Kate Garraway sier at Derek nesten døde på sykehus av sepsis i følelsesmessig GMB-tilbakekomst

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kate Garraway avslørte at årsaken til at mannen hennes nylig kom tilbake til sykehuset har vært 'livstruende' sepsis .



TV-stjernen har forklart hvordan «utfordringen nå er å redde» Derek Draper nyrene, som fortsatt er på sykehus mens han venter på en ny prosedyre.



Kate kom tilbake til Good Morning Britain tidligere i morges [1. august], etter tre ukers fravær midt i Dereks pågående helsekamper.



Medvert Richard Madeley var rask til trøste tobarnsmoren når hun kommer tilbake til TV-skjermene våre, da han spurte henne hvordan det var hjemme etter Dereks siste sykehusopphold.

Derek, en tidligere lobbyist, fikk Covid tidlig i 2020, og ble kritisk syk og innlagt på sykehus i mer enn ett år.

  Derek Draper og Kate Garraway
Kate Garraway forklarte hvordan Derek Draper fortsatt er på sykehus, men 'ikke oppfinnsom omsorg' ( Bilde: ITV)

Han kom hjem i april 2021, men trenger fortsatt omsorg og assistanse, da han sliter med å komme tilbake til full helse, og de siste ukene har måttet tilbake til sykehus.



I en tale i morges fortalte Kate medvert Richard: 'Jeg forsvant dramatisk og har ikke vært her på tre uker nå... Vi var på lufta og Derek hadde kommet ut av sykehuset, han har gått inn og ut av sykehuset en stund for ser på måter å takle skadene forårsaket av Covid tilbake i 2020.

  Richard Madely og Kate garraway
Richard var til stede for å trøste Kate da hun kom tilbake til TV ( Bilde: NEWSAM.co.uk)

'Men vi har egentlig ikke hatt noen form for medisinske utbrudd, og da var han bare veldig uvel.



'Han hadde kommet ut av sykehuset dagen før og (jeg) fikk en telefon fra personen som passet på ham som sa: 'riktig, vi er veldig bekymret', så jeg suste hjem, og det gikk liksom. 'boom' derfra.'

Derek ble ført til sykehus hvor Kate forklarer at de oppdaget at han hadde 'veldig alvorlig sepsis, livstruende sepsis'.

  Derek Draper og Kate garraway
Derek og Kate har vært lykkelig gift siden 2005 ( Bilde: NEWSAMPiks)

Sepsis oppstår når kroppen overreagerer på en infeksjon og begynner å skade kroppens eget vev og organer.

william og harry søster

Det kan være dødelig og er kjent vanskelig å få øye på.

Snakker om ITV show, fortsatte Katie: 'Så det var virkelig dramatisk; strålende arbeid av akuttmottaket, helt ekstraordinært fordi når du har sepsis, er den store utfordringen (å) finne infeksjonskilden raskt og få de riktige antibiotikaene og hans blodtrykk var så lav...'

Kringkasteren fortsatte med å legge til at ved en 'prosess med elimineringer og spørsmål', og etter at en yngre lege spurte henne hva hun trodde årsaken kan være, antydet hun at det kunne være en urininfeksjon.

  Kate Garraway og Derek Draper
Kate forklarte Dereks nåværende helsestatus på ITV-showet ( Bilde: NEWSAM.co.uk)

'Jeg lurte på om det var en urininfeksjon, men merkelig nok kunne vi ikke få noe for en prøve, og de ble bare 'nyrer'?' Kate husket, etter å ha avslørt at mannen hennes som pådro seg Covid for andre gang var utelukket.

'Og det var et av de spørsmålene som var så forskjellig fra alt det tekniske, det er akkurat som 'hva var i tankene dine?' og jeg sa det og det fikk dem til å se på hverandre (og) si at nyrene var, og dessverre var nyrene hans virkelig dårlig infisert, blokkert.

«Utfordringen nå er å redde dem, så det er der vi har vært de siste tre ukene.

  Derek Draper med familien
Kate sa at Derek er 'tilbake på rett side' av ting nå

'Han er fortsatt på sykehus, ikke på intensiv, venter på en ny prosedyre, ser veldig bra ut.

'Så krysser fingrene for alt og spesielt en nyre som ser veldig bra ut, trenger bare å se på den andre, og så ja, han er fortsatt i (en) høy avhengighet (enhet).'

Kate la til at det var 'ikke klart ennå egentlig nøyaktig hvorfor han bare utviklet dette, sannsynligvis på grunn av Covid, men det kommer. Det viktige er at vi er tilbake på riktig side av det nå.'

Har du en historie å selge? Ta kontakt med oss ​​på webcelebs@NEWSAM.co.uk eller ring oss direkte på 0207 29 33033

Se Også: