Jordan Hames sammenligner seg med Shrek etter Anna Vakilis søsters fornærmelse

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Love Island -stjernen Jordan Hames har morsomt sammenlignet seg med 'lookalike' Shrek i et Instagram -innlegg.



Jordan, 24, hadde en kort romantikk med Anna Vakili i villaen tidligere i sommer, men de skilte seg da han laget et skuespill for øyboeren India Reynolds.



Han ble tidligere merket Shrek av Anna & s søster Mandi i et sviende Instagram -innlegg etter at han flørte en storm med India mens han var ment å være lojal mot kjæresten Anna.



Men den mancuniske hunken har nå spøkt med at han og karakteren har de samme tennene etter å ha gjennomgått en sammensatt bindingsbehandling for å fjerne hullene hans.

Modellen redigerte karakterens tenner for å ligne hans (Bilde: Instagram)

Med sin sosiale mediekonto delte reality -tv -stjernen og modellen et morsomt bilde av seg selv ved siden av karakteren.



Han hadde redigert Shrek sine tenner for å se mer ut som hans.

Jordan skrev: 'Yoooo ord på gaten, min mann shrek har fulgt flexen.' Han sa med henvisning til hans perfekte perlehvite gnashere.



(Bilde: Phil Lewis/SOPA Images/REX)

Venner av modellen syntes det var morsomt med mange av Love Island -stjernene som kommenterte innlegget.

Love Island's Chris Taylor skrev: 'Yo, dere to har den samme tannlegen ja. Gal'.

Brannmanns-virkelighetsstjernen Michael Griffiths kommenterte: 'Jeg hørte at han vil være som den gutten Jordan fra kjærlighetsøya'.

Jordan har gjort sammenligningen bare måneder etter at Mandi snappet på ham mens hun så på showet hjemmefra mens søsteren hennes var på Mallorca.

Anna stemplet eks Jordan som 'irrelevant' etter sitt kyss med TOWIEs Ferne McCann (Bilde: Phil Lewis/SOPA Images/REX)

På den tiden sa Mandi: 'Jeg kan ikke tro at denne 23 år gamle Shrek -looken har spilt et spill hele tiden. Han har ligget gjennom hullene i tennene ... '

Siden hans Love Island -periode, ble Jordan oppdaget å smoke Towie -stjernen Ferne McCann.

På den tiden gikk rykter om at paret kunne være det neste store realitystjerneparet da Ferne ertet en potensiell romantikk.

Love Island -fans tror Anna vil dumpe Jordan etter Casa Amor (Bilde: REX)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Ferne snakket til NEWSAM Online på Pride Of Britain Awards og sa: 'Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si, jeg synes han er så kjekk.

'Jeg møtte ham her om kvelden, så vi er ikke sammen, det var bokstavelig talt jeg møtte ham, og han virker som en hyggelig fyr, men vi får se etter i kveld.'

Han sa: 'Vi var på samme arrangement, vi kom godt ut, jeg tror hun er passe, hun får også vitsene mine, men det er åpenbart fortsatt tidlige dager.'

Mer nylig innrømmet Ferne at Jordan var 'bare en natt' og at ingenting ville komme ut av det.

Se Også: