Lego Dimensions nye utvidelsespakker legger til spillbare klassiske arkadespill og Superman

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lego Dimensions er det nye video spill som bruker fysiske Lego-minifigurer for å få tilgang til karakterer, nivåer og verdener på skjermen.



Spillet har vært ute en stund, men utvides med noen få måneders mellomrom med bølger av utvidelsespakker.



vi har hatt Doctor Who , Simpsons og Tilbake til fremtiden tidligere, men i dag har vi Wave 4-utvidelser som legger til nivåer og karakterer med tema på 90-tallets arkadespill, DC Comics og Ghostbusters .



Hver av utvidelsespakkene i Wave 4 legger til figurer og kjøretøy i fysisk Lego-form. Når de er bygget, kan de plasseres på USB Toy Pad og vises i spillet klare til bruk. Kjøretøyene kan til og med bygges om på forskjellige måter for å få tilgang til forskjellige spesialkrefter.

Les mer: Lego Dimensions anmeldelse - En revolusjon innen leker OG videospill

Øverst på listen over Wave 4-utvidelser er Midway Arcade Level Pack. Dette koster litt mer enn de andre utvidelsene (£25,99), men legger mye til spillet også.



Først får du en ny karakter og et nytt kjøretøy du kan bruke i hovedeventyret. Dette åpner også for den utforskbare åpne verdenen basert på klassiske arkadespill.

I tillegg til at det legger til et helt nytt nivå også. Denne nye historien utvider spillets narrativ, men legger også til 20 spillbare versjoner av klassiske arkademaskiner.



Listen over inkluderte maskiner er imponerende og vil vekke minner for alle som vokste opp med å pumpe mynter inn i arkadeskap på 80- og 90-tallet. Championship Sprint, Defender, Gauntlet, Paperboy, Rampage, Spyhunter og Xybots er bare noen få.

Den andre utvidelsen av notatet i Wave 4 er Superman-moropakken (£ 14,99). Dette inkluderer en supermann-minifigur for å få tilgang til karakteren hans i spillet.

Supermann har en spesielt lang liste med evner: Flying, Dykk, Usårbarhet, Laser Deflector, Freeze Breath, X-Ray Vision og Super Strength. Hver av disse låser opp nye områder i spillet og tilbyr virkelig god verdi.

Les mer: Hvordan få mest mulig ut av Lego Dimensions

Det siste tipset for å få mest mulig ut av Lego Dimensions er for de som ennå ikke har prøvd spillet. Selv om det var rundt £89,99 ved lanseringen, kan du nå hente det for så lite som £65.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: