James Bulger -morderen Jon Venables slutter seg til datingsiden under et annet navn

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sjokkerende: Venables, venstre, torturert og drept Jamie, høyre



Jon Venables har sluttet seg til et populært datingside - der kvinner som kontakter ham ikke har noen måte å vite at de slipper James Bulger -morderen inn i livet.



Venables, 32, har registrert seg under et navn vi ikke kan avsløre på grunn av en livslang ordre som beskytter den nye identiteten han ble gitt etter å ha sonet tid for å ha drept smårollingen.



Vi kan ikke også identifisere nettstedet, som har mange unge enslige og fraskilte mødre blant brukerne, som ikke vil vite hans bakgrunn hvis de kontakter - og muligens møter - morderen.

Det er ikke klart om navnet på datingprofilen hans er en online persona eller den nye identiteten han ble gitt i 2001 da han ble løslatt etter å ha sonet åtte år for sin del i drapet i 1993.

Men eksperter fortalte om deres sjokk at han får frie tøyler til å tråle på nettet og chatte med unge alenemødre - bare fem år etter at han innrømmet nedlasting og distribusjon av barnemishandling, som han ble fengslet for i to år.



Ødeleggende: Begravelse av Jamie Bulger som kisten hans båret av sørgende far

Sunday NEWSAM oppdaget Venables som inviterte kvinner til å kontakte ham online i en felles sonde med TV-undersøkelsesreporter og barnevernekspert Mark Williams-Thomas.



Han sa: Den fryktelige karakteren av James drap burde bety at drapsmennene hans skulle forbli under konstant tilsyn og ikke kunne fritt bevege seg på internett.

Men dette skjer ikke.

I sin datingsprofil hevder Venables at hans beste kvalitet er humor.

suzuki burgman 400 anmeldelse

Han forteller om sin kjærlighet til musikk og fotball - han støtter Everton - og ber kvinner om å kontakte ham via hans sosiale medier -konto.

Venables betaler en månedlig avgift for å bli omtalt på datingsiden, og kan utveksle meldinger og fotografier med alle kvinner som velger å kontakte ham.

Nettstedet har også en funksjon som lar ham video selv og dele klipp med noen av nettstedets tusenvis av medlemmer, hvorav noen har små barn.

Det var opprør da det kom fram i 2013 at Venables hadde blitt løslatt fra fengselet etter å ha lastet ned og distribuert bilder av barnemishandling etter å ha posert som en mor på et chatterom på nettet.

Videoer han lastet ned viste at jenter sa å se ut som åtte år gamle som voldtatt. Andre bilder som ble funnet på Venables sin datamaskin involverte barn helt ned til to år.

En siktelse knyttet til distribusjon av barnepornografi til Leslie Blanchard, en dømt pedofil fra Chelmsford, Essex.

Jamie Bulger drap

Kriminalitet som sjokkerte Storbritannia: Videobilde av Jamie Bulger som ble snappet 1993

I meldinger til Blanchard hevdet han å være en 35 år gammel gift kvinne kalt Dawn som misbrukte sin åtte år gamle datter.

Venables tilbød seg å selge tilgang til barnet.

Etter at løslatelsen ble offentliggjort i 2013, sprengte James Bulgers mor Denise Fergus at Venables var en fare for publikum.

Jeg har blitt fortalt vilkårene i prøveløslatelsen betyr at han ikke må komme inn i fylket Merseyside, la hun til.

Men kriminalomsorgen overvåket ham ikke skikkelig sist, så jeg har ingen tro på deres evne til å gjøre det nå.

De burde ha holdt ham innelåst lenge.

James Bulger -drap: 20 år senere Se galleri

Venables og vennen Robert Thompson, begge 10 på den tiden, bortførte tragiske James fra et kjøpesenter i Bootle, Merseyside i 1993.

De tok ham med til et fjernt sted nær en jernbanelinje og slo ham med murstein og jernstenger før de torturerte ham og forlot hans livløse kropp.

storebror 13 uk

De ble sperret inne i en sikker enhet i åtte år for drapet, men ble løslatt i 2001 og fikk hemmelige nye identiteter for å beskytte dem mot hevnangrep.

Williams-Thomas sa: De nøyaktige detaljene om bortføring, tortur og drap på to år gamle James Bulger vil forbli hos meg for alltid.

Med henvisning til Venables tilsynelatende online tilstedeværelse, la Williams-Thomas til: Publikum vil bli avsky og veldig bekymret for å finne ut at han gjentar noe av denne oppførselen igjen.

I mars 2013 dukket det opp lignende avsløringer om at han streifet rundt på internett på jakt etter kvinnelig kameratskap.

Det ble rapportert at han i 2007 hadde forsøkt å forføre alenemoren til Sarah Finn, 36, ved å sende henne smigrende meldinger gjennom et nettsted på sosiale medier.

Hun utvekslet uvitende dusinvis av meldinger og tekster med ham, og de chattet regelmessig sent på kvelden om rockefestivaler og favorittbandet hans.

De byttet telefonnumre og chattet av og til ved hjelp av et webkamera.

Han prøvde å overtale henne til å møte personlig, men frøken Finn, som har en 10 år gammel sønn, godtok aldri noen av invitasjonene hans.

Etter hvert kollapset deres internettforhold etter at Venables sendte henne et fotografi av kjønnsorganene hans.

Frøken Finn fortalte offentlig hvordan hun ble overrasket og sjokkert da hun lærte hans sanne identitet fra en ekte krimentusiast som kontaktet henne forutsatt at hun visste hvem han var.

Hun sa den gangen: Det er fryktelig å tenke på at forholdet vårt kunne ha gått lenger, og jeg kan muligens ha introdusert ham for sønnen min som var 10 - samme alder som han var da han drepte James.

Jeg hadde flyttet til et nytt område og var på utkikk etter vennskap og muligens kjærlighet.

Han ble nesten min - og det skremte meg.

st. judedagen

Da hun husket en natt i mai 2007 da paret snakket via webkamera, sa hun: Han så av ansiktet på drikke eller narkotika. Han så ikke normal ut. Så sovnet han.

Se Også: