Lidl selger nå et dashbord med full HD for bare 39,99 £ - og det kan redusere ytterligere 20% på bilforsikringen din

Lidl

Horoskopet Ditt For I Morgen

Spar penger på en pengebesparende gadget ved å investere i et prute-dash-kamera(Bilde: Getty Images Europe)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Dash cams, den lune gadgeten som ble berømt av Car Crash Britain, opplever for tiden en enorm popularitet da folk og forsikringsselskaper begynner å innse fordelen med å ha et tredje par øyne på stedet.



Og nå har Lidl gått inn på handlingen og solgt en full HD -versjon av det lune bilkameraet for bare 39,99 pund. Det er billigere enn en ukes matbutikk for noen mennesker.

Men som vanlig med Lidl og Aldi, HD dashcam er bare tilgjengelig for kjøp i butikk. Vi løper deg der!

Denne HD -dashcam kan bli din for bare 39,99 £ (Bilde: Lidl)



I tillegg til tre års garanti, har Lidls dashcam også en praktisk 'G -sensor', noe som betyr at den automatisk starter opptaket når en bevegelse eller støt oppdages.

Det er også et tids- og datostempel som er perfekt for å sikkerhetskopiere eventuelle forsikringskrav, og muligheten for nattopptak når det er tilstrekkelig gatelys.



Forsikring med penn

De fleste forsikringsselskaper tilbyr reduserte priser til de som kjører med dashcam (Bilde: Getty)

Når det gjelder bruk, er det en innebygd mikrofon og høyttaler, micro-SD-kortspor for minnekort opptil 32 GB og et oppladbart batteri er inkludert.

Hvis du har lyst til å hente noe litt mer høyteknologisk, Halfords har også sluttet seg til festen og redusert prisen på utvalgte dash -kameraer på nettstedet med 20%.

Vi har valgt de aller beste dashcam -rabattene fra begge Halfords 20% rabatt på salg, pluss alternativer fra Argus og Currys også egnet for alle budsjetter.

Halfords tilbyr også en dashcam -monteringstjeneste for £ 30, så du er klar til å starte innspillingen så snart du kommer på veien.

6 beste dashcam -tilbudene

Nextbase Dash Cam 112, £ 39 (var £ 49)

Samme pris som Lidls tilbud - og du kan få den levert til deg

Hvis du er ute etter det trådløse utseendet, betyr dette dashcam & amp; amp; Click & Go Powered Magnetic Mount & apos ;, at den bare bruker magneter og drevne berøringspunkter for å holde seg på plass.

Med en 120 ° vidvinkel og 720p HD -opptak kan den fange opp alle uventede bevegelser - og alt for bare £ 39!

Få det fra Halfords her.

Piers Morgan på sykehus

Nextbase Dash Cam Duo, £ 159 (var £ 199)

To skjermer gjør denne versjonen dobbelt så god

Komplett med to linser kan du få allsidig beskyttelse på veien. Mens det første objektivet ser ut foran bilen med et 140 graders vidvinkelobjektiv, har det andre kameraet et 50 meter zoomobjektiv og registrerer hva som foregår gjennom frontruten bak, og fanger opp detaljer om bilene bak deg.

Hvis du er ute etter en pålitelig enhet som vil stå opp i enhver domstol - er dette høyteknologiske duo -alternativet noe for deg.

Få det fra Halfords her.

Nextbase 212 Dash Cam, £ 69

Å være trådløs ser ikke bare bra ut, men er ganske praktisk også - selv om denne ikke er redusert

Opptak i Full 1080p HD med 30 bilder per sekund, og har også 6G glasslinser for optimal visjon.

Click and Mount -teknologien betyr at det ikke er noen ledninger som kommer i veien, og at du er klar til å ta veien så snart du får den. Det trådløse gjør det også enkelt å ta av og sette i hanskerommet når du forlater bilen, for å sikre at ingen ser opp til ditt eget uavhengige vitne.

Få det fra Argos her.

Nextbase dashcam 412GW i svart, £ 103 (var £ 129)

Denne Nextbase dashcam fra Currys tilbys også

Full HD-visning betyr at dette Nextbase-kameraet kan fange nummerplater nøyaktig, selv om du kan bytte til en enda mer høyeffekt 60 bilder i sekundet.

GPS- og G -sensorteknologien fanger automatisk nøyaktig hva som skjedde og hvor du er når du har en ulykke - og låser informasjonen slik at du kan få tilgang til den senere.

Få det fra Currys her.

Motorola MDC100 2,7 tommers Full HD dashcam i svart, £ 59,99 (var £ 79,99

Motorola dash -kameraer er superbillige - men dekkes kanskje ikke av forsikringen din

Denne Motorola -versjonen har en 2,7 'skjerm og 1080p HD -kvalitet, samt bevegelsesdeteksjon og nattvisning.

Alle dash -kameraer fungerer på sløyfer, men denne G -sensoren til Motorola kan gjenkjenne når du har en ulykke, og lagrer det relevante videoklippet slik at det ikke blir skrevet over mens du fortsetter å kjøre rundt.

Få det fra Argos her.

Nextbase RIDE motorsykkel sykkelkamera, £ 168 (var £ 249)

Ja, du kan til og med få en dashcam for motorsykkelen din

hvor kan vi dra på ferie

Bare fordi du har en bil, betyr ikke det at du må gå glipp av all handlingen. Denne smarte gadgeten er den første dash -cam utviklet av Nextbase som er designet spesielt for motorsyklister, og monteres direkte på styret.

Helt vanntett med full HD-opptak, GPS-sporing og Wi-Fi, og er klar til å fange alt på veien, uansett vær.

Få det fra Halfords her.

Les mer

Bilforsikring for unge sjåfører
Telematikk 4 måter du kan betale mindre Pay as you go -retningslinjer Hvordan kutte premien

Hvorfor få et dashcam?

Etter å ha økt populariteten på Car Crash Britain, brukes videobevisene de registrerer i forsikringskrav for å bevise hvis feil en ulykke var - noe som gir deg trygghet for at du ikke trenger å punge ut hvis det ikke er din feil.

Richard Browning, direktør i Nextbase kommenterte at: Med så mange delte ansvarsforhold og uredelige forsikringskrav er det ikke rart at folk snur seg til dashkameraer for å bevise sin uskyld i en ulykkesituasjon.

Faktisk kan du begynne å spare penger før du har et krasj, ettersom forsikringsselskapene begynner å innse fordelene med dashkameraer og deres evne til å stoppe & apos; krasj for kontanter & apos; hevder - Sure Thing! gir til og med 20% rabatt til bilister med Nextbase dash -kamera.

Se Også: