Den utrolig sjeldne NYE £ 1 -mynten til en verdi av £ 3000 - mannen avslører øyeblikket han oppdaget at 'feil' pund var verdt tusenvis

Ny Pund Mynt

Horoskopet Ditt For I Morgen

Myntsamler Richard Bird sier at han sjekker alle myntene sine før han bruker dem(Bilde: Hull Daily Mail / SWNS.com)



hvor ble aladdin filmet

En heldig vindusrenser har truffet jackpotten etter å ha landet en sjelden ny 1 pund mynt som antas å være verdt utrolig 3000 pund.



Myntsamler, Richard Bird, fra Hull fant den verdifulle 12 -sidige mynten i juni - som Royal Mint nå har bekreftet er ekte og faktisk & apos; defekt & apos ;.



Den har 2016 på den ene siden og 2017 i mikroinnskrifter rundt kanten på baksiden - et resultat av en rekke trykkfeil under produksjonen, Det skriver Hull Daily Mail .

De nye £ 1 mynter , som kom i opplag tilbake i mars, har alle et & forfalsket bevis & apos; hologram, som flimrer mellom et & apos; £ & apos; symbolet til tallet & quot; 1 & quot ;, under forskjellige lys. De dateres bare en gang, med produksjonsåret gravert til venstre for dronningens hode.

Siden han ble oppdaget, har Richard verdsatt mynten og har blitt informert om at den kan være verdt rundt 3000 pund.



Samleren sa at han nå planlegger å selge mynten fremfor å legge den til samlingen hans som han hevder er verdt rundt 15 000 pund.

Mynten inneholder & apos; 2016 & apos; på den ene siden, og & apos; 2017 & apos; i mikroinnskrifter rundt kanten på baksiden (Bilde: Hull Daily Mail / SWNS)



Det er bekreftet at det var det jeg trodde det var. Folkene fra Royal Mint har sett det og så det som et ekte, og undersøker nå hvordan det kom i omløp.

Et par andre har hevdet å ha lignende mynter, men ifølge bloggen Changechecker ingen andre har bevist det ennå.

Etter at den ble bekreftet, kunne jeg få den verdsatt, og jeg ble fortalt at den kunne være verdt rundt 3000 pund.

Jeg har en samling som jeg tror er verdt rundt 15 000 pund. Jeg vil gjerne gjøre det profesjonelt, men jeg synes det er et fint sideprosjekt å gjøre sammen med vindusrens.

Mr Bird sa at det er sikkert andre mynter med samme feil i omløp, som kan være verdt store summer for alle som kan finne dem.

The Royal Mint sa partiet med & apos; defekt & apos; mynter var trukket ut av sirkulasjon - men en gled gjennom nettet (Bilde: Hull Daily Mail / SWNS.com)

Jeg sjekker bare alle myntene jeg sirkulerer og oppdaget feilen, sa han.

Det kan sikkert ikke være den eneste som det. De har gjort feilen, så det må være flere som den, men folk må bare oppdage den.

carol drinkwater christopher timothy romantikk

Jeg tror jeg skal selge den. Jeg begynte hovedsakelig med å samle inn, slik at jeg kunne få minnestoffer som datteren min ville kunne beholde.

Etter at det ble bekreftet, kunne jeg deretter få det verdsatt, og jeg ble fortalt at det kunne være verdt rundt £ 3000 ' (Bilde: Hull Daily Mail / SWNS.com)

'I fjor kjøpte jeg noen Beatrix Potter -samlingsmynter for rundt 60 pund hver. Peter Rabbit -en selger allerede for £ 550.

De er gode langsiktige investeringer, men jeg tror jeg sannsynligvis bare vil tjene penger på dette på et tidspunkt. Jeg vil sannsynligvis auksjonere den bort med en reserve på 3000 pund.

offisiell formørkelse 2018 uk

I et brev til Richard sa Royal Mint at det nå undersøker hvordan mynten kom inn i allmennheten (Bilde: Hull Daily Mail / SWNS.com)

Den kongelige mynten svarte på at Mr Bird bekreftet at mynten hans var en ekte feil, selv om de trodde at alle partiene som inneholdt feilen ble fjernet fra sirkulasjon.

I et brev sa assisterende kurator ved Royal Mint: Royal Mint produserer rundt fem milliarder mynter hvert år, og vi har strenge kvalitetskontroller på plass.

De 24 mest verdifulle £ 1 -myntene i omløp Ett pund mynt Se galleri

Våre robuste kvalitetskontroller lyktes med å fremheve en feil i en liten mengde mynter. Disse myntene ble fjernet før de kom i omløp, og derfor undersøker vi hvordan denne mynten ble offentlig.

Vi er opptatt av å produsere en gjennomgående høy standard på mynter og takk for at du gjorde dette oppmerksom.

Se Også: