Inne i Erik ten Hags hensynsløse Man Utd endres - fra å rive opp regelbok til telefonforbud

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester United vet at de har mye arbeid å gjøre for å ta igjen bakken de tapte forrige sesong, og makthaverne har bestemt at Erik ten Hag er mannen som skal nå det målet.



Det er håp om at den tidligere Ajax-sjefen vil gi litt soliditet så vel som en vinnermentalitet, etter en sesong med uro på Old Trafford. Fjorårets kamper under Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick vil forhåpentligvis være en saga blott, med Ten Hag som ankommer baksiden av nok en Eredivisie-seier med ansvar for Ajax .



Ten Hag har allerede gjort tillegg til troppen sin, og hentet inn Tyrell Malacia , Christian Eriksen og Lisandro Martinez . Personellendringene er imidlertid ikke det eneste området hvor han gjør seg gjeldende.



Ripper opp regelboken

Det føles kanskje ikke som et stort trekk, men Ten Hags utgravde krav er bare én måte den nye manageren har gjort seg gjeldende på. Manageren har bedt om en endring i hjemme- og bortekampene i forkant av den nye sesongen, hvor United nå okkuperer det som var en plass for bortelaget i årene som har gått.

Flyttingen er på oppdrag fra Ten Hag, og vil bringe United-benken nærmere hjemmestøtten Manchester Evening News har notert. Det markerer en endring til en situasjon som har vært normen siden dagene til Alex Ferguson, og understreker hvordan dette i høy grad er Ten Hags lag nå.

«I en ny planlegging avtalt med Erik, er hjemme- og bortestuene permanent byttet slik at United-manager, stab og vikarer nå vil sitte på setene vest for halvveislinjen – graven som tidligere var okkupert. av bortelaget» en klubberklæring lese. 'Erik godkjente flyttingen etter å ha besøkt Old Trafford for første gang i mai og lagt merke til hvordan den gamle bortegraven var nærmere tunnelen, og til halvdelen av banen der innbyttere varmer opp.'



Hvor vil Man Utd avslutte under Ten Hag? Si din mening i kommentarfeltet

når kommer maleficent ut uk
  Erik ten Hag har satt sitt preg på treningsfeltet
Erik ten Hag har satt sitt preg på treningsfeltet ( Bilde: REUTERS)

Trening med fokus

Ten Hag etter sigende beordret at gresset på Uniteds treningsbane skulle trimmes , for bedre å kunne gjennomføre planene hans. Det er imidlertid ikke det eneste området hvor han har stilt nye krav.



'Ten Hag handler om å trene hjernen,' forklarte en kilde nær lederen. 'Uniteds spillere vil løpe mye - men de vil løpe med ballen i stedet for bare å bli bedt om å spurte oppover sanddynene.'

lewis hamilton nicole scherzinger

Skal United lykkes denne sesongen, må spillerne raskt falle i tråd med den nye managerens metoder. For Ten Hag betyr dette å gjøre ting veldig klart når det ikke skjer.

Under en tidlig treningsøkt ble den nye sjefen sett bjeffe instruksjoner mot de som ikke klarte å gjøre det han hadde bedt dem om. Det har allerede tilsynelatende høstet fordeler, med Zidane Iqbal som imponerte Ten Hag på banen etter å ha blitt kalt ut tidlig .

Å rope stjerner og telefonkrav

  Ten Hag's stance on Cristiano Ronaldo has become clear
Ten Hags holdning til Cristiano Ronaldo har blitt tydelig ( Bilde: Getty Images)

I løpet av Ole Gunnar Solskjærs tid som leder var det en følelse fra enkelte hold at nordmannen var for hyggelig mot Uniteds spillere. Det var en kritikk rettet mot ham av forgjenger Jose Mourinho , mens det også kom opp blant forståsegpåere under slutten av førstnevnte Cardiff Bysjefens funksjonstid.

Det har vært klare regler utenfor banen også med spillere forbud mot å ta med seg telefoner til lagmåltider. Det kan virke lite, men oppmerksomheten på detaljer er et tydelig tegn på at han vet hva han vil.

Det er ikke bare her Ten Hag har tydeliggjort følelsene sine. Den første ansvarlige sommeren kan være en der en ny mann gjør klart hva han vil og ikke vil stå for, og sjefen var vokal etter Cristiano Ronaldo var blant dem som dro tidlig under forrige helgs vennskapskamp mot Rayo Vallecano.

'Jeg aksepterer absolutt ikke dette,' han sa , 'Dette er uakseptabelt. For alle. Vi er et lag og du må bli til slutten.'

  Slike som Alex Telles blir raskt flyttet videre
Slike som Alex Telles blir raskt flyttet videre ( Bilde: Actionbilder via Reuters)

Hurtigsporende utganger

Tidligere på sommeren, Arsenal teknisk direktør Edu snakket om behovet for å avlaste spillere – noen ganger for ingenting – i stedet for å holde dem rundt og risikere at de forstyrrer garderoben. To spillere mistenkt for å være kilden til lekkasjer har nå forlatt United , og det kan bli mer bevegelse under Ten Hags vakt.

Alex Telles var involvert i en treningsbane-bust-up med Hannibal Mejbri i fjor sommer, og brasilianeren er nå på vei til Sevilla . Han er en av så mange som seks kantspillere som kan flyttes videre.

som eier dw sports

Å bygge troppen du ønsker handler ikke bare om spillerne du henter inn. Ved slutten av vinduet er det stor sjanse for at det begynner å se ut som en gruppe skåret ut i Ten Hags bilde.

Å bringe tilbake eksil

  Anthony Martial har blitt ønsket velkommen tilbake i folden
Anthony Martial har blitt ønsket velkommen tilbake i folden ( Bilde: Getty Images)

Mens noen har blitt avlastet og andre kan følge etter, har Ten Hag vist spillerne sine at det alltid er en sjanse til å imponere. James Garner og Ethan Laird har vært med i pre-season etter lån forrige periode, men kanskje det beste eksemplet er Anthony Martial.

Franskmannen så ut til å ikke ha noen fremtid på Old Trafford forrige sesong da han kom til Sevilla på lån og slet med å gjøre inntrykk i La Liga. Etter å ha imponert på turneen, var han imidlertid en potensiell startende for Premier League åpner før skaden inntraff .

Få spillere lander noensinne på Manchester United uten å ha noe om dem, men det er opp til lederen å låse opp den kvaliteten. Ideen om at noen skal være «som en ny signering» har blitt en klisje, men det kan godt føles slik hvis Ten Hag kan få den tidligere Monaco-mannen tilbake til sitt beste.

Se Også: