I'm a Celebritys 9 mest hysteriske bushtucker -prøvereaksjoner, med Dean Gaffney, Paul Burrell og mer i hovedrollen

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

paul burrell helvete hull

Skulle ønske du var her?(Bilde: ITV)



Det er bare ett sted du kan se kjendiser falle fra en høyde, klynke i frykt og lage lyder bare hunder kan høre - det er jeg som er en kjendis -bushtucker -prøveforsøk.



danny dyer aksepttale

Ja, de fleste kjendiser som melder seg på showet ser ut til å holde skrikene inne og vinne litt mat, men det er kjedelig.



Den virkelige grunnen til at jeg er en kjendis er så underholdende, er at det alltid er noen stjerner som ikke helt har forberedt seg på oppgavene de må stå overfor i jungelen.

Faktisk, hvordan gjøre forbereder du deg på å vaske håret i kakerlakker eller spise deler av dyr som vi helst ikke vil nevne? Men det er ved siden av poenget.

Vi har samlet de mest hysteriske reaksjonene på de rare og fantastiske tingene showet kaster mot deltakerne.



Kjendiser, vi hilser deg!

1. Sinitta

Å kjære, Sinitta kunne virkelig ha gjort med en machomann for å hjelpe henne da hun ankom den australske outbacken i 2011.



hvor høy er gemma collins

Den panikkramte popstjernen skrek og strøk seg gjennom alle bushtucker-rettssakene hun fikk, men Hellevator er vår favoritt.

2. Paul Burrell

Lydene fra Paul Burrell under Hell Holes -rettssaken (hopp til 5.21) er noen av de mest særegne som noen gang har forlatt stemmebåndene til et menneske.

Da han kastet hånden inn i forskjellige sprekker av ekle skapninger, var det eneste som var mer underholdende enn reaksjonen hans, det fra Ant og Des.

3. Natalie Appleton

All Saints sanger Natalie Appleton var et klassisk eksempel på at en kjendis ikke var forberedt på livet i jungelen og skrek seg gjennom hver rettssak hun gjorde.

Høydeskrekken hennes (se 4.57 og fremover i videoen) fikk henne til og med til å slite med å puste, og showets lege ble tilkalt for å skaffe oksygen. Noen kjendiser har likevel sett langt mer medisinsk handling.

4. Gillian McKeith

Å, Gillian. Å stakkars redd Gillian. Hun kan ha hatt en vanskelig tid på showet, men det var I & apos; m a Celebrity -legen som hadde den tøffeste konserten, og ble en bushtucker -fast mens ernæringsfysiologen slet med å takle hver eneste oppgave.

Mens camperen Dom Joly prøvde å hjelpe henne med råd som: 'Jeg tror ikke skrik vil hjelpe', var det ikke til nytte, og Gillian delte oppfatningen ved å & besvimelse & apos; fra stresset.

som vant den store nasjonale 2019

5. Joe Swash

Visst, å spise biter av dyr du aldri har hørt om, er ikke akkurat normalt, men det var heller ikke Joe Swashs særegne fordøyelseslyder her.

Ant og Dec gjør sitt beste for å være sympatiske for EastEnders -stjernens hylende, men i stedet ender de bare opp doblet i latter. Noe som er mye morsommere.

6. Katie Price

Mens Jordans reaksjon ikke er like fryktelig som Joe Swash, er den ganske nær. Glamourmodellens forsøk på å spise 'Chewing Bum' (kenguru anus) blir overraskende ikke hjulpet av Kim Woodburn som forteller henne å tenke på 'en saftig fersken' i stedet.

I hvert fall den serielle bushtucker-prøvelederen Katie hadde Peter Andre kjærlige armer og de beroligende lydene fra Insania å vende tilbake til etterpå.

7. Janice Dickinson

Redd for bushtucker -rettssaken? Vel, den enkleste måten å håndtere det på er selvfølgelig å begynne å rope i sinne på det nærmeste - som vanligvis er maur og des.

Klokken 8.53 i klippet ovenfor spurte vertene den tidligere supermodellen: 'Kan du føle maurene på deg?' Janice prøvde å få sin egen rygg & apos; ved å etterligne dem, men dessverre for henne (men ikke for showets underholdningsverdi), var Ant og Decs svar å slå opp.

8. Dean Gaffney

Dessverre for EastEnders -stjernen Dean Gaffney var han ikke frisk når det gjaldt hans bushtucker -rettssak. Besøket på Bush Spa lot ham stønne av frykt i stedet for avslappet glede.

jane cox vekttap

Det eneste som overrasker oss mer enn de lydene han lager, er det faktum at hans fremragende prestasjon ikke resulterte i en vellykket karriere i blockbuster -skrekkfilmer.

9. Helen Flanagan

Å skrike og rope er unektelig underholdende, slik videoene ovenfor har bevist. Men kanskje den morsomste og mest latterlige reaksjonen på en oppgave noensinne er Helen Flanagan's her.

Da Coronation Street -skuespilleren gikk inn i et TOMT hamsterhjul, fikk hun panikk og nektet å gjøre oppgaven, før den begynte. Ant og Des frustrasjon over holdningen hennes er uvurderlig.

Og til slutt er det George Takei ...

'Herregud', det er George Takei! Vi kunne ikke ende uten å vise årets kjendiser hvordan bushtucker prøver bør bli ferdig.

Star Trek-skuespilleren har en av de mest morsomt avslappede reaksjonene showet noensinne har sett, til og med spøkende vitser om den magesnakkende kostnaden han står overfor under denne spisestuen. Strålende, om litt rart, visning.

Ta en titt på de berømte ansiktene som kan vises under i år i galleriet nedenfor.

Vicky-Pattison Se galleri

* Jeg er en kjendis ... Få meg ut herfra! returnerer til ITV søndag 17. november kl. 21.00

Se Også: