Lidls gode gin ble kronet som den raskest solgte noensinne - og det er når den er på lager igjen

Lidl

Horoskopet Ditt For I Morgen

Flere tusen flasker er bestilt til jul(Bilde: Getty Images Europe)



Lidl har nettopp kunngjort at de berømte rosa ginsene var deres raskest solgte til dags dato, med over 400 flasker som fløy av hyllene i timen de første dagene. Det er sju hvert minutt.



De beste ginene det er snakk om er budsjett-tyske supermarkedets nye håndlagde gin-rosa gin i rabarbra og ingefær og skotsk bringebærsmak. Selv om begge flasker selger for kun 11,99 pund hver, er vi ikke akkurat overrasket.



Men med julen fortsatt over en måned unna, øker tilsynelatende Lidl beholdningen av den ettertraktede likøren, med nye flasker med ting ventet i begynnelsen av desember.

Ginen det er snakk om (Bilde: Lidl)

Prislappen på £ 12 er betydelig billigere enn andre rosa gins på markedet for øyeblikket, som f.eks Gordons £ 16,50 ikoniske jordbær- og bringebærversjon, som bare er tilgjengelig fra Tesco, men har nok lager igjen.



John Lewis gjør også en £ 18 Edinburgh Gin i ingefær og rabarbra smak, med den samme strekkfargen, mens Fortnum og Mason selvfølgelig har sin egen, for hele 32,90 pund.

50 cent floyd mayweather biff

Paul Gibson, kjøpsdirektør for Lidl UK forklarte: Det er fantastisk å se hvor godt kundene har svart på vårt nye ginlikertilbud.



Tusenvis til blir bestilt over hele landet (Bilde: Lidl)

Vi er glade for å bringe innovative produkter til vårt stadig voksende brennevin-utvalg, inkludert vårt stadig mer populære Hortus-utvalg av håndverksginer og nå ginlikører.

Les mer

Hvordan spare penger i supermarkedet
Supermarkedstilbud De beste vinmarkedene i supermarkedet Beste lojalitetsordninger for supermarkeder Hvordan finne en god avtale

På grunn av populær etterspørsel vil Hortus Gin -likørene - både 'Rabarbra og ingefær' og 'Skotsk bringebær' - komme tilbake i begynnelsen av desember for å fortsette til det nye året.

Se Også: