Leicester Citys siste Premier League -lag vurderer Matheus Pereira -overgangen

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Leicester City er den siste Premier League -klubben som sies å gruble over et trekk for West Broms Matheus Pereira.



Pereira ser ut til å forlate Hawthorns i sommer, med midtbanespilleren som ikke blir brukt av Valerien Ismael i deres pre-season program.



Til tross for at Baggies ga fra seg toppstatus i fjor, fikk Pereira øye med 11 mål og seks assists i sin første smakebit av konkurransen.



Denne formen, kombinert med Albions nedtur, har gjort mange klubber oppmerksom på at han er tilgjengelig. Den saudiarabiske siden Al Hilal så et bud på rundt 7 millioner pund avvist, mens Premier League -lagene Liverpool og West Ham sies å være interessert.

Matheus Pereira slo 11 mål i Premier League forrige sesong

Nå er en annen topptur side blitt øremerket som et potensielt reisemål for 25-åringen.



Overføringsekspert Fabrizio Romano, som snakket på live streaming -plattformen Twitch, har sagt at Leicester City vurderer & apos; et trekk for Pereira

Romano har indikert at det er en reell sjanse for at FA-cupinnehaverne kan signere spilleren i sommer da de ser ut til å bli en bedre og kvalifisere seg til Champions League etter back-to-back femteplassering.



Pereira er under kontrakt på andre nivå West Brom til 2024, men manageren hans Ismael har gjort det klart at han er på vei ut.

Tidligere denne måneden sa han at det var hans 'forventning' at Pereira skulle dra.

Han sitter utenfor Albions vennskapskamper i sommer for å unngå å plukke opp en skade som kan ødelegge en avtale.

renee zellweger ansiktsløftning

Rapporter tyder på at Albion vil ha rundt £ 25 millioner for brasilianeren, som bare ble permanent med dem for 12 måneder siden.

Registrer deg på NEWSAM Football -e -posten her for de siste nyhetene og overfør sladder

Se Også: