Lloyds vil bytte 1070 jobber - med Halifax og Bank of Scotland også påvirket

Lloyds Bank Plc

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lloyds Banking Group har kunngjort planer om å kutte ytterligere 1070 arbeidsplasser ettersom det fortsetter et stort omstillingsprogram.



High Street -giganten sa at det siste trekket vil resultere i en netto reduksjon på rundt 740 roller, mens det vil bli opprettet 330 nye stillinger på tvers av virksomheten.



Det kommer etter selskapet kunngjorde planer om å stenge 31 Lloyds, 10 Halifax og 15 Bank of Scotland filialer innen desember.



Virksomheten avslørte også planer om å kutte 865 jobber hovedsakelig i forsikrings-, formues- og detaljhandelsteamene i september.

En talskvinne for Lloyds Banking Group sa: 'I morges delte vi endringer med noen av teamene våre, og vi kan bekrefte en netto reduksjon på rundt 730 roller.

'Disse endringene gjenspeiler våre pågående planer om å fortsette å møte våre kunder & apos; endrer behov og gjør deler av vår virksomhet enklere.



- Flertallet av kolleger som ble orientert i dag, vil ikke gå før tidligst i januar.

Bank of Scotland, Lloyds Bankd og Halifax filialer stenger

Lloyds Banking Group stenger også 56 filialer over hele Storbritannia (Bilde: Getty)



'Vi vil hjelpe kolleger som er berørt med å finne nye roller og omdisponeringsmuligheter der det er mulig, og alle vil få tilgang til en pakke med opplæring og støtte som er utformet for å hjelpe dem med å sikre sin neste posisjon, enten i eller utenfor virksomheten vår.

'Endring betyr å ta vanskelige beslutninger, og vårt fokus er fortsatt på å støtte våre kunder, kolleger og lokalsamfunn.'

Unite, som representerer Lloyds -arbeidere, nektet beslutningen som kommer etter at gruppen kunngjorde et overskudd på 1 milliard pund for 2020.

Rob MacGregor, Unite nasjonale offiser sa: 'Unite kan ikke forstå hvorfor LBG ville velge å kutte 1000 ansatte som har gitt banken et slikt engasjement og engasjement under en global pandemi. Disse ansatte har jobbet utrettelig til tross for risikoen for seg selv.

'LBG har gitt bedre resultater enn forventet i 3. kvartal, og overstiger 1 milliard pund før skatt - et direkte resultat av hardt arbeid og allsidighet av arbeidsstyrken. Denne kostnadsreduksjonsstrategien vil ikke tjene banken eller kundene. Det er umulig å forene jobbtapene som ble annonsert i dag med en så forbedret balanse.

'Unite oppfordrer LBG til å gjøre det riktige og holde på omstruktureringsplanene. Trusselen forårsaket av pandemien er nå uten tvil. Banken må nå 'trykke på pause -knappen' på sitt tap av jobb og permittering. Vi trenger en ny tilnærming til de enestående utfordringene som Covid-19 har skapt for oss alle. '

Jobbtapene som er planlagt vil være på tvers av handels- og detaljhandelsbanken.

Se Også: