Ryktet om iPhone SE 2: Apples mindre, billigere iPhone kan gjenoppstå i 2020

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

En etterfølger til den lommevennlige iPhone SE kan endelig være på vei, midt rykter om at Apple jobber med en mindre, billigere modell av flaggskipsenheten for 2020.



iPhone SE ble først utgitt i 2016, og oppdatert igjen i 2017, med større lagringsmuligheter.



hva er en regnbuebaby

Den delte samme fysiske design og dimensjoner som iPhone 5S, men hadde oppgradert intern maskinvare, inkludert den nyere A9-brikken, større batterikapasitet og et 12-megapiksel bakkamera.



iPhone SE ble avviklet av Apple i 2018, men ingen etterfølger ble kunngjort .

Den gangen advarte mange bransjeeksperter om at Apple hadde gjort en stor feil ved å fjerne den minste og rimeligste iPhone fra utvalget.

iPhone SE hadde en 4-tommers skjerm (Bilde: Getty)



Apples nyeste iPhones kommer inn 5,8-tommers, 6,1-tommers og 6,5-tommers skjermstørrelser , og rykter tyder på at 2019-modellene vil følge det samme mønsteret.

Imidlertid er en ny rapport i DigiTimes antyder at Apples 2020-serie av iPhones vil inkludere en 5,42-tommers modell, samt en 6,06-tommers modell og en 6,67-tommers modell.



Det er mye større enn den originale iPhone SE, som hadde en liten 4-tommers skjerm, men gitt hvor mye smarttelefonindustrien har utviklet seg siden den gang, er det helt plausibelt.

Alle tre 2020 iPhone-modeller vil ha OLED-skjermer, ifølge rapporten, som siterer kilder fra Taiwans forsyningskjede for håndsettkomponenter.

Den nye iPhonen kan ha Apples 'all-screen' design (Bilde: Apple)

hva betyr 53

Imidlertid kan 5,42-tommers modellen komme med enten Samsung Displays Y-Octa eller LG Displays TOE touch-teknologi.

Begge disse alternativene lover å redusere skjermkostnadene, ifølge rapporten, noe som potensielt kan resultere i en lavere totalpris for 5,42-tommers iPhone.

Dette er spennende nyheter for alle Apple-fans som føler seg frustrert over den stadig økende størrelsen på iPhones.

Selv om 5,42 tommer kanskje ikke høres så lite ut, er det verdt å merke seg at iPhone SE hadde Apples gamle industrielle design, med en stor øretelefondel og en Hjem-knapp med Touch ID under skjermen.

Siste Apple-nyheter

Hvis Apple bruker sin nye 'all-screen'-design på den nye modellen, er det potensiale for en større skjerm i en relativt kompakt enhet.

Selvfølgelig er det bare et rykte på dette stadiet, så det bør tas med en klype salt.

Men med analytikere som advarer om at etterspørselen etter avanserte smarttelefoner med laptop-lignende prislapper avtar, kan det hende at Apple ønsker å utvide mulighetene i fremtiden.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: