Liverpool dobler ned på Matheus Nunes overgangsholdning etter 'fornuftig' hint

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Liverpool har nok en gang presset tilbake på rykter de er interessert i å signere Sportslig Lisboa midtbanespiller Matheus Nunes.



Nunes har kontinuerlig vært knyttet til en flytting til Anfield gjennom sommeren, og rapportene ble gitt litt ekstra vekt etter hendelser i helgen. Thiago Alcantara haltet ut av Liverpools uavgjort 2-2 imot Fulham på lørdag og har vært det siden utelukket i rundt seks uker , overrekker Jurgen Klopp et problem .



Nunes er en høyt rangert 23 år gammel sentral midtbanespiller som ser ut til å passe regningen for hva Liverpool krever. Han har en frigjøringsklausul på 51 millioner pund i sin sportskontrakt og har også blitt koblet til ulver denne sommeren.



Likevel ser det ut til at Thiagos skade ikke har endret Liverpools holdning. The Athletic sier at de røde ikke er interessert i Nunes. De planlegger å sitte tett for resten av sommerens overgangsvindu før de forfølger mål neste sommer, med Borussia Dortmund-stjernen Jude Bellingham blant dem på radaren .

Det stemmer med det Klopp sa etter Fulham-kampen da han ble spurt om Thiagos skade kunne få klubben til å dykke inn på overgangsmarkedet. 'Jeg vet hva som nå kommer opp, det er klart,' begynte han. 'Vi sa at vi ikke trenger en midtbanespiller fordi vi har nok – og vi har faktisk nok, men problemet nå er at vi blir straffet for noe som ikke er det. vårt ansvar egentlig fordi ting som dette kan skje.»

Han fortsatte med å liste opp de forskjellige andre skadene hans midtbanegruppe for øyeblikket er belastet med etter at Thiago ble med Curtis Jones, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain på sidelinjen.



SI DIN MENING! Trenger Liverpool en ny midtbanespiller i sommer? Kommenter nedenfor .

  Liverpool's Spanish midfielder Thiago Alcantara
Liverpool vil ikke endre overgangsholdning til tross for Thiagos skade ( Bilde: JUSTIN TALLIS/AFP via Getty Images)

'Ingen kunne forestille seg at Curtis får det han får; det er ikke noe alvorlig, men han er en ung gutt og det er en slags stressreaksjon,' sa han. 'Kroppene er slik. Naby er bare syk og han vil nå bli det. tilbake definitivt neste uke igjen. Oxlade skjedde tidlig, og nå med Thiago er det selvfølgelig ikke bra, og vi får se.



'Se, en overgang må være fornuftig nå og på lang sikt; vi har midtbanespillere, vi har fortsatt nok midtbanespillere. Det er ikke det at vi mangler midtbanespillere, men det er bare noen av dem som er skadet. Dette er ikke en god situasjon, jeg liker det ikke i det hele tatt, men vi må se hvordan vi reagerer på det - men får garantert ikke panikk.'

Som Klopp antydet, forventer Liverpool å ønske Keita velkommen tilbake i troppen til mandagens kamp mot Krystallpalass . Men Thiago, Jones og Oxlade-Chamberlain er langsiktige problemer, noe som betyr at Keita, Jordan Henderson, Fabinho, James Milner, Harvey Elliott og Fabio Carvalho er Klopps hovedalternativer på midtbanen.

Elliott kom fra benken for å erstatte Thiago på Craven Cottage og signerte en ny langtidskontrakt med Liverpool torsdag for å understreke hans status i troppen. 19-åringen gikk glipp av det meste av forrige sesong på grunn av skade, men ser nå ut til å spille en stor rolle for Liverpool.

Se Også: