Kylie Jenner -fans blir rasende da hun introduserer 'ny kjæreste' for å komme tilbake til Jordyn Woods

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kylie Jenner -fans er overbevist om at hun har skaffet seg en ny, kjæreste - men de er veldig rasende over identiteten hans.



The Keeping Up With The Kardashians -stjernen, 22, ryktes å være datingsmodell og musiker Fai Khadra.



Den nye sammenkoblingen kommer som en stor overraskelse for makeupmogulens lojale fanbase fordi han også tilfeldigvis er Jordyn Woods tidligere flamme.



Kylie sluttet berømt for vennskapet hennes med Jordyn da hun låste leppene med Khloe Kardashains baby pappa, Tristan Thompson.

Nå er rykende fans overbevist om at brunettebomben er på oppdrag for å gjøre hennes tidligere bestie sjalu ved å komme i nærheten av Fai.

Det nydelige paret utløste spekulasjoner denne uken da de delte bilder fra deres ørkenferie.



Det nydelige paret utløste spekulasjoner denne uken da de delte bilder fra deres ørkenferie (Bilde: Kylie Jenner/Instagram)

Kylie nyter for tiden en overdådig ferie på det eksklusive feriestedet Amangiri i Canyon Point, Utah sammen med den kjekke hunken.



Hun har sørget for å dokumentere sine siste reiser på Instagram hvor hun kan sees klatre i fjell og fylle på brunfargen sammen med en haug av vennene hennes, inkludert Harry Hudson og søsteren Kendall, 24.

Til tross for at hun har delt utallige fotografier de siste dagene, var det spesielt et øyeblikk som praktisk talt brøt internett.

Kylie la ut et åpenhjertig skudd av seg selv og Fai som så tett ut da de stilte opp en storm side om side.

Fai daterte tidligere Kylies tidligere beste venn, Jordyn Woods (Bilde: Jordynwoods/Instagram)

Begge kledde topp til tå i svart, de så ut som det & par; det perfekte paret & apos; ifølge et stort flertall av TV -stjernene.

Andre følte imidlertid at Kylies øyeblikk var utrolig usmakelig på grunn av at Fai en gang datet sin tidligere beste venn.

'Å nei, det gjorde hun ikke! Hun dater Jordyns eks? Jeg mener snakk om å ha dine beste venner slurvete sekunder. Lol! ' raser en følger.

'Kylie og Fai sammen? Nå er det noe jeg aldri så komme. Jenta må være desperat! ' la til en annen.

Kylie nyter for tiden en overdådig ferie på det eksklusive feriestedet Amangiri i Canyon Point, Utah sammen med den kjekke hunken (Bilde: Kylie Jenner/Instagram)

Mens en tredje lurte: 'Herregud, Jordyn kommer til å riste i støvlene. Se opp Kylie, hun kommer til å få deg tilbake! '.

'Nei. Hun kan ha hvem som helst i verden, men hun har valgt Jordyns eks som sin nye kjæreste. Ubehagelig! ' en fjerde fan ryktet.

Mens spekulasjonene fortsetter om parets ryktet romantikk, har noen av Kylies 185 millioner Instagram -følgere insistert på at hun og Fai bare er gode venner.

kfc trilogy box meal

28-åringen har vært en nær venn av Kardashian-Jenner-klanen en god stund og blir sett på som Kendalls beste venn.

28-åringen har vært en nær venn av Kardashian-Jenner-klanen en god stund og blir sett på som Kendalls beste venn (Bilde: Kendall Jenner/Instagram)

Supermodellen spurte til og med Fai om å være hennes pluss en til Justin og Hayley Biebers bryllup i fjor.

Fai og Jordyn datet i flere måneder før de ble delt i april 2019.