Lando Norris 'skuffet' i Ungarn etter at vennen George Russell 'tar æren bort'

Formel 1

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lando Norris var i et jovialt humør og sprakk med vitser etter en sterk prestasjon i kvalifiseringen til Ungarns Grand Prix .



De McLaren star starter løpet på fjerdeplass etter en imponerende runde på lørdag. Han var raskere enn begge Alpint sjåfører, noe som vil glede teamet hans, mens han kun ble best av Charles Leclerc , Carlos Sainz og George Russell .



noel med blå øyne

Det var den første polposisjonen til Mercedes mannens karriere da han kom fra ingensteds for å slå Ferrari par til topplassering. Og Norris var opptatt av å slå vitser på sin gode venns bekostning mens han reflekterte over sitt eget utmerkede resultat.



'Det er en veldig bra dag for oss - jeg er litt skuffet fordi George tar litt av min ære!' lurte 22-åringen. «Men jeg er veldig glad på hans vegne, hans første stang inn Formel 1 så gratulerer til ham.'

Spøk videre, Norris tok fullt ansvar for sitt sterke resultat som 'all driver'. Men totalt sett var han bare fornøyd med å kunne komme foran Fernando Alonso og Esteban Ocon – det vil være viktig for McLarens midtbanekamp at han forblir der ved slutten av selve løpet.

– Foran gutta vi ønsker å være foran, er P4 som posisjon veldig sterk for oss på en bane hvor det ikke er lett å kjøre forbi, og jeg håper det er tilfelle i morgen, la han til. 'En bra dag, og ikke langt unna polen. Med tanke på hvor vi var i starten av sesongen er jeg veldig fornøyd.



 Lando Norris kvalifiserte seg som nummer fire for den ungarske Grand Prix
Lando Norris kvalifiserte seg som nummer fire for den ungarske Grand Prix ( Bilde: Sky Sports F1)

'Hvis du så på forrige uke var Alpine definitivt den raskere bilen fortsatt, og jeg synes denne helgen bilen min fungerte veldig bra fra av og er på en sterk plass. Jeg tror det har gjort det mulig for oss å forstå enda mer hvordan og hvor den presterer veldig bra, og hvor det ikke presterer så bra. Jeg tror det er klart for oss nå.'

Til tross for alle de positive tegnene, ga Norris fortsatt innsikt i hvor vanskelig McLaren er å kjøre i år – hovedgrunnen til at Daniel Ricciardo fortsetter å slite. 'Bilen gjør fortsatt ikke som jeg vil, jeg føler fortsatt at jeg må kjøre en bil som er inkonsekvent og vanskelig å gjenta runde på runde. Men det er tydeligvis bra nok for P4 i dag etter et sterkt resultat forrige uke.



'Den er rask, men bare ikke veldig lett å kjøre. Jeg må fortsatt tilpasse kjørestilen min til en måte jeg ikke vil ha og som jeg ikke er trygg på, men når jeg kommer til kvalifiseringen er jeg generelt sett finne rytmen min. Jeg føler at hvis jeg kan få en bil som gir meg enda mer selvtillit og jeg kan kjøre som jeg vil, så ville ikke George vært på polet.'

betydningen av tallet 35

Se Også: