Labyrinths 'babe with the power' er voksen når han husker David Bowie

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Noen vil kanskje betrakte ham som den mest berømte babyen på 1980 -tallet, etter å ha vært i kjernen av David Bowies kultklassiker Labyrinth.



Toby Froud, som nå er 30, var barnet med kraften stjålet av Jareth the Goblin King, som ble spilt av den ikoniske Bowie i 1986 -filmen.



I filmen Jim Henson og George Lucas er Toby den lille halvbroren til Sarah - spilt av Jennifer Connelly - som ønsket at han aldri hadde blitt født.



Toby Froud deltar på utstillingen Brian Froud: Visions for Film and Faerie i Animazing Gallery (Bilde: Getty)

Etter å ha ønsket dette, blir hun deretter tvunget til å reise gjennom en magisk og noen ganger utrolig skummel labyrint for å redde broren sin før han blir forvandlet til en nisse.

Toby har fortsatt med skuespill og kunst, og til og med jobbet med Hensons datter Heather på en kortfilm kalt Lessons Learned - med nisser. Alvor.



Labryinth har bodd hos Toby, som ble kastet rundt av Bowie mens han sang ‘du minner meg om en baby’ da han rocket ut til Magic Dance.

Toby Froud deltar på utstillingen Brian Froud: Visions for Film and Faerie i Animazing Gallery (Bilde: Getty)



Toby, som også er dukketeater, har nettopp avsluttet arbeidet med den nye thrilleren I Am Not A Serial Killer, og jobbet også med The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe.

Etter Bowies død hyllet Toby sin tidligere medstjerne - som han tisset på da de først møttes. (Vel, han var en baby).

Jeg vokste opp som en stor fan av musikken hans - og jeg visste at jeg satt i fanget hans! Jeg tror at den første gangen jeg møtte ham, tisset jeg på ham, men jeg har ikke møtt ham siden, sa han til magasinet Portland Monthly.

På Twitter delte Toby: Denne uken mistet verden en fantastisk mann, en som hadde så stor innvirkning på så mange av våre liv, kunsten han bidro til denne verden berører oss alle på så mange plan, jeg skulle ønske jeg hadde vært i stand til å møte ham som voksen.
RIP David Bowie for alltid Goblin King. '

Han delte også en lenke til seg selv som brøt ut ‘Dance Magic’ til minne om Bowie.

Jeg fant dette klippet fra den første natten med skytingen 'Lessons Learned'

Sliten og følte oss dumme brøt vi ut 'Dance Magic' I en feiring av dukker, filmskaping og Bowie! Til minne om David Bowie tok han bildeteksten til videoen.

Se Også: