island -paret som delte seg 18 dager etter showets finale (Bilde: Instagram)

Tidligere på dagen satte Chris rekorden rett ved å insistere på at paret hadde delt søndag kveld etter en spekulasjon om at de ikke lenger var et element.

Den tatoverte hunken forklarte at de bestemte seg for å gå sine egne veier ettersom de ikke hadde klart å ta seg tid til hverandre siden de forlot villaen.

Han skrev: 'Et seriøst innlegg for en gang gutta. Jeg er trist å si at både Harley og jeg har skilt hverandre og kom til denne avgjørelsen i går kveld, til tross for rykter fra media i forrige uke.

'Begge har vært veldig opptatt med separate muligheter og har ikke hatt nok kvalitetstid for hverandre.

molly og tommy love island

'Vi har begge den største støtten og respekten for hverandre, og avgjørelsen ble tatt i minnelighet.

'Jeg ønsker henne alt godt og vil alltid være glad for at vi kjørte eventyret Love Island sammen.

Chris hadde opprinnelig vært interessert i India, men inngikk en romantikk med Harley etter at glamourmodellen avviste ham (Bilde: ITV)

sky mobilannonse 2019 skuespillerinne

'Jeg vil være veldig stolt av alt hun har gjort og alt hun vil gjøre. Chris xx. '

Harley ble oppdaget å forlate Kadies klubb i Mayfair i London klokken 02.30 fredag ​​med den strålende mannlige modellen Tommy Marr bare dager før hun kunngjorde at hun ble skilt fra Chris.

Chris og Harley var begge sent tilskudd til Love Island -villaen, men romantikken deres klarte fremdeles å fange publikums hjerter.

Chris og Harley var begge sent tilskudd til Love Island -villaen, men romantikken deres vant fremdeles fansen (Bilde: ITV)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Love Island -fans så paret vokse seg nærmere da de likte sin første date med å bake brød sammen, så vel som å sminke seg etter den brennende første kampen om overskriftens utfordring.

Chris hadde ikke klart å få kjærligheten til India Reynolds, som umiddelbart ble tiltrukket av den kule og innsamlede basketballstjernen Ovie Soko.