The Legend of Zelda: Breath of the Wild anmeldelse - Velkommen til Hyrule

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

The Legend of Zelda: Breath of the Wild er et passende overgangsspill for Nintendo.



Den har blitt utnevnt til den siste offisielle tittelen for den avgående Wii U, og den første trippel-A storfilmen for Nintendo Switch .



nummer 45 i Bibelen

Jeg ble behandlet med Breath of the Wild på bryteren og, det er rimelig å si, passelig blåst bort.



Dette er en helt annen type Zelda-spill enn de som har kommet før. Stjernen i showet er ikke Link eller til og med prinsessen selv - det er det vidstrakte landet Hyrule.

Breath of the Wild er et virkelig åpent spill. Når du har mestret de første par timene, åpner Hyrule-landet seg og du kan guide Link hvor som helst du vil. Teoretisk sett er det ingenting som hindrer deg i å marsjere opp til Ganon akkurat da og der for det som ville vært den korteste konfrontasjonen i videospillhistorien.

den ekte thomas shelby
Legend of Zelda: Breath of the Wild

(Bilde: Nintendo)



Det er opp til deg om du følger historien eller drar av gårde på sideoppdrag for å utforske på egen hånd. Hver klippe kan klatres, forutsatt at utholdenheten din holder ut, og det er en rekke godbiter som bare ligger rundt.

Breath of the Wild gjør unna oppgradering av våpen og skjold. I stedet vil hver enkelt bryte etter en viss mengde treff. Det betyr at du må rense utstyret og være taktisk om hvordan og når du bruker visse gjenstander.



I stedet for å tilbringe dagene i en mengde fangehull (en stift i franchisen), vil du i stedet finne helligdommer spredt rundt om i verden. Disse serverer en rekke forskjellige gåter og lar deg øke helsebeholdere eller utholdenhet og fungerer også som hurtigreisepunkter.

elvis presley - narkotika
Legend of Zelda: Breath of the Wild-trailer for første titt

Elementene i Hyrule spiller også en rolle. Begynn å vandre opp et fjell, og du vil se Link begynne å skjelve. Til slutt begynner han å miste hjertebeholdere. Det er noen forskjellige måter å motstå kulden på - enten kjøp varme klær, kok opp en eliksir som vil beskytte deg, eller ta tak i en lommelykt og begynn å tenne bål mens du går.

Poenget er at Breath of the Wild gir deg mange valgmuligheter når det gjelder hvordan du spiller spillet. Det handler mye mer om å samhandle med Hyrule selv enn det handler om å løse gåter, slå skurker eller følge en historie.

Nintendo Switch

Grafikken er rik og detaljert og oversetter perfekt fra storskjermen til Nintendo Switchs 6,2-tommers HD-skjerm.

Legend of Zelda: Breath of the Wild

(Bilde: Nintendo)

Hvis det er en ulempe med Breath of the Wild, kommer det fra det konstante behovet for å bytte inn og ut av menysystemer og inventar.

betydningen av 1212

Noen ganger kan det hende du må slippe en vare for å hente en ny, noe som betyr at du åpner inventarskjermen og velger. På samme måte, under faktisk spill, er det utallige forskjellige kontroller for et stort utvalg av handlinger. Selv etter timer med spillet, fant jeg meg selv ved et uhell å kaste et sverd i det fjerne i stedet for å trekke buen. Kikk på frustrasjon og ofte døden.

Legend of Zelda: Breath of the Wild-trailer for første titt

Breath of the Wilds åpne natur bidrar til vanskelighetene - dette er ikke et lett spill. Du vil ofte dø når du prøver å ta på deg en gjeng fiender før du innser at du rett og slett ikke er kraftig nok ennå til å slå dem.

Videospillanmeldelser

Men det gir en rik spillopplevelse som gir erfarne Zelda-spillere et friskt pust og nykommere et engasjerende eventyr å ta fatt på. Hvis du er en rollespillfan, bør du spille dette spillet akkurat nå.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: