Immortals Fenyx Rising Review: Et humoristisk eventyr med mye dybde

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Immortals Fenyx Risings episke historie begynner med den monstrøse Thypon som har rømt fra fengslingen og søker hevn på Zevs og de olympiske gudene.



En desperat Zevs finner Prometheus - som han også har fengslet og ber om hans hjelp mot Thypon.



I stedet foretar Prometheus en innsats med Zevs, og erklærer at hvis Typhon kan bli slått av en dødelig, vil han måtte løslates fra sitt iskalde fengsel.



Zevs er enig og Prometheus bruker sin framsynskraft til å fortelle historien om den skjebnedødelige Fenyx.

Ved å ta kontroll over den skipbrudne soldaten, vil spillere kunne designe de fleste aspekter av karakteren deres, inkludert å velge kjønn.

Fenyx kan sveve rundt de vakre Golden Isles (Bilde: Ubisoft)



Den første karakterskapingen er veldig godt satt sammen, og tillater detaljerte tillegg som tatoveringer og arr.

Kommentaren fra Zeus gjør hele opplevelsen ganske morsom, og ikke bekymre deg, spillere vil få muligheten til å endre designet etter hvert som de utvikler seg.



Fra det jeg har sett, vil den visuelle opplevelsen av Immortals Fenyx Rising variere sterkt avhengig av hvilken konsoll du spiller på.

Ved å se på bryteren og sammenligne den med andre konsoller ser det ikke så ille ut, men det er noen få problemer.

Det er en overbærende tåke som dekker alt i det fjerne, og undertrykker enorme mengder detaljer. Et annet problem er bildefrekvensen som virkelig sliter med å opprettholde 30fps, spesielt når det er mange fiender.

Dette er imidlertid ikke en massiv avtalebryter og hindrer ikke opplevelsen totalt. Switch-versjonen er fortsatt en god port, men bare merkbart dårligere enn den andre tilgjengelige versjonen.

Immortals Fenyx Rising utmerker seg virkelig i sitt morsomme karakterdrevne manus, den surrealistiske småpraten mellom Zeus og Prometheus holdt meg svært underholdt.

Stemmeskuespillet er på toppnivå, og hver av karakterene utstråler så mye personlighet.

strengt romansk sladder 2019

The Golden Isles er en enorm åpen verden hvor spillere vil bruke mesteparten av tiden sin på å utforske for å finne alle dens hemmeligheter, som består av puslespill, hvelv, skatter og mange granatepler.

Det er noen få forskjellige områder med hvert sportslig fengslende design full av personligheten til Gud som styrer det.

Aphrodite's Valley of the Eternal Spring ser levende og frodig ut sammenlignet med Ares' helvetes krigshule.

The Golden Isles ser fantastisk ut, og spillere vil nyte å utforske hvert område grundig.

Fenyx er i stand til å klatre, svømme og gli til de fleste steder. Hvor langt Fenyx kan gå vil avhenge av deres utholdenhetslinje, som dikterer alle handlingene som kan utføres.

rik mayall familiebilder

Utholdenhetslinjen kan økes ved å samle Zeus' Lyn, som du kan finne i Tatrous hvelv under hele reisen.

Når spillerne får tak i Wings of Daedalus, vil det bli lettere å krysse landet.

Men hvis du vil finne alle de små hemmelighetene, er det sannsynligvis bedre å reise med hest ved å bruke festet.

Det slutter ikke der, spillere kan finne et høydepunkt og speide området ved å plassere pinner for reisepoeng.

Å gå inn i førstepersonsmodus mens du er på et høydepunkt vil avsløre hva som er skjult på hvert sted, noe som gjør det enklere å planlegge neste trekk.

Denne funksjonen er nyttig for de som bare vil presse gjennom spillet så raskt som mulig, men jeg følte at det tok mye ut av mysteriet med å utforske.

Fenyx må redde de fire gudene som har blitt fanget av Thypon.

Essensen er at hver gud er fanget i de fire store hvelvene som fungerer som de viktigste fangehullene i spillet.

Hvert fangehull har et originalt design som tilbyr en godt korrelert balanse mellom utforskning, gåteløsning og kamp. Bosskampene er et av de største høydepunktene i Immortals Fenyx Rising.

The Vaults of Tatrous er fangehull som er spredt rundt på Golden Isles.

The Vaults er truffet og savner, og noen er ganske imponerende, og tilbyr forskjellige vanskelighetsgrader, og bruker alle Fenyx sine evner.

Mens mange av dem vil ha spillere som plasserer gjenstander på brytere for å åpne dører.

Selv om det er et stort antall hvelv som ser veldig intrikate og komplekse ut, var det bare noen få som virkelig begeistret meg.

Ved å legge til litt variasjon fra bare å fullføre hvelvene, vil spillere kunne takle myteutfordringene som er spredt over hele Golden Isles.

Det er fem forskjellige typer, som hver tilbyr en helt annen utfordring.

Men selv om de tilbyr den ekstra utfordringen, er de veldig repeterende, men belønningene er store, så det er verdt å jakte på dem alle sammen.

Kampen i Immortals Fenyx Rising er veldig lik Assassin's Creed Odyssey med høyre avtrekker- og skulderknapper som brukes til å angripe med Fenyx sine forskjellige våpen.

Den venstre avtrekkeren utstyrer buen og ved å holde venstre skulderknapp slipper du spesielle bevegelser.

Fenxy og Hermes heslige utvekslinger er et av høydepunktene (Bilde: Ubisoft)

Fenyx sine hovedangrep er delt mellom lette og tunge, med sverdene som tillater raske og lette angrep mens du bruker øksen vil gi stor skade som hjelper til med å fylle opp fiendens overveldelsesmåler.

Når det skjer, vil monstrene bli immobilisert slik at spillerne kan slippe løs helvete. Du kan også øke stun-måleren ved å kaste steiner, trær eller skyte piler.

Disse angrepene er veldig enkle å mestre og enkle å blande med de gudfryktige angrepene, noe som gir noen flotte kombinasjoner.

Fenyx sin bue regenereres automatisk, derfor trenger ikke spillere å bekymre seg for å gå tom hvis de trenger mer.

Ved å bruke Apollos piler gir spillerne muligheten til å flytte pilen midt på flyvningen, slik at spillerne kan slå hardt for å nå mål eller fiender.

Fenyx sine defensive evner ligner også på Assassin's Creed Odyssey.

Hvis spillere tar tid på unnvikelsen rett før en fiende angriper, vil tiden avta og gi deg en sjanse til å dele ut uavbrutt skade.

Parering er også en stor del av Fenyx sitt arsenal, timing av denne retten vil hindre deg i å få skade og bidra til å bygge opp fiendenes overveldelsesbar.

1221 engel nummer betydning

Ikke alt kan imidlertid pareres, så det er viktig å se opp for de belastede angrepene som lyser rødt.

Fenyx vil være begavet med spesielle evner fra gudene som kan brukes i og utenfor kamp.

Egenskapene som kan brukes i kamper forbedrer virkelig strategien din, noe som tillater all slags kaos.

Spillere vil sannsynligvis hovedsakelig bli vant til å bruke Hephaistos’ Hammer eller Ares’ Wrath. Men Herakles

Styrke som starter med å bli brukt til å løfte gjenstander vil bli dødelig i kamp når du oppgraderer til Herakles’ Leap og Herakles’ Pull.

Immortals Fenyx Rising er fylt med så mange monstre fra greske mytologier, inkludert minotaurer, kykloper, gorgoner og mer.

Fiender byr på ulike mengder utfordringer, og når de reiser i den åpne verden må spillere bruke forskjellige strategier for å beseire dem avhengig av hvilke evner som er tilgjengelige.

The Golden Isles er fylt med ondskapsfulle monstre (Bilde: Ubisoft)

Boss-kampene ser bra ut, og selv om noen vil tilby en utfordring i puslespillstil, vil flertallet rett og slett dele ut beatdowns.

Kampmekanikken er solid med hvert angrep som utfyller hverandre, noe som muliggjør kortfattede kombinasjoner som kan være ødeleggende avhengig av hvor mye spillere får tak i bevegelsene og oppgraderingene som er tilgjengelige i ferdighetstreet.

Alle de spesielle evnene fra gudene legger bare til den ekstra dybden i kampen, og stopper spillet fra å bli virkelig repeterende.

Spillere vil kunne oppgradere ferdighetene sine i Hall of the Gods etter prologen med Charon-myntene samlet inn fra Myth Challenges.

Spillere har tilgang til hvert av Fenyx sine trekk via et ferdighetstre med hver nye oppgradering som koster en viss mengde mynter.

Det er mye å velge mellom her, spillere kan fokusere på å utvide Fenyx sine kombinasjoner eller øke luftbårne angrep eller til og med bare glemme dem og jobbe med de gudfryktige kreftene.

818 engel nummer betydning

Ferdighetstreet er veldig komplekst uten å være for komplisert, mangfoldet her er fullt velkommen slik at spillere kan lage en versjon av Fenyx de er fornøyd med.

Det er en enorm mengde våpen og rustninger som har spesielle evner egnet for forskjellige kampscenarier.

Ett sverd vil la deg gjøre mer skade i luften, mens et annet vil fylle opp helsen din etter en perfekt dodge.

Jeg tror ikke det er et våpen eller rustning som er spesielt bedre enn resten, det handler mer om å vite hvordan man bruker det man har tilgang til.

Våpen kan også oppgraderes med forskjellig fargede skår oppnådd fra kamp.

Også hvis spillere elsker evnen til en bestemt rustning eller våpen, men hater utseendet på det, kan de få utstyret til å se ut som et annet sett i delen for visuell tilpasning.

Jeg synes dette er en flott funksjon fordi den legger til den ekstra dybden jeg ikke visste at jeg trengte. Fremtidige rollespill bør legge merke til dette hendige verktøyet.

Siste spillanmeldelser

Kjennelse

Immortals Fenyx Rising er en blandingspose med så mye personlighet at den skiller seg ut fra andre spill på markedet.

Den detaljerte tilpasningen er fantastisk slik at Fenyx kan støpes inn i hver spillers perfekte helt.

Imidlertid låner Immortals mye fra andre spill, noe som reduserer originaliteten litt og ikke klarer å tilby en helt ny opplevelse.

Det er noen ytelsesproblemer, spesielt med Switch-versjonen. Når man sier det, er Immortals Fenyx Rising fortsatt et flott spill og en god start på en potensiell spillserie, med DLC som allerede ser veldig lovende ut.

Immortals Fenyx Rising er ute nå for PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X og S, PC, Nintendo Switch og Google Stadia

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: