'Det var fryktelig': Abbey Clancy avslører hjertesorg over Petes juksekrav - men han er fortsatt hennes beste venn

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Esquire & Mr Porter London Collections: Mens Party

Tilgivelse: Abbey og Peter (Bilde: WireImage)



Abbey Clancy har for første gang fortalt hvordan hun ble ødelagt av Peter Crouches påståtte angrep med en tenåringsprostituert.



6 -tommers Stoke City -spissen, 32, ble anklaget for å ha jukset henne da hun var gravid med deres første barn, Sophia, i 2010.



Og fantastiske Abbey, 28 - kronet i forrige måned som vinneren av Strictly Come Dancing - innrømmet at det var en smertefull tid.

Den Liverpool-fødte modellen sa: Det var fryktelig. For enhver kvinne som er gravid eller har en baby, er det tøft.

Men hun sa at hun og Peter hadde lagt episoden fast bak dem og beskrevet det som en av disse tingene.



Da hun snakket med et nytt utvalg av undertøy som Ultimos ansikt, la Abbey til: Han er min beste venn. Han får meg til å le - han er snill, sjenerøs og den mest utrolige pappaen. Jeg er så stolt av ham.

Peter Crouch og Abbey Clancy bryllup

Deres lykkelige dag skjedde uansett (Bilde: PA)



Påstander om at Peter hadde jukset henne med en 19 år gammel hooker ved navn Monica Mint dukket opp etter at han dro på en hjortehelg i Madrid. Men Abbey sto ved mannen sin og giftet seg med ham tre måneder etter at datteren deres ble født i mars 2011. Og hun sa til magasinet Style at hun alltid var forberedt på oppturer og nedturer i livet som WAG - selv da hun begynte å date fotballspilleren i 2006.

Hun sa: Jeg tror ikke du kan ha regler, hver ting påvirker deg annerledes. Noen får deg til å le, noen er lett å ignorere. Noen får deg til å gråte.

Hun forklarte: Det skremte meg ikke, hele fotballgreien, fordi jeg er vant til det. Min bror spilte. Min far er en stor Liverpool -fan, så fotball har vært en del av livet mitt siden jeg kan huske.

Abbey, for tiden på Strictly -turnéen med dansepartneren Aljaz Skorjanec, 24, avslørte også at hun aldri har hatt kosmetisk kirurgi.

Hun spøkte: Jeg skulle ønske brystene mine var store nok til å få en reduksjon!

Abbey Clancy: Siste Se galleri

Se Også: