Insta360 Go 2-anmeldelse: Et bitteliten actionkamera som gir mye kraft

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

De siste 12 månedene har egentlig ikke handlet så mye om å komme seg ut og reise, av åpenbare grunner. Nedstengninger, restriksjoner og aktiviteter har tatt et baksete, men med alt dette i ferd med å begynne å lette og vinterværet gi plass til solrikere dager - vil dette være en sommer å verdsette.



Hvis du er noe som meg, er ønskeliste over ting å gjøre ganske lang - zip-wire, innendørs fjellklatring, ridning og mange mange turer til stranden kommer til å bli tatt. Og jeg har brukt de siste ukene på å gjøre meg klar for eventyr på å komme i gang med det nyeste actionkameraet fra de flinke folkene på Insta360.



Hvis du ikke har sett gadgetene deres før, er Insta360 et selskap som ikke overraskende startet med 360-kameraer på ulike forbruker- og profesjonelle nivåer – og til og med forgrenet seg til 3D-kamerasett for oppslukende opplevelser. Men for to år siden satte de blikket mot et nytt marked og ga ut sitt første actionkamera, The Go.



I dag lanseres oppfølgingen til det lille leketøyet, i form av Insta360 Go 2 - og denne gangen har tilbudet om actionkamera vokst opp til å leke med de store guttene.

Insta360 Go 2

Insta360 Go 2 (Bilde: Insta360)

I likhet med forgjengeren er Go 2 et lite actionkamera. Liten. Som størrelsen på tommelen din liten. Og det gjør den lett, bærbar, slengbar, krok og krok klar for opptak.



Go 2 har en rekke snapping- og opptaksmoduser du forventer, ved å bruke fiskeøyeobjektivet for bred og ultravid bildebehandling, 50 fps ved 1440p-oppløsning og bransjeledende stabilisering i form av deres Flowstate-system. Go 2-bildemodusen tilbyr et 9 MP-kamera for actionbilder, og redigeringen i appen lar deg bytte opp opptakene dine ved å bruke en ny 'levende' fargeprofil og en loggmodus for mer fotoredigering med Photoshop.

Ikke stoppe der, innebygde HDR, timelapse, hyperlapse og 120fps sakte film-moduser betyr at du kan fange hvilken som helst handling, hvilken som helst måte du kan tenke deg.



Også nytt med Go 2 er vanntetting rett ut av esken, sertifisert opp til 13 fot uten ekstra dykkeveske.

er mccanns skyldige

Den opprinnelige Go var en lite teknisk vidunder men det hadde også noen begrensninger. De mest åpenbare var restriksjonene på lengden på opptakene du kunne ta i ett enkelt opptak og ikke mye i veien for lagring ombord. Alle var enkle å jobbe med, men gjorde det til et 'morsomt' actionkamera, mens Go 2 hopper langt forbi og blir seriøs.

Tilbakemeldingene som er tatt med ombord, er Go 2 en evolusjon i seg selv - med 32gb minne, linsebeskyttelse, smart etui, fjernkontroll, stativfeste og ingen begrensninger på lengden og typen opptak.

Byggekvalitet er et utrolig viktig aspekt ved ethvert actionkamera, og Go 2 skuffer ikke. Enten i etuiet eller i solobruk, er det et utrolig robust sett som helt sikkert vil overleve høyoktanskudd med sporadiske støt og riper som følger med.

Men det virkelige spranget med Insta360 Go 2 er den smarte saken. Nei, virkelig!

Go 2 ladeveske med fjernkontroll

Go 2 charge case stjeler showet (Bilde: Insta360)

Go 2 ligger pent i kofferten for å lade når den ikke er i bruk, er sitt eget stativ med innebygd mini benstativ, et visuelt grensesnitt for å bytte modus og innstillinger.

Og saken er også en fjernkontroll - endelig muligheten til å raskt montere og bruke kameraet på avstand uten å måtte pare og bruke en telefon. Insta360-kameraer har hatt GPS-fjernkontroller som separate tilbud tidligere, men å bare ha det inkludert som standard og være så raskt og enkelt å bruke er en game changer. En jeg håper at de vil overføre til sin hovedproduktlinje i fremtiden.

USB-C-ladeport og tradisjonell stativfeste på bunnen av dekselet er også velkomne tillegg, sistnevnte åpner for en verden av monteringsmuligheter med tradisjonelt tilbehør eller selfie-pinner du kanskje allerede har i stedet for å betale for enda mer tilpassede tillegg .

Siste tekniske anmeldelser

Apropos tilbehør, hva mer er i esken? Vel, Go 2 beholder det unike magnetiserende monteringssystemet som jeg elsket med det yngre søskenet. Pendelfestet lar deg montere kameraet på brystet for en unik synsvinkel (og få deg til å føle deg som Iron Man).

Pivotstativet med selvklebende bakplate er flott for å plassere kameraet på en rekke overflater, inkludert utvendige kjøretøybilder. Avrunding på listen over 'det vil monteres hvor som helst' er den reviderte klypen - et lite feste designet for å brukes på klær, klippes til frisbees eller festes til dine elskede husdyr. En nyttig endring er muligheten til å vinkle festet hele 180 grader, slik at du kan sentrere rammen rundt dine fancy fotballferdigheter.

Insta360 Go 2s Easy Clip-feste

Insta360 Go 2s Easy Clip-feste (Bilde: Insta360)

Den siste delen av Insta360-økosystemet er deres stadig utviklende app og AI-system. Som med andre kameraer i deres utvalg, tar den endelige utgangen av bildene og videoene dine virkelig et sprang når du tar filene inn på smarttelefonen og begynner å spille.

Insta360 AI-appen tar kontroll med Flash Cut

Insta360 AI-appen tar kontroll med Flash Cut (Bilde: Insta360)

Appen har en voksende opptakslab, hvor du kan eksperimentere med funky funksjoner som å klone deg selv i videoen din, lage hyperlapse-omvisninger av ferieturene dine. Eller, bare velg favorittklippene dine og la AI-editoren blits klippe alt sammen, og plukke de beste opptakene i én montasje klar til å dele med verden.

Go 2 tilbyr kjæledyrets synspunkt

Go 2 tilbyr kjæledyrets synspunkt (Bilde: Insta360)

Merkelinjen på esken til Insta360 Go 2 sier 'Det lille, mektige actionkameraet', og det leverer virkelig. Det er et smart, slankt og robust actionkamera plassert i en smart fjernkontrollveske med en monteringsløsning for stort sett alt du kan tenke deg.

Den fjerner alle insektbjørner den forrige utgaven hadde, gir mer lagring og vanntetting, men beholder fortsatt den lille formfaktoren som gjorde originalen så morsom. Og kommer inn på under £300, det er et anstendig prispunkt for alt det tilbyr, og setter det perfekt opp mot andre actionkameraer for pengene.

Det er en sommer med moro foran meg, og dette lille actionkameraet blir med meg for å fange alt...

Actionkameraet Insta360 Go 2 er på salg nå for £295 fra store.insta360.com . Du kan også kjøp nå fra Amazon her .

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: