Lee Sharpe gifter seg 14 år etter at han først lette etter romantikk på Love Island

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den tidligere fotballspilleren Lee Sharpe har giftet seg med Lucie Gardner i Italia, omtrent 14 år etter at han opptrådte i den første Love Island -serien noensinne.



47-åringen spilte 193 ganger for Manchester United, og vant Premier League og FA Cup underveis-og nå likte han et ytterste mål i livet ved å gifte seg med moren til sønnen.



Lee bandt knuten med Lucie i en intim seremoni på Italias Amalfikyst, åtte år etter at han begynte å date henne.



Paret møttes i 2011, med Lee som foreslo Lucie på Cheltenham Festival on Ladies & apos; Dag i 2017.

Eks-Manchester United-stjernen Lee Sharpe etter at han foreslo Lucie

Det lykkelige paret kysser på forlovelsesdagen



På den store dagen, så Lee på virksomheten i en grå tredelt drakt, sammen med en svart sløyfe.

Lucie så full av smil og hadde på seg en utrolig hvit halskjole i brudekjole. Den hadde en fallende utringning og diamantlinning, og paret var kjærlighetens utseende.



Hvite roser var et trekk ved dagen, med Lucie som hadde dem i en bukett da Lee hadde en i knapphullet.

Øyeblikket Lee kom ned på det ene kneet

Paret har en to år gammel sønn Leo, og bryllupsdagen kommer 14 år etter at Lee var på utkikk etter en partner i den første Love Island, tilbake i 2005.

Han hadde trukket seg fra fotball to år tidligere, etter en karriere der han gikk fra Torquay United til Manchester United før han tok imot Leeds United og Sampdoria i Italia.

Lee gjør et trekk på Jayne Middlemiss på Celebrity Love Island (Bilde: IF)

Lee Sharpe feirer med Ryan Giggs etter scoring for Manchester United (Bilde: )

Lee fortsatte med å delta i reality -TV -kretsen, med turner på Dancing on Ice, Celebrity Wrestling og Celebrity Love Island.

I 2005 var det den første serien av Love Island med Patrick Kielty og Kelly Brook som presenterte solskinsvillaen da en rekke kjendiser så etter å finne kjærligheten.

Serien ble vunnet av Jayne Middlemiss og Fran Cosgrave med Lee som vendte hjem etter å ha mislyktes i ønsket om å finne en partner.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: