Kate Middleton og Williams overdådige «hemmelige meny» på £3 300 spiser de alltid på Heathrow

Kongelige

Horoskopet Ditt For I Morgen

Prins William og Kate nyt Michelin-stjernemenyer og ubegrenset champagne kl Heathrow flyplass .



Cambridges blir servert av en personlig butler under den to-timers tjenesten, som koster £3300, på det skjulte Terminal 5-stedet.



Instagram bilder fanger de overdådige måltidene designet av Michelin-stjernekokken Jason Atherton, inkludert 'lette og sesongbaserte' britiske råvarer.



Hovedretter består av BBQ pulled chicken med sellerislaw, krydret brasmer eller dampet havabbor, rapporterer Hallo! magasin.

Gjestene kan også velge fra en rekke søte godbiter, som bakverk drysset i honning og sjokoladefondue med frisk frukt og marshmallows.

 Prins William, Kate og deres barn i London's Palladium Theatre in London in 2020
Prins William, Kate og deres barn på Londons Palladium Theatre i London i 2020 ( Bilde: POOL/AFP via Getty Images)

Sjefen for Heathrow VIP, Priya Malhotra, fortalte tidligere Business Insider : 'Du kan bestille fra menyen så mye du vil.



'Du kan til og med bestille hele menyen og drikke meg ut av Dom (Perignon Champagne) - vennligst gjør det, men jeg kan være gretten.'

William og Kate har tidligere blitt sett trekke opp utenfor flyplassens luksuriøse Windsor Suite med prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis.



 Den to-timers tjenesten koster £3300 på det skjulte Terminal 5-stedet
Den to-timers tjenesten koster £3300 på det skjulte Terminal 5-stedet

I følge OK!, ingen luksusgjenstander utelates fra suiten ettersom besøkende får VIP-behandling og det er nesten 100 ansatte som tar seg av alle fra statsoverhoder til A-kjendiser.

En dørvakt med topplue og hale vil hilse på deg ved ankomst og sende bagasjen din for å bli skjermet og trygt stuet på flyet.

Fordelene inkluderer en luksuriøs salong som har et portrett av dronningen og kunstverk kuratert av Tanya Baxter Contemporary.

Det er også en squishy sofa, luksuriøse lenestoler, et formelt spisebord, stor TV og ditt eget toalett.

 Cambridges blir servert av en personlig butler under gudstjenesten på Heathrow
Cambridges blir servert av en personlig butler under gudstjenesten på Heathrow ( Bilde: Getty)

Personlige shoppere er også tilgjengelig for passasjerer som ønsker å fylle på med taxfree, og det er en privat sikkerhetsbane, som angivelig 'tar 30 sekunder å komme gjennom'.

Immigrasjon og toll er sortert i salongen og du får deres egen sikkerhetsvei som 'tar omtrent 30 sekunder' å komme gjennom, ifølge Malhotra.

Når det er på tide å gå ombord, blir gjestene kjørt til flyet av en privat BMW.

Forutsatt at du er en første- eller forretningsklasse-billettholder, kan du bruke tjenesten for £2750 (rundt £3300 med mva) én vei.

Se Også: