iPhone XS Max - Storbritannia Utgivelsesdato, pris, spesifikasjoner og funksjoner

Iphone X Plus

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Apple)



En helt ny telefon har sluttet seg til Apples utvalg i år, iPhone XS Max. En større OLED -skjerm og økt batteri betyr at dette er håndsettet for deg hvis du er en strømbruker.



Noen som er limt til telefonen hele dagen, vil sette pris på den større skjermen og det større batteriet sammen med alle funksjonene du likte på iPhone X.



Det som kommer til å bli interessant, er hvor populær denne massive telefonen vil være, den er Apples største telefon noensinne, og det betyr at den er en uprøvd idé.

Pris

IPhone XS Max vil koste $ 1099 og XS koster $ 999. Den nye XR koster $ 749.

(Bilde: Apple)



Apple har nettopp annonsert iPhone X Plus (Bilde: Twitter / Ben Geskin)

Forhåndsbestillinger

Du kan forhåndsbestille iPhone XS Max fra Apple.com fra i dag.



Du kan enten forhåndsbestille iPhone XS Max via nettverksoperatøren, en forhandler eller direkte fra Apple.

Den beste måten å være sikker på å få en iPhone så raskt som mulig etter lansering er å kjøpe direkte fra Apple. Du kan gjøre dette online, men rapporter tyder på at bruk av Apple Store -appen på iPhone eller iPad er den beste måten å sikre en av de første enhetene.

Utgivelsesdato

Hvis du ikke er interessert i å forhåndsbestille, vil du kunne få iPhone XS Max 21. september personlig i en Apple -butikk eller en annen mobiltelefonforhandler - så langt lageret tillater det.

Nøkkelegenskaper

IPhone XS Max handler om en fantastisk medieopplevelse. Bilder ser fantastiske ut, video kan virkelig skinne, og telefonen er ideell for de som ønsker en nettbrettopplevelse fra mobilen.

En ny, kraftigere prosessor vil fortsette å la Apple legge til nye funksjoner. Raskere bildebehandling betyr bilder av bedre kvalitet og en telefon som føles mye mer jevn.

A11 -brikken i iPhone X har blitt oppgradert til en A12 i iPhone XS Max, og det har vært et minneøkning til 4 GB, opp fra 3 GB.

Å legge til mer kraft vil også hjelpe Apple med å gjøre VR mer oppslukende og inspirerende - noe selskapet fokuserer på i stor grad. Den nye iOS 12 har også en rekke nye augmented reality -funksjoner som vil dra nytte av denne ekstra kraften.

Pluss nye programvaretilpasninger betyr at iPhone kan bremse prosessoren når telefonen er inaktiv, for å spare strøm og øke den når den er opptatt med å gjøre fantastiske ting.

Kan vi begynne å se iPhones vare mye lenger på en enkelt lading? La oss håpe det!

Er det en hodetelefonkontakt?

Hodetelefonkontakten gjør dessverre ikke et comeback på Apples nyeste telefon.

Du må enten bruke Bluetooth eller kjøpe en adapter.

Kamera

Kameraet i iPhone XS Max er ikke en massiv endring i forhold til det som finnes i iPhone X. Det er imidlertid ikke noe problem, for mens det er høyspesifikke kameratelefoner på markedet, produserer iPhone fantastiske bilder.

Du vil fortsatt ha portrettmodus på både front- og bakkameraene. Det er lyseffekter for å tilpasse bildene dine, og Apple fortsetter å gjøre dybddataene fra bildene tilgjengelige for tredjepartsapper, noe som betyr at det er mye moro her!

Apple har også forbedret bildekvaliteten fra kameraet og lagt til en rekke nye fotoalternativer til iOS 12. Disse inkluderer mye smartere bildedeling blant venner og enklere måter å finne bilder gjennom søk.

Farger

IPhone X-fargene forblir i år og får selskap av en flott gullmodell, kunngjorde Apple.

Dette er gode nyheter, for mens iPhone X så fantastisk ut, var noen lei seg over at Apple hadde droppet sine stilige gullfargede telefoner.

En ny farge antyder også at vi i år kommer tilbake til Apples produktrøde linje, som vanligvis dukker opp i april for å gi iPhone -linjen et ekstra salgstrykk mens vi samler inn penger til AIDS -veldedige organisasjoner i Afrika.

Vise

Skjermen på iPhone XS Max er ganske fantastisk. På 6,5 tommer produserer OLED-panelet fantastiske farger og dype svarte.

chelsea vs arsenal hvilken kanal

Den store størrelsen betyr at Apple kan kjøre to apper, side om side, samtidig på denne store telefonen, perfekt for strømbrukere.

Apple kunngjorde også en alltid på-skjerm som lar deg se varsler på telefonen hele tiden.

Bortsett fra alt annet, betyr en større skjerm bedre videovisning - så hvis du er en TV- og filmelsker som setter seg på toget for å komme igjen, er denne telefonen perfekt for deg.

Les mer

iPhone -triks, tips og hacks
Frigjør plass Øk batterilevetiden Slett standardapper Forbedre hastigheten

Design

Nok en gang bruker Apple førsteklasses materialer for å bygge iPhone - du ville imidlertid ikke forvente noe mindre for et så dyrt sett med enheter.

Rustfritt stål brukes i rammen på iPhone XS Max og ripebestandig glass som holder denne nye iPhone med stor skjerm trygg for fall og riper-innen rimelig grunn.

Som med iPhone X og nylig annonserte iPhone XS har baksiden av iPhone XS Max et vertikalt layout med to kameraer. Dette gir deg et optisk teleobjektiv i tillegg til standard vidvinkelkamera.

Oppbevaring

Som med iPhone X er lagringsalternativene for XS Max 64 GB, 256 GB og 512 GB.

Det er ingen måte å utvide iPhone -kapasiteten med et microSD -kort.

Har iPhone XS Max støtte for Apple Pencil?

Ryktene hadde antydet at Apple jobbet med blyantstøtte for iPhone, men dette passer ikke med selskapets etos. Så nei, det er ikke en måte å bruke blyanten med iPhone XS Max.

Alle som husker Steve Jobs originale iPhone -lansering, vil huske at hele hensikten med det var å fjerne behovet for slike ting.

Det er også mulig at Apple ville bekymre seg for å legge til blyantstøtte ville skade salget av iPad -serien.

Batteri

Fordi Apple ikke pleier å snakke om iPhone -interiøret, er det ikke helt klart hvor stort batteriet i iPhone XS Max.

Imidlertid betyr den større størrelsen og Apples splittede batterilayout at dette er telefonen å velge for store brukere.

To simkort?

I noen regioner vil Apple selge iPhone XS Max med en dual-SIM-kontakt.

Dette gjelder ikke Storbritannia, Europa eller USA og er forbeholdt områder der Android -telefoner rutinemessig har to SIM -kortstikkontakter.

Se Også: