Jurgen Klopp må ta en overgangsbeslutning på midtbanen ettersom Liverpool angrer

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nede ved elven i SW6 var de tapte sjeler som Boat Race-mannskapene hvis fartøyer synker.



Men som Liverpool drev inn Aleksandar Mitrovic sin stridens ildstorm, en grusom sannhet forfulgte dem langs slepestien. Titler blir ikke vunnet på den første dagen av sesongen – men de kan gå tapt hvis det er en glitrende antagelse om at Champions League aristokrater vil alltid være for sterke for bøndene.



geri halliwell garderobefeil

Liverpool kom pinefullt til kort, med ett enkelt poeng, i sin hvem-blinker-første duell med Manchester City forrige sesong – akkurat som de gjorde tre år tidligere. Hvis de faller på feil side av fine marginer igjen neste mai, Jürgen Klopp vil leve for å angre på ruslende slagg laget hans serverte i 45 minutter på Craven Cottage.



Fulham kan vi håndtere på kort tid. Fra start til slutt var de fantastiske. Boss Marco Silva er typen fyr som sannsynligvis ser i baderomsspeilet og liker det han ser, men han er en talentfull trener og Fulham uroet Klopps spaserende pilegrimer som et punkrockband som forstyrrer kortreningen.

To-mål Mitrovic ga Virgil van Dijk en guidet omvisning i den opptente midtspissens takt, og der Trent Alexander-Arnold bare slentret forsiktig ved den andre stolpen, knuste den serbiske oksen i en porselenbutikk alt serviset for å komme på enden av Kenny Tetes kors for å lede åpner.

Men Liverpools prestasjon var fotgjenger, passiv og selvtilfreds. Manager Klopp klaget på at banen var «tørr». Du hva kompis? Vet du ikke at det er tørke? De fleste observatører så en frodig, bowlinggrønn oase midt i det uttørrede London, hvor det ikke har regnet siden ca. 1947. Det var i det minste enstemmig enighet med hans fordømmende vurdering av en dårlig visning inntil 85 millioner pund erstattet Darwin Nunez, med en deilig bakhæl finish, og Mohamed Salah leverte ufortjente utligninger.



Nunez så livlig ut, og han kan ikke holde seg på benken mye lenger, og Salah satte inn et rekordlikt åttende mål på terminens første dag. Men Liverpool så bedervet og ensrettet ut på midtbanen, der Thiago Alcantaras hamstringskade kunne tvinge Liverpool inn på markedet før vinduet stenger.

SI DIN MENING! Hvor avslutter Liverpool denne sesongen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet



  Darwin Nunez scoret på sin Premier League-debut for Liverpool i deres 2-2 uavgjort mot Fulham på Craven Cottage
Darwin Nunez scoret på sin Premier League-debut for Liverpool i deres 2-2 uavgjort mot Fulham på Craven Cottage ( Bilde: 2022 Getty Images)

Klopp sa: «Vi spilte dem i hendene. Vi er vant til mer dominans, og vi kunne aldri få det fordi vi bare spilte ikke godt nok, ikke raskt nok, ikke presist nok, alle slike ting. Vil du virkelig vite hvor frustrerende spillet var, på en skala fra én til ti? Tolv. Det var ikke oss i dag. Vi spilte en veldig dårlig kamp.'

Skipper Jordan Henderson, som nesten brøt inn en seier på stoppetid med en fin innsats mot stanga, innrømmet: «Vi visste at det ville bli tøft før kampen, [mot] et nyopprykket lag, så det er ingen unnskyldninger fra oss. Jeg følte det som om vi så litt sløve ut til tider, vi spilte ikke slik vi vanligvis gjør, og det eneste positive er at vi reagerte på riktig måte.

'Alle subs gjorde stor innvirkning da de kom på, så det var et stort pluss. Darwin scoret og vi kunne hatt en eller to til. Det er mye å jobbe med - jeg vet at det bare er den første dagen av sesongen, men jeg tror vi ønsket å starte mye bedre enn det, og vi må forbedre oss raskt.

Mitrovic, som bare scoret tre mål på Fulhams siste mellomlanding i Premier League, sa: «Til slutt må du være fornøyd med ett poeng mot et av de beste lagene i verden, men følelsen er som om vi falt to. Det var selvfølgelig deilig å score to mål, men det er en del av jobben min. For å være ærlig lytter jeg ikke så mye til hva folk sier - jeg vet kvaliteten min.

Se Også: