iOS 11.3: Hva kan du forvente av Apples nye systemoppdatering når den lanseres I DAG

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter måneder med forventning, eple vil endelig lansere sin iOS 11.3-oppdatering i ettermiddag.



Det nye operativsystemet vil være tilgjengelig for iPhone, iPad og iPod touch, og forventes å bli avduket på Apples 'La oss ta en ekskursjon'-arrangement i Chicago klokken 16:00 BST i dag.



I januar avslørte Apple noen av de nye funksjonene du kan forvente i oppdateringen.



En av de viktigste oppdateringene er til batteriet – en funksjon som nylig ble stilt spørsmål ved da det ble avslørt at Apple målrettet bremset batteriene i eldre modeller.

nicole marie jean naken

Heldigvis har Apple bekreftet at i iOS 11.3 vil brukere kunne se batterihelsen deres og slå av denne 'batterireguleringen'.

Apple sa: Brukere kan nå se om strømstyringsfunksjonen som dynamisk styrer maksimal ytelse for å forhindre uventede nedstengninger, først introdusert i iOS 10.2.1, er på og kan velge å slå den av.



Den nye dragen Animoji (Bilde: Apple)

Apple har lagt til en ny skull Animoji (Bilde: Apple)



Animoji – animert emoji som etterligner brukerens stemme og ansiktsuttrykk – har også fått en oppdatering, i form av fire nye karakterer.

Apple sa: iOS 11.3 introduserer fire nye Animoji, gir iPhone X brukere muligheten til å uttrykke seg som en løve, bjørn, drage eller hodeskalle.

Ved å jobbe med A11 Bionic-brikken og TrueDepth-kameraet i iPhone X, blir over 50 forskjellige ansiktsmuskelbevegelser fanget opp, analysert og deretter animert, slik at brukere kan sende Animoji-meldinger som en av 16 forskjellige karakterer.

Apple har oppdatert Health-appen, slik at brukere kan lagre journalene sine fra sykehus og klinikker (Bilde: Apple)

engel nummer 811 betydning

Flere nye augmented reality-opplevelser er også lagt til ARKit i iOS 11.3.

I tillegg til horisontale overflater, som tabeller, kan ARKit nå gjenkjenne og plassere virtuelle objekter på vertikale overflater, som vegger.

Apple sa: Ved å bruke avanserte datasynsteknikker for å finne og gjenkjenne posisjonen til 2D-bilder som skilt, plakater og kunstverk, kan ARKit integrere disse virkelige bildene i AR-opplevelser som å fylle et museum med interaktive utstillinger eller ta med en filmplakat til liv.

Flere nye augmented reality-opplevelser er også lagt til ARKit i iOS 11.3 (Bilde: Apple)

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Visningen av den virkelige verden gjennom kameraet har nå 50 prosent høyere oppløsning og støtter autofokus for et enda skarpere perspektiv.

I et forsøk på å gjøre det enklere å holde styr på helsen din, har Apple også oppdatert Helse-appen, slik at brukere kan lagre journalene sine fra sykehus og klinikker hvis de ønsker det.

Apple sa: Pasienter fra deltakende medisinske institusjoner vil ha informasjon fra ulike institusjoner organisert i én visning og motta regelmessige varsler om laboratorieresultater, medisiner, tilstander og mer. Health Records-data er kryptert og beskyttet med et passord.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: