Jeff Bezos nye beau Lauren Sanchez - vanskelig introduksjon og overdådig bursdag

Virkelige Livshistorier

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lauren Sanchez og Jeff Bezos

Sanchez og Bezos har vært sammen i to år(Bilde: AFP via Getty Images)



Milliardær Jeff Bezos fulgte i fotsporene til den andre forretningsmagnaten Richard Branson i ettermiddag da han sprang ut i verdensrommet.



Delte turen på New Shepard-raketten med broren Mark, 82 år gamle Wally Funk og 18 år gamle fysikkstudenten Oliver Daemen, 57 år gamle Bezos og mannskapet landet trygt tilbake minutter senere.



Mens fru Funk ble den eldste personen noensinne som har reist til verdensrommet, var Daemen den yngste etter å ha tatt en plass i siste liten på flyet.

Blant spenningen til passasjerene om bord og tilskuere som så på sine kjære hode ut av jordens atmosfære, var det uten tvil noen nerver kastet inn.

Da de fire gikk ned til jorden etter deres banebrytende tur, var de nylig skilte Amazonas tycoon -barn der for å ønske ham velkommen - det samme var hans nye beau, Lauren Sanchez.



Lauren Sanchez klemmer kjæresten jeff bezos

Lauren Sanchez omfavnet beau hennes etter at han kom tilbake til jorden etter turen til verdensrommet (Bilde: Anadolu Agency via Getty Images)

For flere av nyhetene du bryr deg om direkte til innboksen din, registrer deg for et av våre daglige nyhetsbrev her



Så snart han gikk av raketten gikk han rett over til Lauren, som plantet et kyss på kinnet mens han omfavnet hennes kjærlighet.

Lauren, 51, ble avslørt som Bezos nye beau bare timer etter at skilsmissen hans fra MacKenzie Scott ble kunngjort - og for mange var hun allerede et kjent ansikt.

Sanchez har en imponerende egen karriere, og begynte som nyhetsreporter og TV -anker på FOX11 -kanalen i USA. Hun mottok flere Emmy -nominasjoner for arbeidet sitt foran kameraet gjennom årene.

Mer nylig har den talentfulle mammaen til tre også snudd hånden til å fly, og har utdannet seg til helikopterpilot.

Hun har også en IMDB -side som avslører flere film- og TV -roller - inkludert å spille et TV -anker i filmen Fight Club.

Venner i årevis

Før romantikken blomstret, hadde Lauren og Jeff vært venner i årevis.

Litt tafatt trodde det at det faktisk var Laurens daværende ektemann, Patrick Whitesell, som introduserte dem.

Paret hadde vært gift siden 2005, men skal ha delt seg høsten før det ble avslørt at Sanchez datet Bezos.

På den tiden var Whitesell med-administrerende direktør i Hollywood talentbyrå WME. I boken 'Amazon Unbound' antyder Brad Stone at Bezos og Sanchez hadde koblet til igjen på et arrangement for filmen Manchester by the Sea i 2016.

Siden de avslørte at de var i et forhold til verden i januar 2019, har paret blitt oppdaget flere ganger og ser ut til å være like forelsket i hverandre som da de først ble sammen.

I desember 2019 antas Bezos å ha holdt en luksuriøs 50 -årsdag for sin feiring med gjester, inkludert Katy Perry og Orlando Bloom.

Se Også: