Comet NEOWISE vil nå topp lysstyrke i morgen - den beste tiden å se den fra Storbritannia

Vitenskap

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stjernekikkere er inne for en godbit denne uken, da en nyoppdaget komet vil bli sett fra hele Storbritannia.



De komet , kalt NEOWISE, vil nå topp lysstyrke i morgen kveld, og du vil ikke gå glipp av det!



Det beste av alt er at kometen vil være synlig hele kvelden, så det er stor sjanse for at du kan se den.



NASA forklarte: Comet C/2020 F3 (NEOWISE) ble oppdaget i slutten av mars og ble lysere da den nådde sin nærmeste tilnærming til Solen, inne i banen til Merkur, sent i forrige uke.

hva skjedde med ted bundy

Det interplanetariske isfjellet overlevde solvarme, så langt, og blir nå nærmere jorden når det starter sin lange vandring tilbake til det ytre solsystemet.

billige ferier spania 2017

Mens kometen allerede har nådd sin nærmeste tilnærming til solen, kommer den faktisk nærmere jorden.



Kometen vil nå sitt nærmeste punkt til Jorden 23. juli, da vil den være i en avstand på 103 millioner kilometer, ifølge Paul Sutherland, forfatter av Skymania .

Han forklarte: Kometens spor bærer den for øyeblikket mellom stjernebildene Auriga og Gemini, så i begynnelsen av juli må du se mot nordøst, et stykke under den klare stjernen Capella, for å finne den.



I løpet av resten av juli vil kometen NEOWISE gå gjennom gaupen og inn i Ursa Major, og passere under den kjente asterismen til syv klare stjerner kjent som store bjørnen eller plogen. Dette vil holde det lavt på himmelen før daggry, men det vil i økende grad være synlig tidligere på natten, på en mørkere himmel.

(Bilde: Alexander Ryumin/TASS)

Komet NYHET

Innen den tredje uken i juli vil kometen være synlig hele natten og stjernekikkere vil kunne se den før de legger seg, i stedet for å måtte komme seg ut av de varme sengene sine før daggry!

Mens kometen sannsynligvis vil være synlig med det blotte øye, kan kikkert være nyttig hvis du har det.

red bull såpeboks død

Mr Sutherland la til: En kikkert vil være svært nyttig for å finne den, selv om kometen bare er synlig i lysende skumring.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: