Kate og Gerry McCann lover å bekjempe enhver påtale for å ha forlatt barna etter at Katie Hopkins krevde 'rettferdighet'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

McCanns har lovet å kjempe tann og spiker hvis de blir tiltalt for å ha forlatt barna sine etter en sjokkerende video der de ble straffet ti år etter at Maddie ble tatt.



Ettersom den frittalende radioverten Katie Hopkins stemte det som en urettferdighet at Kate og Gerry slapp unna straff for å ha forlatt tre barn alene i løpet av en familieferie, sa vennen deres: De var godt klar over at de kunne ha blitt tiltalt for omsorgssvikt og naturligvis veldig bekymret. Men juridisk sett gjorde de alt godt innenfor rammen av respektabelt foreldre.



Kilden insisterer: Alle rettslige skritt mot dem ville ha mislyktes. En domstol måtte vise Kate og Gerry forsettlig hadde forsømt datteren og søsknene hennes, og det gjorde de ikke. De ville robust forsvart eventuelle anklager, hvis de ble fremmet.



Kate og Gerry McCann, foreldrene til savnede Madeleine McCann (Bilde: )

Paret kunne ha havnet i fengsel etter portugisisk lov hvis de noen gang hadde stått overfor en anklager om forlatelse og blitt dømt.

Hopkins 'harde kritikk av Maddie's foreldre Kate og Gerry har tanket på om de hadde rett eller feil rad for å ha forlatt en trio med barn, alle under fire år, sovende i en ferieleilighet i Portugal mens de spiste i nærheten med venner.



connor mcgregor nettoformue

Moren til tre Katie, i et globalt YouTube-intervju med glamourmodellen Jodie Marsh, hevder at de aldri skulle ha sluppet unna rettferdighet og hevdet også at Kate var ufølsom for å ha vasket datterens favoritt kosetøy, Cuddle Cat.

Maddie forsvant fra en ferieleilighet i Portugals Praia da Luz i mai 2007 (Bilde: PA)



Rosemary ford generasjons spill

Tre år gamle Maddie forsvant fra den ulåste leiligheten i Algarve's Praia da Luz i mai 2007. Foreldrene hennes valgte å ikke betale for en barnevakt mens de spiste og drakk i en tapasbar med chums, kalt Tapas Sju.

Eks GP, 49, og hjerteleger Gerry, 48, fra Rothley, Leics, ble aldri tiltalt for å ha forlatt barna av medfølelse, avslørte en tidligere portugisisk lovsjef i fjor.

Tidligere innenriksminister Rui Pereira benektet beslutningen om ikke å tiltale McCann's for forbrytelsen. Han avslørte i et TV -intervju hvordan toppansvarlige, av medfølelse med foreldrene, utelukket anklager som henviser til Brits særegne kulturelle skikker, og trodde det var naturlig for dem å la barn være i fred.

Kate og Gerry tror fortsatt at Maddie, som nå ville være 13, fortsatt lever (Bilde: PA)

Hopkins hadde tidligere uttalt på den nasjonale LBC Radio: Maddie gikk tapt fordi hun var igjen å finne. Marsh, i en Twitter-rant, la til at foreldrene hennes skulle lete på hendene og knærne i å grave opp den bare jorden i stedet for å være sidesporet og opptatt av å saksøke mennesker.

Maddies foreldre forbereder seg på den smertefulle milepælen 10 år siden hun forsvant på mindre enn syv uker. De klamrer seg til et glimt av håp om at datteren deres, som nå ville være 13 år, fortsatt kunne være i live.

McCann -talsmann Clarence Mitchell nektet i dag å diskutere det siste rantet, etter å ha sagt: Kate og Gerry vil ikke drive noen av disse rene spekulasjonene med noen som helst kommentar.

Se Også: