Se romantisk øyeblikk kjæresten foreslår på skøytebanen til ex-skater kjæreste etter at hun kom seg etter brukket rygg

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

En kjæreste lokket hans kunstløper kjæreste tilbake på ishallen for å foreslå etter at hun kom seg etter å ha brutt ryggen.



Morrisons påske åpningstider 2019

Den tidligere profesjonelle skøyteløperen Grace Leslie-Rowe trodde hun aldri ville skate igjen når hun falt på isen.



Men kjæresten Ashley Williams lokket henne tilbake på banen for å komme med det ultimate forslaget.



Bararbeider Ashley skøyte opp til Grace, som nå jobber som modell, mens en forvalter spredte roseblader rundt paret på isen.

Det hjertevarmende øyeblikket ble enda mer gripende av at det var første gang intetanende Grace hadde satt foten på isen siden ulykken for fem år siden.

31-åringen måtte gi opp konkurransedyktig skøyter etter å ha vært innlagt på sykehus i to måneder med en brudd i ryggen etter et fall hjemme hos mamma, melder Manchester Evening News .



Ashley Williams og kjæresten Grace Leslie-Rowe

Avkjølt: Ashley Williams setter seg ned på et kne for å foreslå kjæresten Grace Leslie-Rowe

Men Grace, som også driver sin egen skjønnhetsvirksomhet, la alle tanker om hennes tidligere pine bak seg for å godta Ashleys tilbud om ekteskap.



Paret, fra Manchester, møttes i baren Neighborhood i byens finansdistrikt, hvor 28 år gamle Ashley jobber som merkevaredirektør.

Etter forslaget sa Ashley: Jeg kan ikke tro det. Det hele skjedde så fort.

'Jeg har planlagt dette i flere måneder, og hadde til og med skøytetimer bare for å være sikker på at jeg hadde det bra i dag.

Les mer

Ashley Williams og kjæresten Grace Leslie-Rowe

Tint: Ashley og Grace skater av som forlovede

Jeg var så nervøs før jeg stilte spørsmålet, jeg har ikke spist hele dagen og i går sprakk et rør på banen og så det så ut som det kanskje ikke gikk videre.

Men å se Graces ansikt og at hun skal si ja gjør alt det harde arbeidet og planleggingen verdt det. Jeg kunne ikke vært lykkeligere.

Etter å ha sagt ‘ja’, sa Grace: Jeg er over månen. Jeg ante ikke hva som skjedde, så da han gikk så jeg ringen, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, men sa ja selvfølgelig.

Jeg visste at Ashley kom til å stille spørsmålet på et tidspunkt, men jeg sa alltid til ham at jeg ikke ville at han skulle gjøre det offentlig. Han har i utgangspunktet gjort det motsatte av det jeg sa - men jeg er selvfølgelig så glad at det ikke spiller noen rolle!

Les mer

Se Også: