Island kåret vinnerne av det beste supermarkedets lojalitetskort - men det kan være mer faff enn det er verdt

Island

Horoskopet Ditt For I Morgen

Island lojalitetskort: game-changer?(Bilde: Island)



Ikke lenger bare en rimelig forhandler av frosne matvarer, det ser ut til at Island går opp i verden, ettersom supermarkedets såkalte bonuskort nettopp har blitt kåret til det beste lojalitetskortet for mathandlere.



Finansekspert Jasmine Birtles har gitt Island utmerkelsen, etter en grundig sammenligning av alle de store detaljistenes spar- og belønningskort.



Island har nettopp lansert sin årlige & apos; Lagre til jul & apos; ekstra bonus, som alle starter i dag, og gir deg £ 5 gratis når du bruker £ 50. I mellomtiden kl Asda du får bare £ 6 for hver £ 144, og på Morrisons, £ 3 for hver £ 97.

Den gratis £ 5 for hver £ 50 er imidlertid bare tilgjengelig i to uker, som en del av Island 's Save for Christmas' ekstra bonus, og etter det må du bruke £ 100 i butikk for den samme femerkreditten - selv om det teknisk sett fortsatt er bedre enn konkurrentene.

Det er bare doble poeng i bare to uker (Bilde: Island)



I løpet av de neste fjorten dagene (til 29. oktober) vil supermarkedet gi deg £ 1 ekstra for hver £ 10 de laster opp til kortet, på toppen av £ 1 de plukker opp for hver £ 20 som lastes opp.

Kontanter legges til kortet ditt innen 48 timer, og kan brukes når som helst frem til 2. november 2022. Da vil du sannsynligvis ha mistet det uansett.



Men Islands lojalitetskort er litt annerledes enn de på Tesco og Sainsbury (Bilde: Island)

Den store forskjellen mellom Islands lojalitetskort og andre supermarkeder er at i stedet for å sveipe det på kassa som du gjør med Sainsbury's Nektar og Tescos klubbkort, på Island må du laste opp kontanter for å betale for shopping. Så sørg for at du ikke glemmer å ta med den.

Les mer

Hvordan spare penger i supermarkedet
Supermarkedstilbud De beste vinmarkedene i supermarkedet Beste lojalitetsordninger for supermarkeder Hvordan finne en god avtale

Asda sitt julekort tilbyr en lignende ordning til dette, og tilbyr gratis £ 6 til alle som fyller kortet sitt med £ 144 butikkkreditt eller mer. Og du kan ha så mange av dem du vil.

Se Også: