Bare 1,54 kr per kamp: De billigste måtene å - lovlig - se Premier League -kamper live

Premier League

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvor mye vil du betale for å se live fotball?(Bilde: OLI SCARFF/AFP/Getty Images)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



VM kan dessverre være bak oss, men Premier League -sesongen starter denne helgen.



Det er verdens rikeste liga, med 14 av de 30 mest inntektsrike klubbene i verden, og vil spille vert for noen av verdens beste spillere på ukentlig basis.

conor mcgregor nettoformue

Men å holde tritt med fotballreparasjonen din kommer ikke billig - med noen fans som bruker tusenvis på å komme til spill over hele landet.

For de som ikke har så mye tid eller penger å bruke, men ikke ønsker å bruke helgene sine på å lete etter de mest grumsete delene av internett etter en dumgy stream, hva er da de beste budsjettalternativene?



Gå personlig

Premier League -billettprisene kan variere med betydelige beløp avhengig av lagene som er involvert

Premier League -billettprisene kan variere med betydelige beløp avhengig av lagene som er involvert (Bilde: Getty Images Europe)

La oss være ærlige, å se laget ditt vinne personlig er en mye mer spennende opplevelse enn å se det på esken.



Problemet er at kostnaden for å gjøre det vil variere sterkt mellom lagene og på hvem motstanden på dagen er.

For eksempel vil typiske billettpriser for et enkelt spill i Huddersfield Town sette deg tilbake £ 30 for voksne, uansett om motstanden er Cardiff eller Chelsea.

Andre klubber endrer imidlertid billettprisene avhengig av motstanden - i Arsenal er det for eksempel tre separate billettlag basert på hvem Gunners spiller. Som et resultat kan det samme setet koste £ 39,50 den ene uken og deretter £ 97 den neste.

Å få et sesongkort vil gi en bedre verdi hvis du planlegger å gå hver uke, men det er også store forskjeller her.

En sesongkort for å se Spurs i den nyoppbygde White Hart Lane varierer i pris fra £ 795 helt opp til et monster på £ 1,995 - den dyreste i ligaen - som koster mellom £ 41 og £ 105 per kamp.

I kontrast koster Huddersfield Town sesongkort 249 pund, noe som utgjør litt over 13 pund per kamp.

Les mer

Spar penger på TV -pakker
Sky Sports -pakken er £ 114 mindre Slå prisøkningen på Netflix Briter betaler £ 50 i måneden for gratis sport Juridisk rabatt på TV -lisensavgift

Beef opp TV -pakken din

Årets kamper blir sendt av enten Sky Sports eller BT - Sky viser 126 kamper, mens BT sender 42 kamper.

storebror 2017 rollebesetning

Det er mange forskjellige TV -pakker som inkluderer noen eller alle spillene som tilbys fra en rekke forskjellige leverandører.

Her er noen av de viktigste TV- og bredbåndspakkene, hvor mye de vil koste deg det første året, og hva de vil sette deg tilbake per spill:

  • NÅ Bredbånd - Strålende bredbånd + Sky Sports Pass vedlegg; £ 429,99; £ 3,41 per kamp
  • Snakk snakk - TV med Raskere Fiber + Sky Sports £ 507; 4,02 kr per kamp
  • Himmel - Sky Entertainment + Sports Pack 1 + Ubegrenset bredbånd; £ 675,95; £ 5,36 per kamp
  • BT Bredbånd Ubegrenset; £ 441,87; £ 10,52 per kamp
  • BT Forrett med Sky Sports + Superrask Fiber + Helgesamtaler; £ 821,87; £ 4.89 per kamp

Kilde: Bredbåndsvalg

De totale kostnadene kan variere enormt, som du ser. Hvis du registrerer deg for en pakke, der du samler TV, bredbånd og samtaler, må du sørge for at du får mest mulig ut av resten av pakken og ikke bare TV -kanalene. Ellers kan du ende opp med å bruke mye mer enn du trenger.

Få en enkeltkanalspakke

Kutt kostnadene ved å se Guardiola's gutter ved å gå for Sky Sports Premier League -kanalen (Foto av Clive Mason/Getty Images)

Kutt kostnadene ved å se Guardiola's gutter ved å gå for Sky Sports Premier League -kanalen (Foto av Clive Mason/Getty Images) (Bilde: Clive Mason)

Hvis du ikke kunne gi aper om de andre idrettene som følger med en full Sky Sports -pakke, kan du spare penger ved å gå for en enkeltkanalspakke.

Sky har brutt opp sporten slik at de viktigste har sine egne kanaler, og du kan velge å abonnere på bare en eller to for en redusert pris.

For eksempel koster Sky Sports Premier League-kanalen £ 18 i måneden uten kontrakt og kommer med Sky Sports Football-kanalen gratis.

Det er imidlertid ikke fullt så bra som det ser ut først - du må også registrere deg for Sky Entertainment på minst 18 måneders sikt, og koster £ 20 per måned.

Med 126 Premier League -kamper vist, utgjør det 3,61 pund et spill basert på å beholde kanalen i et år, selv om du kan redusere det mer hvis du dropper kanalen så snart sesongen avsluttes i mai neste år.

Send den!

Med TV -sesongkortet NÅ kan du glede deg over spill for bare 1,54 pund. Chicarito liker den ideen

Med TV -sesongkortet NÅ kan du glede deg over spill for bare 1,54 pund. Chicarito liker den ideen (Bilde: Getty)

Et annet alternativ er Nå TV . Det er en streamingpakke som du kobler til din telefon og lar deg streame visse premium-kanaler hvis du kjøper pass, i tillegg til å tilby tilgang til forskjellige innhentingstjenester som iPlayer.

Det er også et nyttig budsjettalternativ for fotballfans, ettersom du for øyeblikket kan få tak i en Sky Sports -sesongkort - som tilbyr de samme to fotballkanalene som ovenfor - i ti måneder for £ 179.

julia og nadia sawalha

Det er MYE billigere enn £ 380 du måtte betale Sky for det samme, men med Sky -avtalen ville du også få underholdningskanalene.

Totalt sett, for de 126 spillene Sky vil vise i løpet av året, fungerer det som bare 1,42 pund per spill.

Vær advart, etter at de ti månedene er oppe, går du over til Sky Sports Month Pass som koster £ 33,99 i måneden og fornyes hver måned.

Hvis du heller vil velge hvilke spill du ser, kan du i stedet gå for et Sky Sports Day Pass på £ 7,99 eller et Sky Sports Week Pass for £ 12,99.

Og selvfølgelig må du faktisk få en Now TV -streamingpinne, som vil sette deg tilbake £ 14,99, selv om du kan kjøpe Now TV som en app via en Chromecast , År , eller via iOS eller Android og deretter streame den mens du er på farten.

Sett inn kostnaden for pinnen, og du ser fortsatt på bare 1,54 pund per spill.

Pop til puben

Du kan til og med se Manchester Uniteds Victor Lindelof der inne

Du kan til og med se Manchester Uniteds Victor Lindelof der inne (Bilde: Instagram/majaenilsson)

Selvfølgelig er det alltid muligheten til å dra til din lokale for å se spillet, hvis du ikke har lyst til å gi pengene dine til Sky eller BT, men virkelig ikke vil gå glipp av spillet.

Heldigvis har Sky faktisk sin egen pubfinder på nettstedet for å sikre at du ikke ender med å flytte mellom puber i et forsøk på å finne en som faktisk viser spillet.

Du må kjøpe en drink, men dette fungerer fortsatt med et anstendig budsjettalternativ.

iain duncan smith sete

I følge den siste Good Pub Guide koster en typisk halvliter mellom £ 3,31 og £ 4,40 avhengig av området.

Se Også: