Gary Barlow og Dawn's kjærlighetshistorie - fra hemmelig Take That -lyst til ødeleggende sorg

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fast bestemt på å være større, dårligere og dristigere enn eks-Take That-bandkameraten Robbie Williams, skryte Gary Barlow en gang om sengetøy, 'hundrevis av jentefans over hele verden.'



david legeno harry potter

Som forsanger for et av nittitalls største gutteband - som ble offentlig forbudt å ha kjærester - var Gary som en gutt i en søt butikk.



Men karusellen hans tok en brå slutt en kveld i 1995 da han befant seg stappet bak i en varebil på vei hjem fra en klubb med en vakker backupdanser Dawn Andrews på kneet.



Det var et øyeblikk som hadde brygget i årevis. De hadde først fanget hverandre & apos; øye da Dawn spilte hovedrollen i en video for Gary i 1990, og hun rødmet og slet med å snakke bak scenen på Children's Royal Variety Performance i 1992 da han gikk bort for å si hei.

Gary og Dawn hadde lyst på hverandre i årevis (Bilde: Instagram)

Men det var ikke før Jason Orange håndplukket Dawn for bandets Nobody Else -turné at det ble åpenbart at noe endelig ville skje.



Garys bandkamerater la merke til hans mistenkelig buff nye kropp - sies å ha vært til villrådig danser Dawn's fordel - og de to ble uatskillelige på den europeiske etappen av turen.

Dawn ville senere fortelle OK! 'Han vokste på meg. Vi spiste middagen vår hver kveld og ble venner først. '



Men for Gary, da hun snudde og kysset ham for første gang den kvelden i varebilen, ble han umiddelbart forelsket.

Gary hadde ikke lov til å ha kjæreste, men datet med Dawn on the quiet (Bilde: Presseforening)

Jeg ble helt oppgitt med en gang, sa han en gang og innrømmet at han i en tid før tekster og Facebook ville sitte på hotellrommet og helle ut sine intense følelser i endeløse kjærlighetsbrev.

'Jeg savnet henne virkelig, og jeg ville ikke miste henne. Det sendte meg litt gal, 'sa Frodsham-fødte Gary, som skrev sitt solospor Forever Love for henne.

Vel tilbake i Storbritannia flyttet de inn, og til tross for regelen om ingen kjærester, tok Gary Dawn som sin date til BRITs fra 1996.

Men da ordene om romantikken deres kom ut, begynte fansen å kaste overgrep. Og en kommentar av en journalist som beskrev Dawn som en & apos; sprø danser & apos; sies å ha forlatt den voldsomt private stjernen død.

hvor du skal feriere i Hellas
Ta det, rundt 1994

Ta det, rundt 1994 (Bilde: Hulton Archive)

'Dawn hater oppmerksomhet, så det var en stor avtale for henne å date noen som meg,' sa Gary til Daily Mail.

'Når nyheten om forholdet vårt kom ut, reagerte fansen ikke pent. De pleide å spytte på henne mens hun gikk inn og ut av konsertlokaler. '

Dawn ønsket å forbli i bakgrunnen, og støttet Gary stille gjennom Take That 's påfølgende splittelse, og han stilte spørsmålet hjemme hos dem mens han ventet på en kinesisk takeaway.

De fløy til New York med foreldrene hans, Colin og Marjorie, for å kjøpe en diamantring på 10 000 pund på Tiffany's og planla et stort bryllup i herskapshuset hans i Cheshire.

Gary stilte spørsmålet mens de ventet på en kineser (Bilde: )

Men da Dawn ble gravid med sin førstefødte Daniel, 19, slo de seg til en intim affære på den karibiske øya Nevis i januar 2000.

Selv om hans personlige liv aldri hadde vært bedre, var Garys karriere i fritt fall. Da Robbies solokarriere tok til, floppet Gary, og han ble droppet av plateselskapet BMG.

Såret og ydmyket nektet han å forlate huset i seks måneder og ballong til 17 kg, noe som fikk ham til å oppsøke lege for fedme og utløse en kamp med bulimi.

Han beskrev hvordan han i det hele tatt ville binge deg. Du kan spise kinesiske buffeer før du gjør deg syk. drikke så mye jeg vil.

Gary avbildet på ferie med sønnen Daniel på høyden av sin vektøkning (Bilde: Gary Barlow)

Så snart jeg kommer hjem, finner jeg det lengste stedet vekk fra konas soverom, og jeg kan gå inn der, og jeg kan bli kvitt alt.

Og jeg syntes det er veldig lurt. Og så blir den ene gangen selvfølgelig fem ganger, og da skjønner du at dette ikke har noen fremtid.

Det var bare Garys kjærlighet til kona og sønnen som hjalp ham med å se lyset. Fast bestemt på å bli frisk, viet han seg til rent liv og begynte å skrive sanger for andre artister før Take That ble gjenforent til kritikerroste i 2006.

I mellomtiden ble tre til fire da datteren Emily ankom i 2002 etterfulgt av Daisy i 2009.

Men paret fikk et jordskjelvende slag da deres fjerde barn, datteren Poppy, ble født dødfødt i 2009.

Gary og Dawn med barna Daniel, Emily og Daisy (Bilde: Instagram)

En ødelagt Gary åpnet om sin ødeleggelse i sin selvbiografi, A Better Me, og beskriver frykten ved å se kona hans vugge datteren sin, og ville henne tilbake til livet.

1313 engel nummer betydning

'Valmue så perfekt ut, og i en time var hun i live for oss. Hun er i armene dine, denne vakre lille datteren vår, en søster til de tre andre barna våre, skrev han.

'Så kommer virkeligheten susende inn i rommet og all luft forlater lungene dine. Det føltes som om noen hadde en hånd holdt tett i halsen min.

'Sykepleierne begynner å sveve, og de vil ta henne bort. Det vi opplevde og så i løpet av de 24 timene, burde ingen måtte se eller måtte gå gjennom.

sonia (sanger)

'Det er ikke noe tristere syn enn å se en mamma med den døde babyen i armene, villig til å vende tilbake til livet med hele sitt vesen.'

Dawn og Gary har opplevd ufattelig sorg (Bilde: Getty Images Contributor)

Åtte dager senere var den tapre Gary tilbake på scenen med Take That til avslutningsseremonien for de olympiske leker, og reduserte publikum til tårer mens han sang 'du lyser himmelen opp over meg' fra Rule the World.

Traumet med tapet utløste diabetes i Dawn, og klarte ikke å takle størrelsen på sin sorg, og pløyde seg ut i arbeid og fikk et nervøst sammenbrudd i Los Angeles.

Jeg kom til LA, og jeg krasjet helt. Og det morsomme var at da legen kom dagen senere, sovnet jeg i utgangspunktet i omtrent 22 timer - jeg hadde en av disse dødssøvnene, 'husket han til The Sun.

Sa legen. ‘Er det noe vesentlig som har skjedd de siste fem årene?’ Og jeg tenkte bare ‘jeg vet ikke hvor jeg skal begynne.’

Gary delte to nesten identiske bilder som ble tatt med 24 års mellomrom (Bilde: Gary Barlow/Instagram)

Les mer

Beste utvalget av showbiz -langlesninger
Curse of the Cheeky Girls Kylie Minogue & apos; broken & apos; ved brudd Robbie og Garys feide

Du kan gjemme bort alt dette i kroppen og sjelen din, men en dag vil det minne deg på det. Den kommer og finner deg.

Deres sorg gjorde bare Gary og Dawn sterkere, og tidligere i år markerte de 20 -årsjubileet med en tur til Petit St Vincent - det luksuriøse private feriestedet i Karibia hvor de tok sin aller første ferie.

'Samme mennesker, samme sted, med 24 års mellomrom,' skrev han en Instagram -snap av seg selv og Dawn da og nå.

Se Også: