'Det føles som utpressing' - eiendomsadvokaten som bruker JUL til å presse 200 pund ekstra ut av familier

Annen

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nissen

Og hvis du vil ha det før jul, koster det ytterligere 200 pund(Bilde: Getty)



88*.8

Julen er en dyr tid, og hvis du prøver å flytte hus også, kan kostnadene og belastningen snart øke.



Så kundene til Advantage Property Lawyers (APL) Ltd vil ha blitt dobbelt bekymret over et brev som landet på dørmattene denne uken og inviterte dem til å betale 200 pund ekstra for å bli prioritert i den travle festmåneden.



Vi skriver til deg som en formalitet til våre kunder som kan forvente å være ferdig før jul/slutten av desember, heter det i brevet.

Vi ber deg informere om at vi, som du kanskje setter pris på, har et stort volum filer som vi må fullføre før denne tiden. Selv om vi prøver å svare på korrespondanse, inkludert innlegg, e -post og samtaler innenfor vår vanlige behandlingstid, er det ikke sikkert det er mulig på grunn av denne økningen.

Kort sagt, de lovet å prioritere de kundene som var villige til å betale £ 200 mer, og tilbød å håndtere all korrespondanse samme dag som den ble mottatt, mens de som ikke brukte tjenesten måtte vente på deres tidligste mulighet.



Brevet, som APL nå har tatt avstand fra og sier ble sendt feilaktig, ba kundene om å sette pris på begrunnelsen bak dette på grunn av tiden på året for å prøve å gi rettferdighet knyttet til transaksjonene som ønsket å fullføre i desember.

Det kom som et alvorlig sjokk for en familie som ikke hadde blitt advart om ekstra julepenger.



betydningen av tallene 11

'Det føles som utpressing'

Det aktuelle brevet

Dette er en veldig dyr årstid, sa kunden, som ønsker å være anonym av frykt for at boligkjøpet kan bli påvirket.

Alle pengene våre er knyttet til husflyttingen og de tilhørende kostnadene, men vi vil fortsatt at barna skal kose seg.

Vi hadde laget et budsjett som betydde at vi omtrent hadde råd til å gjøre alt. Så kom dette brevet 1. desember, og plutselig ser det ut til at vi kommer til å ha £ 200 mindre enn vi trodde - det er et enormt beløp.

Hvorfor i helvete skal de få £ 200 ekstra bare for å gjøre jobben mens barna mine går uten, slik at vi har råd til det? Ikke en gang ble vi advart om at vi måtte betale ekstra, og nå er det ganske klart at hvis vi ikke betaler, vil vi være på bunnen av haugen i flere uker.

Det føles som utpressing, som om de vet at de har oss over et fat.

Les mer

Undercover første gangs kjøper - en manns søken etter å kjøpe et eget hjem
Hvorfor jeg er desperat etter å unnslippe min utleier Å komme 800 pund i måneden nærmere drømmen min Den bisarre testen de fikk oss til å ta Det jeg har lært om eiendomsmeglere

'En feil'

NEWSAM Money kontaktet APLs direktør Rob Lewis som beskrev seg selv som forferdet over at et slikt brev hadde blitt sendt.

catherine huntley qvc ektemann

Han beroliget oss med at det var et resultat av et medlem av teamet som handlet på eget initiativ, og at bare en håndfull kunder hadde mottatt brevet.

Brevene som refererte til ekspedisjonsgebyret på 200 pund gikk til 14 klienter av over 3000 filer, forklarte han og la til at de hadde blitt sendt av en juniorassistent.

Brevene ble produsert uten samtykke fra lederne i firmaet. Alle 14 klientene er oppringt. Dette firmaet har beklaget, og alle klienter har fått en forklaring på feilen som er gjort.

Ingen tilleggsavgifter har blitt fakturert eller vil bli fakturert.

'Skrupelløs'

Feil type julepost

Paula Higgins, administrerende direktør i Huseieralliansen, sa at hun aldri hadde kommet over et juleoverføringsgebyr før.

Hvis det er en sjokkerende måte å gjøre forretninger - belaste kundene ekstra bare for å gjøre jobben de opprinnelig ble instruert om. Det er ikke kundenes feil hvis det aktuelle firmaet har tatt på seg for mye.

atlantis dubai vannsklie

Andre eiendomsadvokater var enda mindre imponert. Omar Hadi, kommunikasjonssjef i Gorvins Solicitors, sa at den profesjonelle responsen var å prioritere saker basert på kundenes spesifikke behov uten ekstra belastning eller trusler mot ulempe for andre kunder.

Han sa: Selv om vi setter pris på at opptaket til jul og nyttår er ekstremt travelt, ser brevet som beskrevet av mange grunner ut som et skruppelløst forsøk på å kreve ytterligere advokatkostnader for arbeid som bør utføres innenfor avtalen om faste gebyrer som klienter har allerede sagt ja til å betale.

Hvis du leser dette fordi transportøren din har forsøkt å belaste mer for å fremskynde saken din, er det viktig å forstå dine rettigheter.

Francis George fra det Swindon-baserte advokatfirmaet Francis George Solicitor-Advocate sier at kunder som står overfor slike anklager, bør sjekke papirene sine nøye for å se om transportøren kan stille nye krav.

Det er neppe god kundeservice og uten tvil ulovlig å innføre en ny kontraktsbetingelse for et så betydelig beløp i en transport.

611 engel nummer kjærlighet

Jeg foreslår at klienten sjekker introduksjonsvilkårene. Det bør være klare og presise behandlingstider for svar på e-post og korrespondanse.

Huseieralliansen har veiledning for kjøpere hvis advokat prøver å belaste dem mer enn det var avtalt. Du kan se det her .

Les mer

Jul og mat 2019
Costa julemeny M&S julemat Tesco julematprogram ble avduket Morrisons prosecco vinner smakstest

Se Også: