Kate Garraway sier I'm A Celebrity forberedte henne på mannen Dereks koma -kamp

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kate Garraway har avslørt at hennes tid på I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! i 2019 har forberedt henne på ektemann Derek Drapers koma -kamp.



Derek, 53, ble innlagt på sykehus i mars i fjor etter å ha fått koronavirus og ble satt i et koma, som han våknet av i juli.



boksekampkort i kveld

Han uttalte sine første ord i oktober, selv om Kate ble ødelagt da han hadde munnet ordet 'smerte' da leger hadde beveget kroppen hans og spurte om det var vondt.



Good Morning Britain -verten ble tvunget til å tåle det tøffeste året i livet da hun fortsatte å ta vare på deres to barn mens hun jobbet med ITV -showet og Heart Radio.

Derek snakket for første gang i oktober

Derek Draper talte for første gang i oktober (Bilde: NEWSAMpix)

Og selv om Derek nå er fri for den dødelige insekten, har sykdommen ødelagt kroppen hans mens han fortsetter å kjempe for livet mens Kate plukker opp brikkene.



Når hun snakket om hennes erfaring, innrømmet 53-åringen at det å ha gått til jungelen med en rekke kjendiser for det populære ITV-showet har hjulpet henne å ta fatt de siste 12 månedene.

Kate Garraway på I & apos; m a a Celebrity ... Get Me Out of Here!

Kate sier at hennes tid på I & apos; m A Celebrity forberedte henne på Dereks koma -kamp (Bilde: ITV/REX)



gerry mccann seksualforbrytere registrere

'Å tvinge meg selv til å gjøre skremmende ting i jungelen var definitivt bra for sjelen min, og det fikk meg til å tro at jeg kunne gjøre ting jeg aldri hadde drømt om,' sa hun God rengjøring .

'Og flippin' pokker! Jeg har måttet sette den kunnskapen ut i livet, ikke sant? Så faktisk, kanskje jungelen forberedte meg på å komme meg gjennom dette. '

Kate Garraway med ektemannen Derek Draper og familien

Kate Garraway ble sittende omsorg for parets barn Darcey og Billy mens Derek er borte (Bilde: Tim Merry)

hva betyr 58

Da hun ble spurt om hvordan det har tatt seg av datteren Darcey og sønnen Billy mens Derek er borte, innrømmet Kate at opplevelsen har vært intet mindre enn 'vanskelig'.

Se Også: