'Jeg var to da min far ble skutt': England -stjernen Raheem Sterlings emosjonelle forklaring på pistoltatovering

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Raheem Sterling har forklart den emosjonelle årsaken bak pistoltatoveringen.



line of duty hilton

Bilder dukket opp av England og Manchester City -stjernens nye M16 -geværblekk på beinet mens han fortsetter forberedelsene til VM.



Sterlings tatovering ble stemplet som `` motbydelig '' og `` helt uakseptabel '' av kampanjer mot våpen, noe som tyder på at det gir feil inntrykk for fansen.



Lucy Cope of Mothers Against Guns fortalte Solen : 'Han skal være et forbilde, men velger å glamorisere våpen.

Men 23-åringen har flyttet for å forklare tatoveringen, og insisterer på at det gjelder hans avdøde far, som ble myrdet.

Raheem Sterling viser en tatovering av et angrepsgevær (Bilde: AFP)



Raheem Sterling tatovering (Bilde: Instagram/sterling7)

'Da jeg var 2, døde min far av å ha blitt skutt til døden, og jeg lovte meg selv at jeg aldri ville røre et våpen i livet,' la han ut på Instagram.



'Jeg skyter med høyre fot, så den har en dypere mening og er fortsatt uferdig.'

Sterling hadde opprinnelig delt et bilde av sin nye tatovering mandag da England forberedte seg på denne helgens sammenstøt med Nigeria.

Raheem Sterling deltar i en treningsøkt (Bilde: AFP)

I mellomtiden har Gary Neville sammenlignet Sterlings karrierevei med den i Premier League -legendene Thierry Henry og Cristiano Ronaldo.

Den tidligere Manchester United -forsvareren snakket tidligere denne sesongen om mandagskvelden og sa at Sterlings utvikling gjenspeiler hvordan Henry og Ronaldo forbedret seg gjennom begynnelsen av 20 -årene.

Til tross for hans ros, sa 43-åringen at det fortsatt er mye arbeid å gjøre, og sier at Sterling vil strebe etter mer neste sesong.

down-syndrom jente

'Raheem Sterling kan ikke tro at dette er slutten,' sa han på MNF. 'Han vant en tittel, hadde sin beste sesong noensinne med assists og mål, men det er et annet nivå.

Sterling likte en fantastisk kampanje for City (Bilde: REUTERS)

De to beste spillerne jeg kan tenke på i Premier League de siste 20 årene som har gått fra dynamiske bredspillere til produktive målscorere er Cristiano Ronaldo og Thierry Henry.

'Når jeg tenker på Thierry Henry som 17-åring i Monaco, tenker jeg på hvor rå han var. Hvordan han ikke visste når han skulle ta riktig løp eller riktig pasning. Det var det samme med Cristiano Ronaldo. Folk glemmer de første årene av disse spillerne.

'Utfordringen er hvor han skal dra nå. Du kan se hvor de to gikk.

'Sterling setter seg alltid der ute. Han kommer alltid inn der det gjør vondt, han vil alltid ha ballen igjen, og han vil alltid komme for neste sjanse. Men Guardiola har helt rett-han må forbedre sin modenhet, avslutningen og beslutningen i den siste tredjedelen.

kart over london fotballklubber

Sterling hjalp City med å cruise til tittelen (Bilde: EPA-EFE/REX/Shutterstock)

Les mer

Overføring senest
Arsenal kjemper mot Spurs om Rabiot Bayern reagerer på Martial -lenken Liverpool går glipp av Lyon -midtbanespilleren United forbereder megabud på Mexico -stjernen

'Sterling er ikke en god ballsparker. Kan han ta et hjørne? Kunne han sette hjørnet på boksen på seks meter hver gang? Svaret er nei. Ronaldo kunne ikke gjøre det klokken 18 eller 19, det er timers trening dag etter dag, nøyaktighet og teknikk.

'Sterling er seig, han jobber hardt, han er en tøff spiller, han er rask. Han må forbedre og løfte øvelsen, komme seg på treningsstudioet, komme inn på treningsfeltet, og han kan få de 25 målene.

Les mer

Overføring senest
Arsenal kjemper mot Spurs om Rabiot Bayern reagerer på Martial -lenken Liverpool går glipp av Lyon -midtbanespilleren United forbereder megabud på Mexico -stjernen

England starter sin VM -kampanje mot Tunisia i Russland 18. juni.

De vil forvente å nå knockout -stadiene i konkurransen med Belgia og Panama som slutter seg til dem i gruppe G.

meningsmåling

Gjør Raheem Sterling DITT England -lag?

500+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Se Også: