Katherine Kellys liv etter Corrie, ektemannen splittet og lukket Mike Tindall -vennskapet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er vanskelig å huske Katherine Kelly som spilte tøs barjenta Becky McDonald.



Den høyt elskede skuespilleren ble berømt i 2006 som fabrikkarbeider i Coronation Street, som bare ble møtt for å holde seg en kort stund og var bestemt til å bli drept på et tidspunkt.



'Jeg ble bedt om å slå opp så sykt som mulig, uten sminke,' forklarte Katherine, nå 41, mens hun diskuterte hennes Corrie-audition med The NEWSAM i november 2006.



'Men den morgenen hadde jeg også vært på en audition der jeg måtte se virkelig glamorøs ut. Så jeg satt på røret og la fett i håret mitt og tørket sminken min med alle som så på meg. Da jeg kom dit så jeg en riktig tilstand! '

Hun hentet inspirasjon fra Nan og pappas gamle Yorkshire-setninger og takker den tidligere medstjernen Bradley Walsh, som spilte Danny Baldwin på ITV-såpen, for å ha rådet henne til 'bare gå for det'.

Katherine ble opprinnelig kastet i rollen i tre måneder, men endte med å bli på brosteinene i seks år og signerte en & apos; enestående & apos; 18 måneders kontrakt i løpet av den tiden.



Katherine Kelly huskes best for å ha spilt Corries Becky

Katherine Kelly huskes best for å ha spilt Corries Becky (Bilde: ITV)

Etter å ha trent på den beste dramaskolen RADA og vært medlem av Royal Shakespeare Company, var Street en stor endring for Katherine, og hennes bakgrunn kunne ikke ha vært mer annerledes enn hennes tidligere jailbird-karakter.



'Jeg spilte alle disse prinsessene - nå er jeg Becky,' sa skuespilleren, hvis første TV -konsert var i en episode av Last of The Summer Wine.

Becky begynte som en mislikende karakter, men Katherine gjorde henne snart til et Corrie -ikon, som ble nære venner med Roy og Hayley Cropper og var gift med Steve McDonald.

Etter seks år på såpen bestemte Katherine seg for å forlate brosteinene i 2012 for å gå videre til spennende nye prosjekter.

'Det har vært en av de vanskeligste avgjørelsene i mitt liv,' sa hun den gangen. 'Jeg elsker Coronation Street og alle her.

'Jeg har hatt de mest lykkelige fem årene. Jeg ville ikke forandre et øyeblikk av det - men det føles som det er på tide å si farvel til Becky. '

Becky giftet seg med Steve McDonald

Becky giftet seg med Steve McDonald (Bilde: ITV)

zara holland love island

Etter hennes Corrie -avslutning, var Katherine sin første rolle Kenny Everetts kone i BBC Four biopic The Best Possible Taste.

I 2013 fikk hun sin neste store rolle som sosialist Lady Loxley i ITV -drama Mr Selfridge, før hun begynte i rollebesetningen i Happy Valley som Di Jodie Shackleton.

Katherine er en ITV -dramastift, som dukker opp i Him, Cheat og i den andre serien med Liar som detektiv Karen Renton.

Borte fra skuespillverdenen har Katherine noen veldig sterke kongelige forbindelser ettersom hun er barndomsvenner med Mike Tindall, som er gift med dronningens barnebarn Zara Tindall.

Skuespilleren gikk på skole i Wakefield sammen med den tidligere rugbyspilleren i England, og de bodde i den samme landsbyen før de flyttet sørover.

'Han var fantastisk i rugby, og jeg var god i drama, og vi var veldig engasjerte, så det ville være netter hvor vi ville være ute på en klubb til to om morgenen med alle, men vi ville drikke brus fordi han Jeg fikk en kamp, ​​og jeg hadde prøver neste morgen, sa Katherine Du bladet i mars 2020.

Katherine Kelly ankommer bryllupet til Zara Phillips og Mike Tindall

Katherine Kelly ankommer bryllupet til Zara Phillips og Mike Tindall (Bilde: PA)

Katherine var gjest i Mike og Zaras bryllup i juli 2011, er gudmor til datteren Lena, mens Mike er gudfar til Katherine eldste datter Orla.

'Jeg går mye ut med Zara og Mike, og de er utrolig morsomme,' sa hun til The NEWSAM i 2006.

'Zara er nydelig, hun er virkelig jordnær og livlig, de er laget for hverandre.'

Inspirerende bakhistorie av skjerm og sportsstjerne

Annonsørinnhold fra Det nasjonale lotteriet

Da Ekow var 14 år prøvde han å komme seg ut av sengen, men beina ville ikke følge med. Det så ut til åtte år med å ikke kunne bevege seg skikkelig før han endelig fikk diagnosen MS, 22 år gammel.

Siden den gang har Ekow dratt nytte av National Lottery-støttet MS Society, som viste seg å være en viktig kilde til informasjon og hjelp. Han har også deltatt i sport, inkludert rullestolracing-mentorert av paralympiske Vanessa Wallace-og tilpasset roing med en annen National Lottery-støttet organisasjon, British Rowing.

Ekow har til og med utmerket seg med skuespill, og ble nylig valgt til å spille hovedrollen i en fantastisk ny National Lottery TV -annonse, som ser ham utføre dramatiske stunts i rullestolen.

Ved å spille The National Lottery samler du inn 30 millioner pund til gode formål hver uke. Finn ut hvordan når vi alle spiller litt, skjer morsomme ting på nasjonalt- lotteri.co.uk/nyheter

Når det gjelder Katherine sitt eget familieliv, var hun to døtre, Orla og Rose, sammen med eksmannen Ryan Clark.

'Jeg møtte Ryan i bryllupet til min beste venn i Australia. Men han var sammen med noen andre, og jeg hadde bare delt med kjæresten min på seks år uken før, sa hun til Daily Mails YOU Magazine i 2016.

rød telefonboks til salgs

'Vi ble gode kamerater først fordi han var en del av vennens krets og jeg ville se ham når jeg besøkte henne. Da jeg gikk tilbake, var han singel og det var jeg også, så det var deilig å endelig komme sammen romantisk. '

Katherine Kelly og ektemannen Ryan Clarke

Katherine giftet seg med eksmannen Ryan i Vegas (Bilde: Getty)

To år etter møtet giftet Katherine seg med digitalanalytikeren i en hemmelig seremoni i Little Church of the West i Las Vegas i 2013.

'Det var fantastisk. Jeg vil aldri glemme det øyeblikket for resten av livet mitt, sa hun om den store dagen.

I august i fjor kunngjorde imidlertid paret at de hadde skilt seg etter syv års ekteskap.

En talsperson for paret sa: 'Katherine og Ryan har tatt den vanskelige beslutningen om å skille.

'De ser det som et positivt trekk for dem begge, og separasjonen er fullstendig minnelig.'

Barna var deres høyeste prioritet, og det tidligere paret har gode forhold og holder kontakten slik at de kan være medforeldre til døtrene sine.

Katherine Kelly og Ryan Clark ble delt etter syv års ekteskap

Katherine Kelly og Ryan Clark ble delt etter syv års ekteskap (Bilde: )

Katherine flyttet fra deres hjem i Nord -London til Barnsley, slik at hun kunne være nærmere familien hennes.

Skuespilleren vil være tilbake på skjermene våre i kveld i den første av en ny serie i Innocent i fire deler.

Skuespilleren spiller rollen som tidligere lærer Sally, som ble dømt for drap og dømt til minimum 15 års fengsel for døden til en skolegutt hun ble anklaget for å ha en affære med.

Sally har mistet alt, forholdet, hjemmet, karrieren og ekteskapet, men får livredning når nye bevis som plasserer henne milevis fra drapsstedet, blir avdekket.

Hun blir funnet & apos; ikke skyldig & apos; av forbrytelsen som ødela livet hennes, men dette betyr at den virkelige morderen fortsatt er der ute.

opp til vurdering høsten
Katherine spiller lærer Sally i den nye serien Innocent

Katherine spiller lærer Sally i den nye serien Innocent (Bilde: ITV)

Sally er villig til å gjenvinne noe av livet, og prøver å hjelpe politiet med å finne svar og finne den virkelige synderen.

'Sally har et vanskelig forhold til sin tidligere mann, men hun har fortsatt giftering, fordi han er livets kjærlighet og alltid har vært det,' forklarte Katherine.

'Gjennomgående linje for henne er at hun sier at alt ble tatt fra henne uten god grunn, og hun vil ha det tilbake. Det stemte virkelig for meg. Hun kjemper for det hun føler er rettferdig og rett, urettferdigheten.

*Innocent sendes i kveld på ITV klokken 21.00

Se Også: