Kellogg's ønsker å bringe solskinn til frokosten din med SAD-lampe i en frokostblandingsskål

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kellogg's lever opp til navnet sitt som 'solskinnsfrokosten', med lanseringen av en frokostblandingsbolle som bokstavelig talt bader deg i solskinn mens du spiser Corn Flakes.



Ligner på SAD-lamper - som ofte brukes av folk som lider av Sesongbetinget affektiv lidelse - bollen avgir et sterkt lys som etterligner naturlig utendørslys.



Lyset er ment å stimulere produksjonen av serotonin (et hormon som påvirker humøret ditt) og redusere produksjonen av melatonin (et hormon som gjør deg søvnig).



'Skålen er revolusjonerende og dens glød bringer solskinnet til morgenen din som alle har lyst på,' sa Loose Woman-verten og Kellogg's Corn Flakes-ambassadør Andrea McLean.

'Det vil garantert forbedre humøret ditt, det bringer absolutt et smil på ansiktet mitt selv om det britiske været er opp til sine vanlige triks.'

(Bilde: Kellogg's)



I følge en studie fra Kellogg's er solskinn det briter ønsker mer enn noe annet om morgenen.

Mens det å ha en løgn (41 %), en fridag (40 %) og å booke en ferie (26 %) alle ble valgt som måter å slå mandag morgen blues, sa nesten halvparten av britene (49 %) at solskinn er alt de trenger å forbedre humøret.



Suget etter sollys er som sådan at nesten tre fjerdedeler (73 %) sa at gitt muligheten, ville de flytte til et varmere land for å jobbe.

Mer enn halvparten (54 %) var enig i at mandag var den verste dagen i uken, og på spørsmål om hva som var skyld i mørket mandag morgen, skylder fire av ti briter på mørket, og mer enn en tredjedel skylder på mangelen på solskinn.

'Solskinn forbedrer humøret vårt naturlig fordi det får oss til å føle oss mer våkne, mer våkne og mer levende,' sa trener for lykkeliv Susanna Halonen.

(Bilde: Kellogg's)

'Men vi kan ikke kontrollere været, så vi må lære å kontrollere våre tankesett.'

Skålen, som ble utviklet av kunstneren Dominic Wilcox, er foreløpig fortsatt i prototypefasen, men Kelloggs sjefer er angivelig opptatt av å gjøre den om til et kommersielt produkt.

'Prototypeskålen gjennomgår for øyeblikket tester, så pass på denne plassen - den kan være tilgjengelig for deg å kjøpe i nær fremtid,' sa en talsperson for Kellogg's.

Det er blandede bevis for den generelle effektiviteten av lysterapi for å behandle SAD, ifølge NHS , men noen studier har konkludert med at det er effektivt, spesielt hvis det brukes om morgenen.

Det antas at lysterapi er best for å gi kortsiktige resultater. Dette betyr at det kan bidra til å lindre symptomene dine når de oppstår, men du kan fortsatt bli påvirket av SAD neste vinter.

Når lysterapi har vist seg å hjelpe, merket de fleste en forbedring i symptomene i løpet av en uke eller så.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: