Lidl åpner 50 nye butikker i år og skaper 2000 jobber - se hele listen

Lidl

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lidl kjemper tilbake etter at en Aldi sa at den planlegger å overta hovedgaten

Lidl kjemper tilbake etter at en Aldi sa at den planlegger å overta hovedgaten(Bilde: AFP)



Lidl har kunngjort planer om å åpne dusinvis av nye butikker som en del av en utvidelsesstasjon som også vil bane vei for 2000 ekstra jobber.



Den tyske diskoteket kunngjorde åpningene som en del av et løfte om å nå 1000 butikker innen 2022.



Det sa at 1,3 milliarder pund vil bli investert i prosjektet, som inkluderer åpning av 50 nye butikker i løpet av de neste 12 månedene.

stacey dooley og kevin

Alle nye butikker vil også inneholde solcellepaneler og ladestasjoner for elbiler, la en talsmann til.

Dagens kunngjøring kommer da diskotekeren publiserte sin årlige liste over ønskede steder - egentlig en & apos; ønskeliste & apos; steder der det er interessert i å skaffe nettsteder.



Listen inneholder over 1000 områder der de håper å sikre leieavtaler med utleiere.

Imidlertid er hovedfokuset for de første 50 åpningene bysentre, kanten av bysentre, handelsparker og storbyområder.



Dagligvaren vil matche Aldis løfte om å investere 1,3 milliarder pund innen utgangen av 2021 og skape 4000 arbeidsplasser

Dagligvaren vil matche Aldis løfte om å investere 1,3 milliarder pund innen utgangen av 2021 og skape 4000 arbeidsplasser (Bilde: Getty)

Christian Härtnagel, på Lidl GB sa: Vi oppfordrer utviklere og utleiere opp og ned i landet for å hjelpe til med å finne potensielle nettsteder for oss å bygge Lidl -butikker, noe som viser den fortsatte ambisjonen vi har for å ytterligere utvide butikkporteføljen vår over hele landet.

'Til tross for utfordringene det siste året, klarte vi fortsatt å nå vårt ambisiøse mål om å åpne i gjennomsnitt en ny butikk per uke i Storbritannia.'

Dagligvaren vil matche Aldis løfte om å investere 1,3 milliarder pund innen utgangen av 2021 med et mål på 450 nye butikker.

Totalt sier budsjett -supermarkedet det ønsker å åpne mer enn 400 butikker i England, 30 i Wales og 20 i Skottland .

coca cola lastebiler

Målområder inkluderer Brighton, Oxford og Bristol i sør, Birmingham, Warwick og Leicester i Midlands, og Manchester, Liverpool og Warrington i nord.

I Wales har Cardiff, Newport og Swansea blitt fremhevet som sentrale områder, mens Edinburgh, Dumbarton og Shotts blir sett på som viktige steder for nye butikker i Skottland.

På samme måte som Lidl, ser Aldi på tettsteder i sentrum eller i sentrum som er egnet for utvikling.

Foretrekker du Lidl eller Aldi? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor

Supermarkedet sier at hvert område bør være rundt 1,5 dekar og kunne romme en 20 000 kvadratmeter stor butikk med rundt 100 parkeringsplasser.

De to kjedene, som nå står for en betydelig del av Storbritannias markedsandel, møter ny konkurranse fra det nye russiske supermarkedet Mere som planlegger å debutere i Storbritannia i år.

Mere, kalt 'den russiske Lidl', planlegger å åpne mer enn 300 butikker i Storbritannia innen ti år og sier har lovet å undergrave hvert supermarked når det kommer.

Det har sagt at det vil åpne butikker på steder der det ikke er noen rabatterte matbutikker - selv om det ikke har noe imot å være i nærheten av en Lidl eller en Aldi, har Mere mer enn 250 steder å velge mellom.

Mere, som handler som Svetofor i Russland, har en ekstrem forretningsmodell uten problemer.

365 dagers båtscene

Butikkene er store lagre med varer stablet på paller. Shoppere tar bare varer direkte fra pallene - litt som kontanter, men for enkeltpersoner, ikke for bedrifter.

Leverandører leverer rett til butikkene og reduserer kostnadene ved å måtte lagre varer andre steder.

En filial av Mere i Polen

Bare hevder det kan undergrave alle supermarkeder (Bilde: Alamy arkivfoto)

I tillegg til fersk mat har eksisterende Mere -butikker i Europa også kjølte og frosne serier - og bare åtte ansatte.

Butikker vil ha rundt 1200 varer, men selger ikke ting som aviser, blader og andre førsteklasses merkevarer.

Dette hjelper den med å holde prisene helt nede, og den hevder at den kan undergrave billige supermarkeder som Aldi og Lidl med opptil 30%.

Det antas at kjeden vurderer åpninger i Devon, Stockport, Neath, Banbury, Selby, Bradford, Middlesbrough, Grantham, Kettering, Plymouth, Beckenham, Gloucester, Northampton, Cardiff, Oswestry, Barnsley, Sheffield, Exeter, Stretford, Southampton og sør Skottland.

Svetofor har om lag 3200 butikker internasjonalt og har kjørt i Europa siden 2018. Det har allerede butikker i Tyskland, Polen, Romania, Litauen, Latvia og Ukraina.

I tillegg til Storbritannia planlegger det snart å utvide seg til Italia, Spania, Hellas og Bulgaria.

Får området mitt en Lidl -butikk?

Supermarkedet har ikke kunngjort nøyaktig hvor det skal åpne de femti nye butikkene - i stedet har det skissert områdene det planlegger å åpne i, som er:

roxy fra tracy beaker nå
  • Brighton
  • Oxford
  • Bristol
  • Birmingham
  • Warwick
  • Leicester
  • Manchester
  • Liverpool
  • Warrington
  • Cardiff
  • Newport
  • Edinburgh
  • Dumbarton
  • Skudd

Se Også: