Island skal skape 3500 nye supermarkedjobber for å takle lockdown -økningen

Annen

Horoskopet Ditt For I Morgen

Som mange supermarkeder har Island blitt oversvømmet av shoppere siden nye tiltak ble innført(Bilde: Dinendra Haria / LNP)



Island har kunngjort planer om å rekruttere 3500 vikarer for å takle den økte etterspørselen fra den siste nasjonale lockdownen.



Dagligvaren sa at den ville ansette 1000 hjemmeleveringssjåfører, sammen med 2500 butikkassistenter og online dagligvareplukkere i et velkomment trekk for ansatte i gategatene som har mistet arbeidet siden krisestart.



Overgangen kommer etter at sjefer i dagligvaren opprettet 3000 nye faste roller i 2020, i tillegg til ytterligere 3 300 midlertidige, sesongbestemte ansatte ansatt i førjulstiden.

Island og andre har sett store økninger i etterspørselen etter leveranser på nettet, ettersom kundene oppfordres til å bli hjemme og den siste lockdownen har krevd at de mest sårbare innbyggerne skal skjerme seg under Covid-19-utbruddet.

Island og dets rivaler har sett store økninger i etterspørselen etter online leveranser siden den tredje lockdownen trådte i kraft 4. januar



Island sa at mange av de som hadde midlertidige kontrakter fra rekrutteringsdriften før jul nå tilbys utvidede roller i virksomheten, selv om den ikke ga detaljer.

Som et resultat av rekrutteringen har Island vært i stand til å håndtere en 300% økning i hjemmeleveranser fra år til år innen september 2020-og behandle 750 000 bestillinger i uken.



Supermarkedet la til at det allerede har tilbudt prioriterte online leveringsspor til de nesten 300 000 kundene i databasen som er på den britiske regjerings skjermingslister eller har blitt henvist til Island av lokale myndigheter og veldedige organisasjoner.

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

David Devany, hovedkunde og digital offiser hos Iceland Foods, sa: 'Vi er like glade for å være et av de få supermarkedene med online leveringstider tilgjengelig for kundene akkurat nå, og for å kunne tilby enda flere jobbmuligheter som resultat av den fortsatte veksten i etterspørselen etter tjenesten vår.

'Islandsteamet vårt er nå godt over 30 000 sterke, og jeg er usedvanlig stolt over måten butikk- og leveringskolleger har gått utover under pandemien, og introduserte nye tiltak for å hjelpe lokalsamfunnene og tilby en virkelig enestående service til våre kunder. '

Se Også: