Jacqueline Jossa forlater I'm a Celeb jungle for krisesamtaler med Dan Osborne

Tv- Og Filmnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jeg er en kjendis ... Få meg ut herfra! vinneren Jacqueline Jossa forlot i kveld jungelen som sin nye dronning og dro rett på krisesamtaler med ektemannen Dan Osborne.



Den tidligere EastEnders-skuespilleren, 27, og eks-TOWIE-stjernen Dan, 28, kjemper for å redde ekteskapet sitt etter at påstander om at han jukset med andre kvinner dukket opp mens hun var på ITV-showet.



En showkilde sa: Det føles som om Jacqueline har vokst og er sterkere enn da hun gikk inn der.



Hun elsker Dan, men de har delt seg flere ganger før, så det ville ikke være en stor overraskelse om de skulle skilles fra hverandre i fremtiden, til tross for at Dan nektet alle påstandene og insisterte på at han ikke er bekymret for situasjonen. Tiden vil vise.

Jacqueline har sagt: Jeg forventet ikke å lære noe om meg. Jeg trodde jeg hadde klart meg selv, men jeg har lært å presse meg selv når du er mest redd.

'Jeg forlater aldri barna mine igjen, de er de mest spesielle tingene i verden.



Jacqueline var en tøff cookie i jungelen (Bilde: James Gourley/ITV/REX)

I tillegg til å snakke med Dan, vil Jacqueline lære av agenten sin at det finnes en rekke TV -tilbud for henne.



Hun sa at hun ville prøve komedie og andre typer TV før hun gikk inn i jungelen, og sammen med andre kampanjeavtaler kan hennes opphold i jungelen være verdt opptil £ 250 000 for henne.

Moren hennes Selina Jossa sa: I våre øyne er hun en dronning.

Tidligere på det siste showet, selvbekjente superfan av I'm A Celebrity ... Andy Whyment brøt sammen i tårer bare da han kom til finalen.

Dan Osborne skal ha hatt en dampende ballade med den amerikanske realitystjernen Natalie Nunn bak kona Jacqueline Jossas rygg, som han er avbildet med (Bilde: Twitter)

Coronation Street -stjernen, som spiller Kirk Sutherland, sa: Jeg kan ikke tro det, og jeg blir emosjonell. Jeg er så chuffed, det er bare hyggelig å vite at folk stemmer på meg.

Folk har bare sett meg spille en karakter i 19 år, så mange mennesker som kommer bak Andy fremfor Kirk betyr mye for meg.

Jeg trodde aldri jeg skulle komme til finalen. Alle 12 av oss har det veldig bra.

Han snakket i leiren på lørdag og la til: Mitt beste øyeblikk var å møte alle da vi gjorde rettssaken. Gruppen har vært fantastisk, og jeg følte meg bare som en del av teamet.

Det verste øyeblikket med en million miles var å drikke blandede fiskeøyne. Jeg har aldri gjort noe så grusomt i mitt liv. Jeg vil aldri glemme tiden min der inne, og det har vært en fantastisk opplevelse og en jeg aldri vil glemme.

Jac's rettssak den siste dagen (Bilde: ITV/REX)

Andy, 38, kunne feire suksessen i jungelen ved å fornye bryllupsløftene.

Han og kona Nichola, som har to barn Thomas og Hollie, har diskutert å gjøre det i flere år, og venner sier at det å være fra hverandre har fått ham til å innse hva han har.

Andy sa: Det jeg har lært er hvor mye jeg elsker familien min. Jeg har aldri gått en dag før uten å snakke med Nic og barna.

'Å være her inne viser for meg hvor mye kvinnen betyr for meg og hvor mye jeg elsker barna mine også.

Stolte Nichola sa: På 16 år har det aldri vært en dag hvor vi ikke har snakket. Jeg trodde jeg hadde det bra med et modig ansikt, men kameraten min var som 'du virker veldig trist'.

Andy suksess i jungelen vil neppe endre ham. Før han forlot Manchester, arrangerte han et måltid som kom hjem med beste kompis og Corrie-medstjernen Alan Halsall på deres lokale kinesiske restaurant.

Han insisterte også på at han gjerne ville fortsette å spille Kirk så lenge som mulig. Han sa: Det er 19 år i midten av desember, og jeg har alltid sagt at jeg skal bli der så lenge de vil ha meg. Jeg elsker showet.

Dan Osborne la ut et bilde av barna sine da moren Jacqueline Jossa var på I & apos; m a Celebrity (Bilde: danosborneofficial /Instagram)

euro millioner resultater tirsdag

'Jeg er oppvokst på Coronation Street. Jeg lærer bare bitene mine, jeg leser ikke skriptene, og jeg vil helst ikke vite hva som skjer. Jeg ser det fortsatt som en fan. Har alltid.

Jeg og min kone Nic ser det og Hollie vil se det. Jeg ser på Emmerdale og Corrie. Vi setter oss alltid ned klokken 19.00 og ser på dem.

Tredje finalist Roman Kemp vil bli en stor ITV -stjerne etter suksessen i leiren, sa en kilde.

I finalen sa han at beina var som gelé, og la til: Jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme så langt.

26-åringen er vert for Capital's Breakfast-showet, men er klar for mer skjermtid også. Han var en digital programleder for X Factor i 2016, og det antas at han vil bli tilbudt å presentere spillejobber på kanalen.

Han er en åpenbar kandidat til å komme tilbake neste år som en del av ITV2 -showet Extra Camp. En ITV -kilde anslår at han kan tjene opp til 500 000 pund fra TV neste år.

Andy savnet familien sin (Bilde: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)

Kilden sa: Roman er sympatisk, høflig og godt forbundet. Noen ganger tok han ansvaret i leiren med sine interessante spørsmålstemaer.

'Sjefer ved ITV vil ønske å pleie ham nå. Det vil bli tilbudt ham på nyåret.

Venner spekulerer også i at han forlovet seg med kjæresten Anne-Sophie Flury etter at han gråt i leiren da hun sendte ham et brev som bekjente kjærligheten hennes.

Han sa: Det var en av de beste øyeblikkene jeg noen gang har hatt, og en som jeg aldri vil glemme.

Nichola Whyment, kona til Andy, på Brisbane flyplass (Bilde: Daily Star, , Daily Express)

Roman, hvis far er Spandau Ballet -stjernen Martin Kemp, kan ha en mer samarbeidende tilnærming til livet etter jungelen.

Han sa: Jeg så mest opp til Caitlyn, hun har et fenomenalt syn på livet. Jeg har lært hvor mye teamarbeid kan hjelpe meg.

Mamma sa ikke spis noe ekkelt, så det er ut av vinduet.

Pappas ekte råd var: 'Det er lett kompis, når det blir mørkt, sovner du og når det er lyst våkner du'.

Andy har en anus horribilis da kjendiser endelig kommer seg ut derfra

Andrew Whyment ble tvunget til å spise en grisens tektikkel

Munching på krokodille anus, holdt en edderkopp inne i munnen din og ble begravet levende med slanger var de tre finalistenes utfordringer med å spise en fest for sitt siste store måltid i leiren.

Jacqueline Jossa, 27, ble staket på en stjerne i 10 minutter for å vinne forretterne da hun ble badet i tarm, melorm, sirisser, skorpioner, kakerlakker, edderkopper og grønne maur.

Da maurene ble kastet, sa Jacqueline: Å nei, de kommer til å gå opp nonnen min.

I siste minutt måtte hun også holde en edderkopp i munnen - og vant.

Da Andy Whyment, 38, så hva som kom, sa han: Mine reflekksreflekser er ikke gode, men jeg må prøve det.

Da han spilte på hovedretter, begynte han med å spise en heksekake. Neste opp var kamelhoven, som Andy sa til: Er du seriøs? Det er mye fett der, jeg kan ikke bite gjennom det. Det smaker litt som svinekjøtt.

Roman utholdt slangegropen

Deretter måtte han putte en hel skorpion i munnen og begynte å titte på den og si: Den er knasende, smaker salt og eddik -chips ... men nå smaker det som om noe har tappet i munnen min.

Så fikk han en gris testikkel å spise. Å hva er det, kjære herre, dette kommer til å ta meg en stund, gutter, sa han.

Det var det mest motbydelige jeg har smakt i mitt liv, sa han. Jeg trodde jeg skulle spytte hele partiet tilbake.

Det gjorde vi også, sa des.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

For sin siste stjerne måtte han spise krokodille anus, som han sa så ut som en kinesisk pannekake.

Dette er skummelt og smaker ekkelt, sa han, men klarte likevel å fullføre utfordringen.

Den siste rettssaken satte Roman Kemp i et underjordisk kammer i 10 minutter.

Roman fortalte Ant at han ville ha sjokoladefudge -kake til desserten da mer enn 50 slanger kom inn i gropen, og til tross for den skremmende opplevelsen, vant han også.

Trioen spiste på pizza til Roman, spaghetti bolognese til Jacqueline og en kyllingstekt middag for Andy.

Se Også: